Dobro jutro narode, natera me neka sila da ustanem u ovo praskozorje pa reko taman da vas priupitam u vezi nasih filmova :) dugo me vec zanima preporuka nasih dobrih filmova s obzirom da me dosta nervira a opet ima dosta dobrih, treba mi nesto iz ovog tabora tj slicno:
Kad porastem bicu kengur mrtav ladan munje Bure baruta Rane Tockovi Natasa Profesionalac Lepa sela Do koske Sisanje
Ovo sam gledao... Apsolutnih 100 (Srđan Todorović, Vuk Kostić) Klopka (Nebojša Glogovac) Šejtanov ratnik Čitulja za eskobara Četvrti čovek (Nikola kojo) Mi nismo anđeli serijal Nebeska udica Karaula
Ovo nisam ali gledaću Atomski zdesna Krugovi S/Kidanje Artiljero
to je to uglavnom... p.p Ne pokušavajte da gledate Srpski film (Srđan todorović, Sergej Trifunović)... UZAS!!!
ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 8GB HyperX Fury / 6850 Cyclone / WB Blue 500 / SPS-630M / V3 BLACK
Ne znam da li si gledao, ali svakako pogledaj (ponovo) ``Sabirni centar`` (1989). Film je remek-delo. Nisam siguran koliko sam ga puta odgledao.
Od novijih, ne tako davno, pogledao sam ``Smrt čoveka na Balkanu`` (2012), satiričnu komediju, od autora ``Kad porastem biću kengur`` i ``Sedam i po``. Preporuka.
Nasi domaci filmovi sve preskacem, jedino sto valja su stari klasici,
Maratonci Sabirni centar Ko to tamo peva Balkanski spijun i slicni.
Posle toga sve neke komedije od 2 dinara, ili neka teska naiva za decu, ili lozana ili nesto sto odgledas pa ti dodje da se ubijes posle, silovanja, rat, besparica, droga...
Jedini od tih kao novijih a da kazem da je ok film je Lepa sela lepo gore.
Tri palme za dve bitange i RIBICU !!! (jedna od boljih prica iz bliske proslosti)
Jagoda u supermarketu !!!
7+ !!! (vrhunski film)
Dogodilo se na danasnji dan !!! (legendarna recenica - Ovde bre i crnac iz Gornje Volte ima knjižicu... a u neku ruku vrlo aktuelna i dan danas)
Eto za ovaj put toliko...
Nekoliko ratnih filmova ali oni ne spadaju u Srpske filmove... Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Meni jedan od najboljih/ najkomicnijih Kustinih, ZAVET. Zadnji odlican koji sam gledao, ostavio je slican utisak kao Šišanje, Vir. I naravno, ako nisi gledao Mala Nocna Muzika, nasmejace te:)
Pa..tesko da ima, sacekaces jos malo.. ceka se i Atomski zdesna.
:: Ima li negde skinuti film Montevideo 2? Kada se vec prica o tome. Prvi mi je bio odlican :: :: A ovih dana treba da odvojim vremena za Zikinu dinastiju i Tesnu kozu. Klasici koji nikad ne dosade.. : :: :: ::
gledao sinoc artiljero jer sam ga video na neciju preporuku i znam da su ukusi razliciti ali moj savet ne gubite vreme na glupi film , cak ni jadni glogovac nije uspeo da mu pomogne
e hvala na odgovorima, montevideo je smoran i sranje film za mene isto kao i parada, a gledao sam udicu, maratonce naravno i secas li se dolly bell underground i crna macka beli macor, isto i lajanje na zvezde ali pogledacu sad sabirni cenar i klopku i taj mali svet, a pogledajte falsifikator bas je bobar film
:: e hvala na odgovorima, montevideo je smoran i sranje film za mene isto kao i parada, a gledao sam udicu, maratonce naravno i secas li se dolly bell underground i crna macka beli macor, isto i lajanje na zvezd :: ali pogledacu sad sabirni cenar i klopku i taj mali svet, a pogledajte falsifikator bas je bobar fil :: :: i da dodam jos jedan film 7 i po : :: :: :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.