Izaberite neku poznatu licnost ( ja sam birao nase..Vlade Divac, Zdravo Colic,neke politicare), i probajte da odgovorite tacno na postavljena pitanja.Na kraju ce vam pogoditi koja je to licnost.Meni je pogodio sve u proseku za 20-tak sekundi
Impresivan nacin kako otkriva licnost na osnovu grananja
Super
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
pre ce biti da ste pogresan odgovor dali na pitanje pa ne nadje licnost, cim je nadje i lupam 30 puta znaci da je ima ali odogovor nije adekvatan...
otovorite wiki i net i trazit neke zajebane licnosti i pratite odgovore, znaci kad je mojoj sestri koja je bavi gimanstikom nasla M.Reljin iz prvog puta mada dosta pitanja je pitao onda nemme komentar a tipa 4-5 coveka pre nje su samo trazila... tako da ako mislite da se on muci to je pre do vasih odgovora jer on jednim pogresnim ga odmah izbai iz liste i pretrage
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.