Iiii dok dobar deo vas prevrce ocima dok otvara ovu temu, pitajuci se koja ameba u pola dva trazi ime pesme koju je juce cula na Vr1.... xD Iccc miiii xD Khm, povratak u normalu...Nova je pesma u pitanju, neki house verovatno, ime joj je `More then.... nesto ne znam celo ime naravno, uglavnom neki lik tura na glavu nesto za virtuelnu stvarnost, pa putuje svetom, kupa se negde po Maleziji ili Indoneziji, vata picke, jase slona, itede,.. Je l` znate koja je pesma u pitanju? :)
A jos je postao beo, in the process... To me podseti na onaj vic sa crncem i duhom iz boce... 30+ miliona pregleda na YT, zar je moguce da ima i dalje toliko zagorelih ljudi koji jos nisu culi za RedTube? God forbid da nadju nesto stvarno? Muziku necu ni da komentarisem jer je ne razumem, meni vise zvuci kao neki dzingl za reklame...
:: Iiii dok dobar deo vas prevrce ocima dok otvara ovu temu, pitajuci se koja ameba u pola dva trazi ime pesme koju je juce cula na Vr1.... xD Iccc miiii x :: Khm, povratak u normalu...Nova je pesma u pitanju, neki house verovatno, ime joj je `More then.... nesto ne znam celo ime naravno, uglavnom neki lik tura na glavu nesto za virtuelnu stvarnost, pa putuje svetom, kupa se negde po Maleziji ili Indoneziji, vata picke, jase slona, itede,.. Je l` znate koja je pesma u pitanju? :)
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.