Ja prijavio danas, ali sam dobio odgovor od administratora FB-a da je sve po propisu i da nema širenja mržnje na nacionalnom, rasnom ni verskom nivou i da je stranica regularna... Možda ako dobiju dovoljan broj prijava i izbrišu ovo sranje.
Nacionalistička bagra iz Albanije ili Kosova koja je napravila stranicu kako mrze Srbe i Srbiju.
:: Necu da klikcem na link pre nego neko da neki opis sadrzaja. :: :: `Nauka je dosla do zadivljujucih saznanja, ali ja vise volim da sam zadovoljan nego da sam u pravu... :: ::
Jbg i ti sad ideš iz krajnosti u krajnost.Albanci kao ljudi uopšte nisu loši,niti ima lošeg naroda ili ljudi.Postoje pojedinci kao ovi što su napravili i lajkovali stranicu,a takvog nacionalističkog smeća imaš u izobilju i kod nas,a i svugde u svetu.
:: su potomci Ilira oni su uvek ziveli ovde,mi Srbi smo smo dosli ovde i proterali bagru smrdljiv :: :: :: :: :: ::
ja ne šaljem fotke na PM. imaš u temi post your auto-portrait #324325 slike. u medjuvremenu se rodilo još jedno, ali to je baš off topic. a moj avatar nije goblin. vidi se da si mlad i da nisi pratio monthy python...a ni umetnost 16. veka
Ali izuzetno licis na Goluma gde ti je Prekrasni,ukrao ga Hobit?
:: ja ne šaljem fotke na PM. imaš u temi post your auto-portrait #324325 slike. u medjuvremenu se rodilo još jedno, ali to je baš off topic. :: a moj avatar nije goblin. vidi se da si mlad i da nisi pratio monthy python...a ni umetnost 16. veka
ima ih mnogo tako rasista, kao i srbi sto bi sve tukli i klali nema veze
ali niko ne moze da kaze da su siptari losi za posao i kombinacije itd
drugar kamiondzija stane u tirani, parkira se ispred kuce od jednog siptara, ovaj ga ugosti kao brata, nabavi mu pivo da se napije ako hoce, meso sve sve a za kamion mu kaze da se ne brine nista da je sve ok a ujutru kad je ustao, sve izglancano, kabina, prikolica, gume ma haos
tebra i ja sam imao isto misljenje dok nisam skoro isao 5 dana poslovno za Tiranu,i pricao sa Albancima koji jesu kao sto kazes mali nosati sa opustenom vilicom ko Roki,ali i oni mrze Siptare sa kosova i to su totalno drugi ljudi.Za ove albance sa kojima sam ja blejao,isao u kafanu i napijao se imam samo reci hvale jel iako nas je bilo dvojica a njih uvek po 7 8 u drustvu nikad nisam primetio ni da nas mrze ili nesto pljuju na svom jeziku.Pricali smo o siptarima i razlikama i vidim da ih i oni mrze kao i mi.Pa ja isto slusam od ljudi da su nasi Srbi sa Kosova,tzv kosovari najgori srbi moguci.....jbg CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
I ja malo zapeo sa prijavljivanjem. Prvo stranicu pa fotke, na kraju izbrisali stranicu. _____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.