Za odgovaranje iz srpskog sam dobio cistu 5-icu. Sada imam domaci da analiziram pesmu koju sam naveo u naslovu teme. Na netu sam nasao ovo http://goo.gl/3dBLHo. Koliko sam shvatio radi se o devojci koja mnogo voli momka, a momak je u ratu. Interesuje me misljenja clanova ovog foruma.
Je da ti nisi bas normalan,kao sto sam i napisao gore,a sigurno nije normalan ni moderator koji ovo tolerise.Ne vidim sta tu nije jasno? A ovo dole sto kaze kolega Vodos,apsolutno stoji.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Moderator takodje , iz meni nepoznatih razloga i motiva, tolerise diskriminaciju na ovom forumu,koju prave odredjeni clanovi. Ako im je (adminima) ideja demokratska, tj. da oni koji klinicki ne bi prosli sve testove koji definisu stanje ciste svesti i zdrave pameti takodje dobiju svoj `medijski` prostor, onda ok...
Moje miljenje je da ona voli momka koji nije u ratu jer se rat nigde ne pominje sto bi video da te nije mrzelo da procitas pesmu za koju si postavio link.
Takodje, mislim da bi sa ovom temom imao malo vise srece na nekom literarnom forumu nego na IT forumu.
I trece, mislim da su srpske psihijatrijske ustanove cista lakrdija koja ne drzi sticenike ni dva dana.
Mnogi su mi rekli na fin i korektan nacin da je ovo IT forum i nista vise.E sad sto nije normalan to je druga stvar,a to sto admini sve to dozvoljavaju nesto govori i njima samima. Zar ne?
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
:: Mnogi su mi rekli na fin i korektan nacin da je ovo IT forum i nista vise.E sad sto nije normalan to je druga stvar,a to sto admini sve to dozvoljavaju nesto govori i njima samima :: Zar ne :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
` Koliko sam shvatio radi se o devojci koja mnogo voli momka, a momak je u ratu.` Upravo tako! Dobro su zakljucio. Momak joj je bio medju Partizanima u II . Svetskom ratu pa se smrzo na Igmanu u brdima. Ona se seca tog dogadjaja. Mislim da je dosta samo u par recenica da analiziras pesmicu sutra to deklamujes profesorici i ne gine ti petica.
A, tako. Dobro, daj da mu odgovorim, nema smisla da decko dize
13.04.2014. 21:39
status: user broj poruka: 10998
ruku na sebe zbog Poyezije: dovoljan ti je onaj komentar koji si linkovao (to si pitao, izmedju ostalog). Napomeni jos da se radi o `sanjarenju`, bolnoj uspomeni na neki susret koji, po svemu sudeci i nije prerastao u upoznavanje, a jos manje u ljubavnu vezu, nego je ostao da lebdi u pesnikinjoj dusi kao cudesni san (too good to be true), koji se odvija (kao i drugi snovi) po nekim, samo snovima svojstvenim (a na javi - nedokucivim) zakonima...
:: Jos samo neko da mu pojasni ko su partizani i gde je igman : :: :: Valjda ce se naci neko. Istorija i geografija mi slabije `idu` ! vise mi lezi poezija : :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
@nisavici: Ha, ha, ha! Tako je: i pasta koja leci sve - uklanja
13.04.2014. 21:53
status: user broj poruka: 10998
suljeve, bradavice, akne, oziljke od rana i opekotina, a devojkama vraca junf, ako se mesec dana uzdrze od genitalnog odnosa i mazu macu dva puta dnevno (ujutro i uvece)...
Hvala ti tortojedu. @Ostali: Kada biste znali sta sam sve preziveo, bilo bi Vas stid i sramota. NISAM NIKOG PROZVAO, NITI UVREDIO, NITI PRETIO ili NESTO SLICNO Ako sam to radio u proslosti, duboko se izvinjavam. Nije mi namera da bilo kome ugrozavam INTEGRITET, tako isto ocekujem od Vas. Inace sta god mi pisali ne dotice me jer znam ko sam i sta sam i sta zelim. Mozda imam probleme, ali to nije razlog da me zbog toga PSIHICKI ugrozavate.
Re: @nisavici: Ha, ha, ha! Tako je: i pasta koja leci sve - uklanja
13.04.2014. 22:01
status: user broj poruka: 908
De ce da se uzdrze ima da fingering macu
Stvarno ovde ima ljudi koji znaju puno o hardveru(kolega forever o am3 phenomima)recimo itd
ali ima i takvih ludaka da je to strasno
AMD FX 8320 ASUS M5A97 R.2.0 MSI R9 290X Gaming CM 690 CTG-650C 2x4 gb Kingston 1600 mhz wd blue 500 gb
:: suljeve, bradavice, akne, oziljke od rana i opekotina, a devojkama vraca junf, ako se mesec dana uzdrze od genitalnog odnosa i mazu macu dva puta dnevno (ujutro i uvece).. :: :: ::
Problem s tobom i jeste sto mislis da si jedini koji je nesto lose doziveo i da samo ti imas problema. Mislis da je nama drugima sve super i potaman?
Nije, ali ne kukamo kao razmazene pickice. I ne napadamo ljude hladnim oruzjem. Ti si za ustanovu zatvorenog tipa, i tu nema mnogo dileme.
Zao mi je ako sam grub, ali jednom ces hopefully skapirati sta pricam. Ako krenes s lecenjem na vreme. Ja ti pricam za tvoje dobro, inace bas i mene i druge briga sta ti pises. I niko te ne ugrozava do samog sebe, dok ti definitivno ugrozavas druge.
:: Hvala ti tortojedu :: @Ostali: Kada biste znali sta sam sve preziveo, bilo bi Vas stid i sramota :: NISAM NIKOG PROZVAO, NITI UVREDIO, NITI PRETIO ili NESTO SLICNO :: Ako sam to radio u proslosti, duboko se izvinjavam. Nije mi namera da bilo kome ugrozavam INTEGRITET, tako isto ocekujem od Vas. Inace sta god mi pisali ne dotice me jer znam ko sam i sta sam i sta zelim. Mozda imam probleme, ali to nije razlog da me zbog toga PSIHICKI ugrozavate :: :: ::
Nisam napadao nego sam se branio hladnim oruzjem. Jednostavno nosim prevelik teret. Psihicki ne mogu da podnesem sve sto mi se desava. To sto mi zelis smrt to govori samo o tebi. Zelim ti sve najbolje u zivotu. Kako ugrozavam druge?
:: :: Problem s tobom i jeste sto mislis da si jedini koji je nesto lose doziveo i da samo ti imas problema. :: Mislis da je nama drugima sve super i potaman :: :: Nije, ali ne kukamo kao razmazene pickice. I ne napadamo ljude hladnim oruzjem :: Ti si za ustanovu zatvorenog tipa, i tu nema mnogo dileme :: :: Zao mi je ako sam grub, ali jednom ces hopefully skapirati sta pricam. Ako krenes s lecenjem na vreme. :: Ja ti pricam za tvoje dobro, inace bas i mene i druge briga sta ti pises. :: I niko te ne ugrozava do samog sebe, dok ti definitivno ugrozavas druge :: :: :: :: Hvala ti tortojedu :: :: @Ostali: Kada biste znali sta sam sve preziveo, bilo bi Vas stid i sramota :: :: NISAM NIKOG PROZVAO, NITI UVREDIO, NITI PRETIO ili NESTO SLICNO :: :: Ako sam to radio u proslosti, duboko se izvinjavam. Nije mi namera da bilo kome ugrozavam INTEGRITET, tako isto ocekujem od Vas. Inace sta god mi pisali ne dotice me jer znam ko sam i sta sam i sta zelim. Mozda imam probleme, ali to nije razlog da me zbog toga PSIHICKI ugrozavate :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.