Da pokusam da objasnim o cemu se radi,jer na znam naziv filma,naime otac svoje cerke koji je neki general ili neki bogatas- tako nesto, organizuje svojoj cerki rodjendansku zurku u avionu,i da bi bio siguran postavlja nekog mladica kao obezbedjenje koji treba da se pravi da je da je obican putnik sa cime se ona nikako ne slaze da taj mladic bude sa njima ali ipak na kraju svega toga se ona zaljubljuje u njega na kraju filma posto ih spase naravno od otmice atentatora koji su upravljali tim avionom.Ako moze neko da mi pomogne oko naziva filma!? Hvala :)
Radi se o nekom serijskom ubici koji salje mejlom video klip gde se vidi kao njegova sledeca zrtva u raznim zivotnim situacijama, sa porodicom, kako se smeje, sa prijateljima... E sad ti mejlovi stizu ja mislim nekoj zeni koja radi u policiji, tako nesto...
Hajde molim vas, ako ima jos neki dobar film o tim psihopatama... Ali me ne zanimaju mesare i litre krvi, nego jake i ``dubokoumne`` scene. :D
da pitam i ja po ko zna koji put, flim je stariji, otprilike krajem `80. ili tako nesto, mozda pocetak `90, pamtim coveka u komi posle neke akcije(da li je policajac, ne znam), ugradjuju mu u nogu neki metal u obliku novcica i prisivaju. Posle toga se budi, pokusava da se priseti sta mu se desilo, ne seca se nicega, pa mu se vraca kroz vreme postepeno.. pamtim neku zastrasujucu zenu s naocarima koja se vozi u crvenom Audi 80 kabrio, prati neke ljude po instinktu i sve je nesto konfuzno, nejasno, priseca se, atmosfera je onako bas triler.. to je sve cega se secam. Glumac kroz maglu mi je licio na Clint Eastwood-a, ali ovo nije nalik njegovim filmovima, i gledao sam mnogo njegovih filmova, izgleda da ni jedan nije, ovo je ko zna koji pokusaj da se setim filma, jednostavno ne mogu da ga izbrisem iz glave, hocu da saznam koji je, ako je ikom poznato.
Tako sam isto tragao za jednim kog sam imao na traci, dok nisam saznao koji je, Clash of the Titans 1984:)
:: pomozite i meni :: :: Radi se o nekom serijskom ubici koji salje mejlom video klip gde se vidi kao njegova sledeca zrtva u raznim zivotnim situacijama, sa porodicom, kako se smeje, sa prijateljima.. :: E sad ti mejlovi stizu ja mislim nekoj zeni koja radi u policiji, tako nesto.. :: :: Hajde molim vas, ako ima jos neki dobar film o tim psihopatama.. :: Ali me ne zanimaju mesare i litre krvi, nego jake i ``dubokoumne`` scene. : :: :: ::
Ne znam jel nadjoste coveku film... Ali ajde meni recite. Koji bese sa onim crncem sto se maskira u belca i glumi nekog undercover, samo odmah da dodam nije big mama i slicno.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.