Imam spisak filmova i serija koje trebam da nabavim do ponedeljka, e sad je problem u startu sto serije nalazim jednu po jednu, a ne u paketu kako bi bilo najlogicnije. Trebaju mi provereni i kvalitetni `putokazi` sa svim sezonama ovih serija da bi mi posao bio olaksan. Preferiram zaliv i druge slice koji nemaju rating za odrzavanje. Prevod nije potreban.
How I met your mother New girl Trophy wife Cougar town Rules of engagement Winners and Loosers Melissa and Joe (Joy) Everybody loves Raymond Dont trust the B.... in the apartment 23 Kitchen confedentional Devious maids Only fools and horses Top gear sve ili poslednje tri sezone.
izdrzati toliko do ponedeljka? znas koliko je to gigabajta ju ju :D
Vidi, ja sto mogu da ti ponudim pomoc, da ti dam torrent fajlove u zipu, da instaliras greedy torrent i da poskidas to preko mog naloga na jednom tackeru. Kontam da niko nece propasti za to sto treba tebi a i evo ja imam neke od tih serija pa ih uploadujem.
Kontas sta mislim? ako ne znas sam, namesticu ti ja Gt preko teamviewera i poskidaj sve sto imas i to je to :)
Ja bih ti preporučio da skidaš jednu po jednu sezonu tih serija ,pošto uglavnom svi ti full torrenti sa svim sezonama imaju očajan seed/leech odnos pogotovo kad su u pitanju public trackeri ,brže ćeš sve skinuti tako. Što se tiče Top Geara ,idi na finalgear sajt tamo imaš sve.
Black Wolf
:: Imam spisak filmova i serija koje trebam da nabavim do ponedeljka, e sad je problem u startu sto serije nalazim jednu po jednu, a ne u paketu kako bi bilo najlogicnije. Trebaju mi provereni i kvalitetni `putokazi` sa svim sezonama ovih serija da bi mi posao bio olaksan. Preferiram zaliv i druge slice koji nemaju rating za odrzavanje. Prevod nije potreban :: :: How I met your mothe :: New gir :: Trophy wif :: Cougar tow :: Rules of engagemen :: Winners and Looser :: Melissa and Joe (Joy :: Everybody loves Raymon :: Dont trust the B.... in the apartment 2 :: Kitchen confedentiona :: Devious maid :: Only fools and horse :: Top gear sve ili poslednje tri sezone :: :: Hvala unapred.
Devious Maids S01 HDTV XviD-Cat (samo jedna sezona ima) skoro 4gb
How I Met Your Mother S01-S08 DVDRip XviD (sezona 9 je tekuca i nema u paketu ali to se skine naknadno a i za par nedelja ce kraj) 33gb i nesto
New girl 3 sezone, po sezoni od 4-5 gb
Trophy wife nema paket jos nije gotova prva sezona
Cougar Town S01-S04 480p (5a sezona jos ide) 18gb
Rules of engagement 7 sezona oko 30gb ukupno
Winners and Loosers nema uopste na sajtu :)
Melissa and Joey (Joy) 8gb 2 sezone i tekuca oko 4
Everybody Loves Raymond [Entire Series] [1996-2005] [Funnyguy263] 20gb
Dont trust the B.... in the apartment 23 sezona 1 i 2 po nekih 5gb
Kitchen confedentional ne znam za ovo mrzi me da ispravljam :)
Only fools and horses ovo sigurno ima
Top gear sve ili poslednje tri sezone. ovo 130gb 01-19 plus 91,92 godina neke emisije
jbg nisi rekao jel ti svejedno za kvalitet ili bas mora npr 720p ili sta god, ja sam random prelistao, mada mi se smucilo ctrlc i ctrlv ali ajde imam vremena :) Javi sta hoces
Sad u petak idem na razgovor za posao na adresi GTC house, Bulevar Zorana Đinđića 64a. http://goo.gl/BgHcf2 Ja izlazim na Dunav stanici ili na Pancevackom mostu kad dolazim iz Panceva.
Koji bus i gde da hvatam a da ne moram da pesacim puno do odredista?
:: Ajde Beogradjani ako moze mala pomoc :: :: Sad u petak idem na razgovor za posao :: na adresi GTC house, Bulevar Zorana Đinđića 64a. http://goo.gl/BgHcf :: Ja izlazim na Dunav stanici ili na Pancevackom mostu kad dolazim iz Panceva :: :: Koji bus i gde da hvatam a da ne moram da pesacim puno do odredista :: :: Hvala :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Linija 16 te vozi kroz Bulevar Mihajla Pupina, nakon što izađeš na stanici 3. (obeleženo na slici, crna linija je trasa autobusa 16) ideš ka Bulevaru Zorana Đinđića. Pogledaj sliku, biće ti jasnije. Nisi dosadan, nadam se da ćeš dobiti posao.
:: Hvala covek na brzom odgovoru :: :: Dakle 16 me ostavlja direkt tu kod b92/Bulevar Zorana Đinđića 64a :: ili idem posle malko negde peske :: :: Ja se izvinjavam ako sam dosadan ali slabo stvarno poznajem ulice u Beogradu :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Ako prolazi i staje u ulici Zorana Djindjica kao i 17 onda da, staje ti maltene ispred zgrade B92. Pogledaj PlanPlus, nemoj da te mrzi. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Hmm, morao bi da sačeka BG Voz 5-15 min, da se vozi do Tošinog bunara 20 min, pa potom da čeka 65. Najjednostavnija i najbrža opcija mu je da sačeka liniju 16 i za 20 minuta dođe do predložene stanice. Pritom se jasno izjasnio da ne poznaje Beograd dovoljno dobro i da mu je potrebno najjednostavnije rešenje. Dakle, bez komplikacija.
Treba mi Spartacus,znaci sve sezone ali nesto kvalitetnije,nalazio sam sve sezone ali po 5,6,7gb ili jedna sezona od toliko,a to mi je bas lose,jbg na 24 inca ili 32 lose izgleda. Ono sto vredi od 20gb,znaci 1.5gb-2gb po epizodi ocajni torrenti nikad nece skinuti.Pa ako ima neko neki predlog.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.