Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Zaglupljivanjem mladih generacija sprecicemo dalji odliv mozgova
STRANA 1 OD 1
operator Zaglupljivanjem mladih generacija sprecicemo dalji odliv mozgova 26.02.2014. 21:47 T56894

status: user
broj poruka: 4262
http://www.njuz.net/ministar-obrazovanja-zaglupljivanjem-mladih-generacija-sprecicemo-dalji-odliv-mozgova/

Saljivo napisano, ali nažalost, tačno.
Prosto ni se plače kada vidim Dobroslovačkog na pozornici i sebe smatra osobom za primjer mladima.
Otvori se zemljo da ga progutaš, ako već nije kasno.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
peterpan nema odliva mozgova 26.02.2014. 23:14 #543790

broj poruka: 786

jer ce i proizvodnja istih biti obustavljena (ako vec nije)

operator re 26.02.2014. 23:32 #543796

broj poruka: 4262
Primjedba je bila sarkasticna, a ujedno i poziv da razmislimo šta se to oko nas dešava i šta mi možemo da uradimo povodom toga.
Niko nam neće omogućiti bolje sutra od nas samih.
Niko, baš niko, neće riješiti probleme umjesto nas.
Uglavnom će doćii da pokupi kajmak i to je to.
A današnji studenti, kao da su bez mozga.
Ne bih da podcijenjujem, ali čini mi se da smo u zadnjih 15 godina, poslije izlaska iz krize, debelo zalutali.

micika988 ... 27.02.2014. 02:17 #543829

broj poruka: 2053
nema tu pomoci, mr. operatore. Kolega ovog foruma `pokojni sashai` je lepo pricao o postojanju tzv. `glasackog lesha`, tako da dok se ti isti nekrofili ne iskorene, nema pomoci zemlji Srbiji. Sve vise ce se ici na pricu, uradis mi, uradim ti, i tzv. veza i vezica, a dupli standardi ce da cvetaju, sto ce samo vise i vise odvracati ljude. Socijalni inzinjering, koji se sprovodi zadnjih 100 godina, nalaze da ljudi u bliskoj buducnosti i nece vise biti potrebni i bice zamenjeni masinama, tako da samo treba cepati turbo folk i grand show ekvivalente i biti bez ikakvih briga. Ona varijanta `blago onom ko rano...`.
Neka, trebaju ljudi da se zabavljaju i vesle, dok jos mogu, a ta samaricanska prica ocuvanja zemlje, koja svesno srlja u propast i boli je tuki, ili blaze receno, zivim od datuma do datuma, povijenoga repa, neka drugi misle i donose odluke, ja sam samo mali srecni operativac saltera postanske stedionice ili banke, deo TIMA, and I`m feeleng good:
http://www.youtube.com/watch?v=OfJRX-8SXOs

p.s.
http://www.youtube.com/watch?v=uY-Z1hjquqo
Gare87 Re: re 27.02.2014. 03:42 #543831

broj poruka: 4706
na zalost dok je ova gamad na vlasti nista nece moci da se uradi, evo slusao sam par puta ove njihove price za izbore, samo jednu istu pricu vrte i kenjaju li kenjaju, otvorice oni nova radna meste smanjice nezaposlenost te ovo te ono ce graditi, i na kraj .!.
evo sta uradise ovi za ovih par godina na vlasti, i dalje nezaposlenost ogromna, standard nikakav, ali zato imamo evropske cene!! I sve vise ljudi odlazi i dalje, slusam drugare i cela se prica svodi na isto, dosta njih bi radilo bilo sta da ih zaduze ali da ih plate normalno, i garantujem da bi dosta njih ostalo a mozda bi se i neki vratili kad bi saznali da mogu iole pristojno da zive od te plate......a ovako, iz kog razloga ostati ako se ima mogucnost da se ode preko!?!?

AMD Phenom II 960T 3.5Ghz
MSI 870S-C45
Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz
WD10EARS 1TB
ST31000340AS 1TB
Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 8.1 RTM 9600 64-bit

:: Primjedba je bila sarkasticna, a ujedno i poziv da razmislimo šta se to oko nas dešava i šta mi možemo da uradimo povodom toga
:: Niko nam neće omogućiti bolje sutra od nas samih
:: Niko, baš niko, neće riješiti probleme umjesto nas
:: Uglavnom će doćii da pokupi kajmak i to je to
:: A današnji studenti, kao da su bez mozga
:: Ne bih da podcijenjujem, ali čini mi se da smo u zadnjih 15 godina, poslije izlaska iz krize, debelo zalutali
::
::
miki069 re: re: 27.02.2014. 07:31 #543832

broj poruka: 1234
Odakle to da su današnji studenti bez mozga, a da su do 2000-te imali mozak?

Predaješ na nekom fakultetu pa imaš uvid u rezultate?

https://www.bambimobil.blogspot.com

sashai Ziv je sashai, umro nije... 27.02.2014. 08:05 #543834

broj poruka: 417
Najzad tema posvecena reshavanju evolucionih poteshkotja u Srbalja, a sve u vezi tekuceg veka dabome. Nije ovde nikada bilo odliva mozgova, samo proterivanja istih u sluchaju da propadnu pokushaji da se vlasnik mozga ubaci u mashinu za shtancovanje korumpiranih botova. Prilagodi se ili bezi - kratko i jasno. Danashnji studenti nemaju mozak, srednjoskolci nemaju mozak, osnovcima se prchka po mozgu, vrtitji su postali rasadnik buducih botova. Zavera svetskih mracnih sila? Uvucite erekciju, dezurni domobrani i teoretichari raznoraznih zavera. Samo se radi o tome da ovde niko ne radi svoj posao kako treba, uglavnom zato sto bolje ne zna, ne zato sto je dobio instrukcije od Tamne strane Sile. Evolucija ne prashta negativnu selekciju.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs