TRAZIM SAVET,ovo nije oglas,posedujem GANC NOV vrhunski detektor bubica i svih prislusnih uredjaja,pronalazi sve od : GSM priluškivače, bežične kamere, Radio bubice spy gsm bubice, Gps tracker-e za satelitsko praćenje vozila. mikrokamere prisluskivane mobilne telefone otkriva cak može da otkrije i mikrokamere koje ne emituju nikakavo zračenje i još mnoge druge.radi u opsegu do 6ghz,sto je bas ok,jer vecina slicnih uredjaja radi do 2,4 ghz,poseduje kutiju sluske,ima brdo rezima rada,ja sam ga samo probao na 5 minuta,odmah je nasao sta je trebao da nadje....ima veliki domet otkrivanja koji se steluje na koliko da bude osetljiv uredjaj za detektovanje...... Pitanje glasi-GDE SMEM(KOJI SAJT) DA POSTAVIM OVAKAV OGLAS,A DA NIJE KRSENJE ZAKONA O NECEMU ....NE RAZUMEM SE U ZAKONE....
na ovom sajtu je velika sloboda sto se tice pitanja,ja da sam zeleo da postavim ovde na pcberzi,otisao bi u rubriku oglasi i roknuo ga u najcitaniju kategoriju,samo da sam zeleo,i niko od admina nebi obratio paznju na to,ovo je roba koju ne zelim da prodam poznavaocima kompjutera i sl....nego ljubomornim muzevima,zenama,svalerima i sl......zato sam trazio PREPORUKU NA KOJEM SAJTU JE TO DOZVOLJENO,I GDE IMA CILJNE GRUPE KUPACA KOJIMA TO TREBA..... Inace,ja garantujem da svako sa ovog sajta moze da nabavi ovako nesto ,JER ZNA GDE TOGA IMA.... da li je to leganlo na kipindima,limundima.....ako jeste u kojim kategorijama,ja trazio nigde nisam nasao,zato i pitam ovde....
Ne vidim razlog zasto ne bi smeo postaviti oglas bilo gde. Uredja nije ukraden niti nigde pise da je trgovina sa takvim uredjajima krivicno delo. Posto se privatno moze prodavati licno naoruzanje naravno licima sa dozvolom ne vidm razlog zasto neko ne bi mogao da proda nekome svoj uredjaj za detektovanje spijunskih naprava.
:: na ovom sajtu je velika sloboda sto se tice pitanja,ja da sam zeleo da postavim ovde na pcberzi,otisao bi u rubriku oglasi i roknuo ga u najcitaniju kategoriju,samo da sam zeleo,i niko od admina nebi obratio paznju na to,ovo je roba koju ne zelim da prodam poznavaocima kompjutera i sl....nego ljubomornim muzevima,zenama,svalerima i sl......zato sam trazio PREPORUKU NA KOJEM SAJTU JE TO DOZVOLJENO,I GDE IMA CILJNE GRUPE KUPACA KOJIMA TO TREBA..... Inace,ja garantujem da svako sa ovog sajta moze da nabavi ovako nesto ,JER ZNA GDE TOGA IMA.... da li je to leganlo na kipindima,limundima.....ako jeste u kojim kategorijama,ja trazio nigde nisam nasao,zato i pitam ovde... :: :: ::
ok,ali GDE??? to ne mogu da shvatim,GDE da postavim oglas ,na koji sajt,u koju rubriku(nesto sam siguran da sajtovi nemaju rubrike ``spijunska oprema`` :) ))) a da cu biti siguran da ce oglas biti vidjen.....
Ja sam imao problema sa ilegalnim prisluskivanjem (postavljao i temu o tome, naneta mi steta, sada na sudu), i morao sam da se bavim time, ali nigde nisam cuo da takav All In One udedjaj uopste postoji ( ajde da otkriva bubice, ali da zna da je neki mobillni telefon prisluskivan, to nema sanse)...
Mislim, sta ti je to uopste ? Neki komplet uredjaja, ili sta ?
Sto se prodaje tice, mozes da ga ponudis onde gde mislis da ce ga najvise ljudi videti...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
manji komplet je u pitanju,strane proizvodnje,nimalo jeftin,na primer ovi obicni detektori mogu da nadju bubicu ako su od nje udaljeni 2cm do 12 cm,ja sa ovim nadjem i na metar ipo,zavisi koliko podesis osetljivost....mada tu moze biti laznih uzbuna,najsigurnije da podesis do pola metra,pretrazis svaki kutak sobe,kuce,ma pola sata posla i detektujes SVE!!!
DAJ LINK DO TVOJE TEME,HOCU DA VIDIM STA JE TEBE MUCILO....TJ AKO ZELIS.....
Mene su radili na liniji sluzba (VOA) - detektivska agencija, tako da nisam imao nikakve sanse, e sada na sudu cemo videti kako ce i sta da bude. Sto se tice bubica, trazili su mi 600 evra ??!! za pregled prostorija, i za to im je bilo potrebno oko 10 sati rada. Prisluskivanje mobilnog (sto sam kao covek koji voleo tehniku narocito izucavao) ne moze da se spreci kada je sluzba u pitanju i tu se prica zavrsava...
Ali, kao i svi krimosi, i ljudi iz sluzbe koji rade privatno prave greske, pa cemo videti na sudu, mada su mi sanse male, a ceo proces veoma opasan po zdravlje :)
ovo tvoje je na mnogo ozbiljnijem nivou....ovaj uredjaj sto ja imam je na ozbiljnom nivou ali za sve vrste kucnih prisluskivaca koji ostavljaju tragove,koji se moraju postaviti.....ti si spijuniran od strane nekih sluzbi,i tu ti niko nije mogao pomoci da se to spreci.....
ako je na njima instaliran softver za prisluskivanje onda otkriva na osnovu povecanog zracenja ili sl,uglavnom zapisti i zatrepere lampice.......,a ako ih prislusuje drzava ili neka sluzba onda ne moze,pa vec sam napisao to malopre...
Nasmijte se, na skrivenoj kameri ste. :P :P :P O tome šta sve postoji, nije ni mijesto niti vrijeme za priču. Prisluškuju nas tajne službe. :P :P :P Cpu:Core™ i7-4770 Cooler:Omicron HG-232 GPU:2xMSI 290 Ram:4x4 GB PC 2400 Beast MBO: ASRock Fatal1ty H87 PERFORMANCE v1.1 Case:Chieftec Ultra Big Tower PSU:Deco 1260w RU Mouse:Teliara B100 Screen: Barco 24` MDRC-2124 TS, Apple Tbold
Blago tebi, samo to mogu da ti kazem... Sluzba moze, ako to hoce, da te slusa celi dan, aktivacijom `silent moda` na tvom mobilnom, ne mozes da primetis osim sto ce se baterija isprazniti brzo i sto ce se cuti karakteristicno zujanje ako telefon priblizis lose oklopljenim zvucnicima...
To da pola sluzbe radi `privatno` i da informacije o tvom kretanju, sadrzaju razgovora i sms-ova prodaju detektivskim agencijama, a ove svojim klijentima, JAVNA JE TAJNA...
I ne daj boze da im budes interesantan, pa da osetis kako to izgleda kada ti olos dise za vratom....
Sto si se toliko uzbudio i zapricao, Pero Kojote? Pa takvi...
20.02.2014. 01:26
status: user broj poruka: 10998
detektori se vec godinama oglasavaju na kupindu/limundu/jabukindu...kupujem-prodajem itd.. Uporedo sa njima, te razne ``bubice``, kamere sakrivene u satove, naocari i narukvice, bezicni mikrofoni koji prenose zvuk posredstvom SIM karte itd. itd....
ne pratim toliko te sajtove ,ali sam ih pregledao pre postavljanja teme i nigde nisam nasao U KOJU RUBRIKU da postavim takav oglas,jednostavno pretraga po celom kupoujem-prodajem i sl sajtovima ne nalazi nista kad ukucam u pretragu ``detektor bubica`` i sl.....ako znas u koji kategoriju se postavljaju ,ne stidi se da kazes :)))))
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.