Naišao sam na dobru stranicu za gledanje online filmova koja nema onih oglasa koji se otvore čim klikneš negdje pa ti sa deset dodatnih prozora zabloka komp. Zasad rade svi filmovi i meni je odlična.
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Nije lose, ali je kvalitet par filmova koje sam pustio su blagi uzas, ne treba da je full hd i slicno, niti to trazim, ali ovo je kao stari diviXovi pa jos malo gore :)
Em dzabe,nema zezanja oko skidanja filmova.. ti se zalis na kvalitet.... Najbolje da stave osnovno HD ready.....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Nije lose, ali je kvalitet par filmova koje sam pustio su blagi uzas, :: ne treba da je full hd i slicno, niti to trazim, :: ali ovo je kao stari diviXovi pa jos malo gore : :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
ja kad skidam nista ispod 10 gb :D da se razumemo ali kad nemas vremena za skidanje ili nisi u mogucnosti ovo je odlicna zamena
:: :: slaba vajda. Skines lepo film krstenog formata i rezolucije (i bitrate-a) i gledas ko co`ek . :: ::
Siroti Hrvati - misle da Film pocinje godine 2000......
08.01.2014. 09:54
status: user broj poruka: 10998
(``filmovi prema godinama - 2000-2010...``). Doduse, mozda je rec o godinama starosti gledalaca (u tom slucaju previse sam mlad, pa cu ove filmove gledati tek sledece godine)...
:: Ne valja ti monitor : :: :: :: :: Na mom monitoru sve ispod 720p izgleda muljavo I ocajno, kao da gledam one CAM :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: ::
Eee, moj FreexEuric! Pa ovaj usrani sajt ne dozvoljava ni...
08.01.2014. 11:42
status: user broj poruka: 10998
gledanje filma ``u jednom komadu``! Posle 45 minuta, prc! - ``view limited, wait three hours you can continue to view`` (cak je i poruka napisana swahili-engleskim, ni toliko nisu sposobni)...
skoro me zvala neka devojka da gledamo film, soba 5mx5m a monitor 19ica i ona pusta na filmoviziji nesto, pogledao sam u to dva minuta i zaspao. koje online gledanje, nisam nikad niti cu. download lepo i gledaj kao covek. a kad pomislim na to da ima ljudi koji cele serije gledaju tako. tuga nesreca.
stavite full hd rip od recimo 8-10GB, selektujete opciju download in sequential order i on skida film redom, ne kako inace funkcionise torrent i gledas odmah dok se film skida ...e sad velicina fajla zavisi od brzine neta, ja sa 12 mbps mogu ovako da gledam ...svaki hd rip od oko 2-2.5 GB ce raditi odlicno - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
Dobra je ona, sve je to super ali znas valjda ono kad se svega zasitis a nebitna je osoba, predmet za madrac gimnastiku, nista vise :) da je bila pametna i ubacila mladju sestru u kombinaciju, njih dve bi bile moje jedine i voleo bih obe onako kako treba :)
Re: Eee, moj FreexEuric! Pa ovaj usrani sajt ne dozvoljava ni...
09.01.2014. 18:49
status: user broj poruka: 2
:: gledanje filma ``u jednom komadu``! Posle 45 minuta, prc! - ``view limited, wait three hours you can continue to view`` (cak je i poruka napisana swahili-engleskim, ni toliko nisu sposobni).. :: :: ::
Hmmm čudno, meni sve normalno radi bez ikakvih limita, već sam preko deset filmova tu odgledao.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.