Wobyhaus plavi bosh 7300. To sto dobijas od nastavaka,koliko sam video 6 burgija za drvo,i 6 bitova kupi na pijaci`radi ce ti za tvoje potrebe ok. Plavi bosh ce da radi dok si ziv,ukoliko si hobista,a verujem da jesi cim razmisljas o skilu. Womax kinez je solidan hobi alat ali je mislim losiji od skila. Skil je kako bih ti rekao neka sredina,malo losiji od zelenog bosha(nit smrdi nit mirise)
plavi Bosch je pocetak i kraj (barem za mene). Imam par aparata i extra rade, jeste malo skuplje ali nista ne moze da zameni ugodan i lak rad kao i osecaj dok koristish sam alat. Probao sve i svasta i od kako sam naleteo na plavi (pre vise od 7 godina) nikada vise nisam pravio kompromise uvek se isplatilo bilo da je za jedan posao ili vise, uvek zatreba. Nego da se vratimo na tvoje pitanje. Necesh se ti nabusiti ti sa time sto si naveo, to ti je srafilica (izuzetno mali broj obrtaja ima za pristojno busenje).
Ova matrix je krs, ali Skil je sasvim pristojan alat, nije kao Bosch, ali odlican je, izdrzljiv i kvalietan, ovo nije skupo.
:: :: Da, shvatam sta hocete da kazete, i za obrtaje i za Bosh. Bosh je Bosh :: :: Za onu za koju sam stavio link sad vidim da je spora. Tu su izgleda nastavke itekako ugradili u cenu :: :: Recite mi sta mislite o ovome :: http://www.wobyhaus.co.rs/proizvod_detaljno.aspx?item=12010005 :: :: Znam da bi po ceni trebalo da je krs, ali ima 2600 obrtaja :: A i imam neku Matrix ubodnu testeru, i nije ni losa. Ima cak i laserski vodic :: :: Namena jeste vise hobisticka. Drvo, metal retko, zid samo za okaciti sliku : :: :: _____________________________ :: The finest AVhttp://goo.gl/aradKv :: :: ::
Brate, ni pod razno tog Matrixa. To su sve najgori kinezi. Ima ih milion potpuno istih sa drugim nazivom/ `markom`. lepe nalepnice koje stignu. Imam ih par koje su mi poznanici donosili da pokusam da opravim. Znaci, kad sam otvorio, ne mogu da verujem. Jednoj izgoreli namotaji, drugoj popucali zupcanici koji su napravljeni od neke alu legure, a cini se da bi i plasticni duze trajali...
Gledaj nekog Bosch-a da uzmes, pa makar i 20g. starog. Ako bas mora novo i u tom cenovnom rangu, onda radije nekog Einhell-a umesto tog matrixa.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
U zavisnosti od tvojih potreba a, rekoh bi da će ti ista trebati par puta mesečno ili čak i godišnje kao meni, onda je nepotrebno davati pare za plavi bosch. Kupi nesto od Einhell-a, Womax-a, villagera ili Skil-a. Iskreno kupi najjetiniju od pomenutih koja će tebi vršiti posao jer nisi naveo da li treba pre svega srafilica ili busilica. Ako ti treba busilica evo ti jedan predlog i od toga ti ne treba vise za hoby.
fazon kod jeftinih jer kvalitet baterije koji je ocajan a baterija kosta 80-90% novog uredjaja autonomija je minimalna i brzo crke Gledaj neku firmiranu
:: :: fazon kod jeftinih jer kvalitet baterije koji je ocajan a baterija kosta 80-90% novog uredjaj :: autonomija je minimalna i brzo crke :: Gledaj neku firmiran :: ::
Ovde ne govorimo o akumulatorskim bušilicama jer se to ne kupuje za hobi upravo zbog baterije. Da bi baterija trajala pa i kod profesionalnih bosch-a, makite, itd... potrebno je da se ista svakodnevno koristi u suprotnom brzo završava svoj vek trajanja.
:: :: fazon kod jeftinih jer kvalitet baterije koji je ocajan a baterija kosta 80-90% novog uredjaj :: autonomija je minimalna i brzo crke :: Gledaj neku firmiran :: ::
sory moja greska za aku busilicu a ako dolazis u pancevo na buvljaku imas enhele vilageere i slicno za malu cenu (oko 2000rsd)novu sa pisanom garancijom na godinu dana
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.