Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Drugari, procitajte!
STRANA 1 OD 1
Adzem Drugari, procitajte! 29.12.2013. 14:29 T56134

status: user
broj poruka: 3797
Najljubaznije molim admine da ne brisu ovu temu, jer ce mnogima znaciti!

Drugari, krvavo je vreme doslo, i to nije sramota priznati. Znam veoma dobro u kakvoj se situaciji svi nalazimo i da ce vecina skromno obeleziti predstojece praznike, upravo zbog finansija i trenutnog rasula po pitanju skupoce hrane i jos mnogo toga...

Imam jednog coveka, od kog uzimam vec duze vreme meso i suhomesnate proizvode, po jezivo niskim cenama. Kakvu on semu sa maksijem ima za to, ja pojma nemam. Znam da je sve ultra sveze i ukusno, tako da sam mesecima zadovoljan. Osecam potrebu da vas obavestim i kazem da mozete slobodno da mi se javite na mail, cak i anonimno ako zelite da nabavite nesto mesa i suhomesnatih proizvoda za predstojece praznike po 50-60% nizim aktuelnim lopovskim cenama.

Pozdrav svima, i da nas niko ne spreci da proslavimo kako dolikuje, a ne kao slepci neki...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Rynskelath @Adzem 29.12.2013. 14:38 #534600

broj poruka: 484
Nije ovo nova fora, raznorazni se snalaze kako znaju i umeju.
Npr. negde mozes da kupis Coca-Colu za 91-100 dinara. Sve se svodi na kolicinu...
E sad vezano za ovo: hvala na ponudi ali meni ne treba, ja licno drzim zeceve tako da cu imati zecetinu na trpezi, ali evo ako nekom treba nek se javi. .)

You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me.
Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me.
Did you really think your little jokes were going to kill me?
I`m done with the winning cause i`ve already won.

imarkovic Re: Drugari, procitajte! 29.12.2013. 15:30 #534606

broj poruka: 19000
Cekaj, ako hocu npr. JA da kupim to meso, hoces li me ispaliti kao i za Corsair 900D, kao i za Megahalems RED, tako i za ovo meso, ili... ?

:: Najljubaznije molim admine da ne brisu ovu temu, jer ce mnogima znaciti
::
:: Drugari, krvavo je vreme doslo, i to nije sramota priznati. Znam veoma dobro u kakvoj se situaciji svi nalazimo i da ce vecina skromno obeleziti predstojece praznike, upravo zbog finansija i trenutnog rasula po pitanju skupoce hrane i jos mnogo toga..
:: Imam jednog coveka, od kog uzimam vec duze vreme meso i suhomesnate proizvode, po jezivo niskim cenama. Kakvu on semu sa maksijem ima za to, ja pojma nemam. Znam da je sve ultra sveze i ukusno, tako da sam mesecima zadovoljan. Osecam potrebu da vas obavestim i kazem da mozete slobodno da mi se javite na mail, cak i anonimno ako zelite da nabavite nesto mesa i suhomesnatih proizvoda za predstojece praznike po 50-60% nizim aktuelnim lopovskim cenama
:: Pozdrav svima, i da nas niko ne spreci da proslavimo kako dolikuje, a ne kao slepci neki..
SkyFire ... 29.12.2013. 15:34 #534607

broj poruka: 18472
Ti ces da nahebes kao ja sa cvarcima :)))))

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

Adzem @Igore 29.12.2013. 15:47 #534610

Razgovarali smo vec o tome, znas i sam da sam odustao od prodaje korsa i zadrzao ga za sebe, znas i sam koliko smo se puta culi i koliko sam bio (ne)odlucan! Sto se tice megise, rekao sam ti neke stvari iza kojih sam cvrsto stajao, stvarno sam hteo da batalim sve i napustim ovaj sajt...
Ali posto sam shvatio da vas sve kompletno volim, kao i zajebanog koji hoce da me izdemolira, onda moramo da budemo deo zajednice i da se snalazimo kako znamo i umemo...
Bas sto je rekao sky u onoj temi.

:: Cekaj, ako hocu npr. JA da kupim to meso, hoces li me ispaliti kao i za Corsair 900D, kao i za Megahalems RED, tako i za ovo meso, ili... ?
acosuper Salu na stranu 29.12.2013. 15:50 #534612

broj poruka: 1207
Ja ne vjerujem u te hrane sto se kupuju kod pojedinaca i npr. znao sam da procitam da ovdje neko preporucuje nekog lika sa buvljaka koji prodaje hranu.. Sto se tice hrane nikad ne stedim jer na hrani ne treba da se stedi jer je to sve pitanje tvog licnog zdravlja.. Sto se mene tice kad god sam pokusao da ustedim na necemu poslije me ispadne duplo skuplje.

AMD FX 8350 Eight Core 4.0GHz Cooler Master V8 / Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS / KINGSTON 12GB (2X4GB 2x2GB) 1866 DDR3 / ASUS Sabertooth 990FX R2.0 / 2x Samsung F3 Spinpoint 500GB 1x Toshiba 1TB RAID0 / Cooler Master Vanguard V7

SkyFire Svadja , fizicki obracun, ljubav :) 29.12.2013. 15:51 #534613

broj poruka: 18472
http://www.youtube.com/watch?v=17r9z9Y2sgY

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

Adzem druze, 29.12.2013. 15:53 #534614

dobija se sa sve omotom da ne navodim sad bas ime... :D
znaci neko dekranje je u pitanju, e sad kojih razmera, ne znam niti me interesuje.

@Sky

hahahaha, uvek se ispricam sa covekom ko sa najrodjenijim kad ga vidim :D
nije on nimalo blesav, koliko se samo pravi i koliko ga zabole...

:: Ja ne vjerujem u te hrane sto se kupuju kod pojedinaca i npr. znao sam da procitam da ovdje neko preporucuje nekog lika sa buvljaka koji prodaje hranu.. Sto se tice hrane nikad ne stedim jer na hrani ne treba da se stedi jer je to sve pitanje tvog licnog zdravlja.. Sto se mene tice kad god sam pokusao da ustedim na necemu poslije me ispadne duplo skuplje
Miskonius Re: ... 29.12.2013. 15:54 #534615

broj poruka: 4420
Pa ce ponese kantar, jbg zna za toliko....

:: Ti ces da nahebes kao ja sa cvarcima :))))
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud
pajsgudgud Re: @Igore 29.12.2013. 16:09 #534617

broj poruka: 3742
Ti baš često odustaješ...a voliš i da se distanciraš.

Početak teme je zvučao kao da te neko juri, a završio se sa prodajom suhomesnatih proizvoda.

Koliko je tvoj procenat u jezivo niskim cenama???
support normality

GA 990XA - UD3, AMD fx8320, Excelram12GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Nvidia 9800GT 512Mb, puno prašine.

:: Razgovarali smo vec o tome, znas i sam da sam odustao od prodaje korsa i zadrzao ga za sebe, znas i sam koliko smo se puta culi i koliko sam bio (ne)odlucan! Sto se tice megise, rekao sam ti neke stvari iza kojih sam cvrsto stajao, stvarno sam hteo da batalim sve i napustim ovaj sajt..
:: Ali posto sam shvatio da vas sve kompletno volim, kao i zajebanog koji hoce da me izdemolira, onda moramo da budemo deo zajednice i da se snalazimo kako znamo i umemo..
:: Bas sto je rekao sky u onoj temi
:: :: Cekaj, ako hocu npr. JA da kupim to meso, hoces li me ispaliti kao i za Corsair 900D, kao i za Megahalems RED, tako i za ovo meso, ili... ?
:: ::
Adzem procenat ? 29.12.2013. 16:37 #534619

e moj ti...

:: Ti baš često odustaješ...a voliš i da se distanciraš.
:: Početak teme je zvučao kao da te neko juri, a završio se sa prodajom suhomesnatih proizvoda.
:: Koliko je tvoj procenat u jezivo niskim cenama???
:: support normalit
alrad 29.12.2013. 23:12 #534666

broj poruka: 4829

Problem je sto je to nezahvalno za malu kupovinu. Da uzmem deset cevapa i po kile cvaraka, dok te nadjem i zavrsimo to, izacice me ko u radnji. Mislim, kad uracunam vreme i zivce i prevoz, itd. E sad, ako neko hoce na veliko, onda je to druga prica. U svakom slucaju, hvala za nameru.

VMARC Taj ne moze da povuce 29.12.2013. 23:18 #534669

broj poruka: 9421
Koliko ja mogu da pojedem i pajsgutgud da popije :-)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

pajsgudgud Re: Taj ne moze da povuce 29.12.2013. 23:55 #534674

O, da...:), ali ja bih ipak da on poštuje ono što kaže i da stji iza svojih reči. Jer to ga čini pravim čovekom, a ne malom sisicom koja se krije iza nekog opasnog grba...
support normality

GA 990XA - UD3, AMD fx8320, Excelram12GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Nvidia 9800GT 512Mb, puno prašine.

:: Koliko ja mogu da pojedem i pajsgutgud da popije :-
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH
:: with Retina displa
:: 2.5GHz dual-core Intel Core i
:: Turbo Boost up to 3.1GH
:: 8GB 1600MHz memor
:: 128GB flash storag
:: Intel HD Graphics 400
tortojed Re: Svadja , fizicki obracun, ljubav :) 30.12.2013. 02:16 #534691

broj poruka: 10998
Siroti momak: em mu skupa grcka salata, em nema zube ni salatu da sazvace...
- - - - - - - - - -
@pajsgudgud: nemoj tako - djonom u coveka. Nije se on povukao, nije nista revidirao. Obavestio, lepo, pa ko hoce neka gi zema, kuj` netje, nije moralno...

:: http://www.youtube.com/watch?v=17r9z9Y2sg
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud

pajsgudgud Re: Re: Svadja , fizicki obracun, ljubav :) 30.12.2013. 09:16 #534705

Ma ne cimam ga ja za suhomesnato...čovek ispaljuje ljude sa berze...neozbiljan je...a onda dolazi sa pričama da treba nekome pomoći...

Moje poverenje prema njemu me je koštalo neplaniranih 100€...
support normality

:: Siroti momak: em mu skupa grcka salata, em nema zube ni salatu da sazvace..
:: - - - - - - - - -
:: @pajsgudgud: nemoj tako - djonom u coveka. Nije se on povukao, nije nista revidirao. Obavestio, lepo, pa ko hoce neka gi zema, kuj` netje, nije moralno..
:: :: http://www.youtube.com/watch?v=17r9z9Y2sg
:: :: Superior Technology
:: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud
sSHarK NAVALI NARODE!!! 30.12.2013. 13:28 #534738

broj poruka: 990

Jeftinija hrana, gorivo, internet, mob. telefonija i sve ono što svaki čovek svakoga dana već svakako koristi! Momak, ima li struje? - Da, gospodine, jutros sa Đerdapa stigla! - uskoro i Air SERBIA aterira cene prevoza... navali narode, navali - Vi, gospođo, odakle ste? Holandija. Odlično, da li bi ste popust na obavezno mesečno osiguranje? Naravno! Kliknite ovde 2x mišem i to je to - navali narode, još malo pa nestalo, za 3-4 god. gradićete mrežu sa mojom pokojnom babom... :P navali narode, naavaaliiiiiii...

i3-4340 | H60 | Z87 Pro3 | TridentX | 840 Pro | AX750 | Stryker | U2311H | G15+G9 | C920 | ATP3
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
maxxio Cvarci i kavurma 30.12.2013. 15:20 #534747

broj poruka: 665

Mene zanima da vi mene kažete gde ima jeftina kavurma i čvarci, mene to brine jutros.

http://www.youtube.com/watch?v=sld-RaedgdY

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs