Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Droga koja bukvalno pojede narkomane !
STRANA 1 OD 2  
SkyFire Droga koja bukvalno pojede narkomane ! 21.12.2013. 01:36 T56026

status: user
broj poruka: 18472
Ako admini smatraju da je ovo neprikladno slobodno nek izbrisu.

Mozda ovaj klip osvesti neke ljude koliko je bitno ziveti zdravo i boriti se da ostanes na pravom putu,ceniti zivot i prave vrednosti..

Narkotik se zove Krokodil i jedno vreme je bio u opticaju u Novom Sadu.
Mozda smo ovo i pominjali ali nije na odmet da ponovo skrene paznju!

NAPOMENA :

Ljudi sa slabijim stomakom bolje da ne gledaju!

http://www.youtube.com/watch?v=hu0RUBNxfa8

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ivanstojko Ma ko im j..e mater 21.12.2013. 03:02 #533093

broj poruka: 400
Ne znam da li se mix benzina, teskih metala, fossfora I jbmlg-a cega jos moze nazvati drogom, ja ga bas ne bih tako definisao ali...
Ja i dalje ne mogu da shvatim da ga neko konzurima.
Na netu i po novinama ima tona slika, snimaka, I cega sve ne. Kladim se da su konzumenti procitali ili negde videli kakve katastrofalne posledice ostavlja.

Kao sto vec rekoh ko im j..e mater

Mikishon89 Re: 21.12.2013. 03:19 #533095

broj poruka: 2416
Ovo je bilo već 100 puta,za ovo je svako čuo.

http://www.speedtest.net/my-result/3103963256
http://www.pingtest.net/result/58304946.png
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2460287

Mikishon

Srdjanc ... 21.12.2013. 03:19 #533096

broj poruka: 3106

Kasnis skoro 12 meseci sa informacijom.
SkyFire Negde kroz maglu.. 21.12.2013. 03:27 #533098

broj poruka: 18472
Se mozda i secam da je bilo ali me svakako opet `potreslo` .
Veoma moguce da sam ja to ranije i kacio..

Meni je ovo strasno ಠ_ಠ nepojmljivo da neko sebi svesno moze da napravi ovako nesto!

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

gilopile ... 21.12.2013. 04:56 #533100

broj poruka: 9459

Strava i uzas!

Mislim da su pisali u Blic-u o tome, a da si cak ti Sky to kacio pre godinu i mozda malo jace.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

MaliAbner Sta li se desava sa mozgom kad im cvika prste... 21.12.2013. 05:54 #533101

broj poruka: 7769
Dalje od prstiju nisam gledao...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

Pisko Zauzvrat 21.12.2013. 07:29 #533109

broj poruka: 6645
Nema džabe ni kod babe, nešto se uvek daje zauzvrat. Jeftinija droga, veće razaranje organizma i kraći i stravičniji život dok traje, kvalitetnije, čistije droge, duži život i mnogo više para, ali isti kraj.... vidi se na poznatim rok zvezdama koje su slupale bukvalno milione dolara na kokain i slično (Clapton, Rolling Stones-i, ono odvratno govedo iz Aerosmith-a, Maradona itd.) jer narkomani i narkofili često prodaju muda za bubrege o tome kako u stvari nije opasna i ništa ne smeta i slično.. ali kada je čista. Priča je jednostavna, droga se plaća u novcu i u delovima tela (od toga, mozak uvek, a ostalo u zavisnosti od uticaja toga što se uzima ili načina života koji mora da se usvoji da bi se droga nabavljala i nesmetano od drugih koristila). Tu postoji neki `plivajući` kurs koliko šta vredi, u zavisnosti od vrste hemikalije, ali, postoji, i, nikada se parama ne može isplatiti stradanje organizma, iako priznajem da me i ovaj iz Aerosmitha, i Rod Stewart i ... kako beše ovaj iz Rolling Stonesa zapanjuju koliko ih medicina održava u životu. Prvo, prvo i prvo, strada kognitivna sposobnost, i čovek koji nije `probao` i onaj koji jeste, više nisu isti iako nose isti matični broj i biološke roditelje... a ovi što su pristali na krokodil, morali su. Heroin je takav narkotik da se uzima (ili bilo šta drugo što ga menja) ultimativno, bez obzira na sve i svakoga. Jači je od ljubavi prema roditeljima, od ljubavi roditelja prema svojoj deci, od straha od smrti. Ti su se ljudi ionako odlučili na smrt - ali `slatku` tako da ih to ne dotiče previše. Uvek neki procenat heroinomana uzima `zlatni šut` - ubija se heroinom jer ne može da izdrži stalne krize i situaciju da ni jedna količina nije dovoljna, tako da je ovo po meni, samo zamena za taj `zlatni šut`, ali na drugi način.
Pronađi i podatak o sintetičkim drogama, koje su strahovito postale popularne, a kako je uvedena privatna farmaceutska praksa i prodavnice, u dogledno vreme će biti iskopirano stanje iz USA, i neverovatna zloupotreba `dozvoljenih` hemikalija - `lekova za...` od kakvih je npr. riknu Jackson... pa, ionako treba da nam se smanji broj, pod šljivu i tako..

Budale računaju na sreću.

pajsgudgud au... koliko kasniš 21.12.2013. 08:14 #533115

broj poruka: 3742
Da je grozno, grozno je. Kao što je neko naveo gore, problem sa sa ovom drogom je što u organizam dospeva sve i svašta, a isti nije sposoban da ga izbaci
support normality

GA 990XA - UD3, AMD fx8320, Excelram12GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Nvidia 9800GT 512Mb, puno prašine.

vladats Uzas ... 21.12.2013. 08:28 #533117

broj poruka: 4537

> http://goo.gl/HjFbR5

Pola od konzumenata i ne zna da mu diler uvaljuje krokodil umesto heroina.

Znate kako, problem sa narkoticima se moze resiti samo drakonskim zakonima o svercu i prodaji tih supstanci.
Ako se uhvati diler ne moze da dobije ispod 20 godina zatvora. Znaci od 20-40 godina.
Narkomani po sili prinude na lecenje uz obavezu drustveno korisnog rada od 5 godina.
Ma sve moze da se dotera u red ali sve.
Samo malo dobre volje.

operator re 21.12.2013. 09:52 #533122

broj poruka: 4262
Prvo kod nas se budzet puni od narkotika, jer Albanci placaju za prelaz preko Srbije za EU. Ista je stvar i sa Bosnom i Hrvatskom.
Toliko o moralnosti zadnjih 25 godina.
Bitka se kod nas vodila samo ko ce doci na vlast da kontrolise narkotike 2000 godine.
Sve ostalo su price za malu decu.

Sto se tice konkretno krokodila, samo jedan je bio slucaj u Ns, koliko sam upoznat, neka me neko ispravi, ako grijesim.
Potresne su price Rusa, posto kod njih i kod Kineza se stravicno rasirila.
Ali jedno je sigurno.
Ko nije probao sex sa 3 ribe i kokainom, ne zna sta je provod( po preporuci Roda prije 20 i kusur godina).
U Srbiji, Hrvatskoj i Bosni je najpopularnija trava, ali se S i J brzo priblizavaju.
Protiv ciste trave u malim kolicinama, nemam nista protiv i za legalizaciju sam, ali preljevuse, bobice i ostale gluposti, striktno protiv.
Cista trava lijeci rak, ma sta ko mislio o tome. U USA do 1934 godine morao se sijati kanabis, dok farmaceutski lobi nije zabranio.
Prvo, ublazuje bolove, zatvara kaverne, lijeci mozak.
A ovo sranje sto puse klinci, to je ubitano za mozak kod nas.
A to da ce kod nas drakonski sankcionisati upotrebu narkotika, to se grdno varas.
Par puta je nestajalo po tona koke i po sleper trave, pa nikom nista.
Ne zaludjuj se.
Sve sto je zabranjeno je sladje i vise u upotrebi.
Idi do Kule, Sivca, Beocina, Crvenke. Ne mozes proci da ne vidis teske narkomane.
Da ne spominjem 2 dilera, koji su imali svoje plantaze u njivama kukuruza i slicno u mom okruzenju, a svi koji su prijavili dobili su batina u policijiili ili majmunskom ostrvu. 3 opstine u Vojvodini se ne diraju, jer odatle ide najvise narkotika napolje za EU. Zabalj, Beocin i Kula.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.

Vodos +1 vladats 21.12.2013. 09:57 #533123

broj poruka: 864
Tacno tako. Sve je do drzave i samo do drzave i uvek do drzave....

Moje prvo `drogiranje` u zivotu bilo je kada sam bio u Dubai-u.
Rekose mi hotelijeri da se pivo moze popiti SAMO na mestima (citaj> skupim klubovima) koji za to imaju licencu, ali su mi ljubazno ponudili i varijantu da mi nabave pivo `ispod ruke` i donesu mi u sobu.
I ja narucih.
I doneli su mi bukvalno u crnoj neprozirnoj kesi nekoliko limenki piva.
Osecao sam se kao narkoman, kao neko ko `krisom` i protivzakonito konzumira alkohol, i to pivo (zestinu ionako ne pijem)...
Uredili ljudi drzavu, doneli zakone.
Za alkohol se ide vise godina u zatvor, ako se konzumira bilo gde van za to predvidjenih mesta.
Za drogu = dozivotna ili smrt.
E, tako se to radi.

Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladats Svasta sam do sada u zivotu cuo ... 21.12.2013. 10:22 #533127

Ali da narkotici lece rak ...
Sada su mi neke tvoje izjave jasnije.
codeus ... 21.12.2013. 11:06 #533129

broj poruka: 4054

narkotici .. gadan naziv .. sa tim se plase deca .. i treba da se plase

kod krokodila zapravo neubija droga vec prljavstine i teski metali koji se ne odstranjuju prilikom sintetizovanja .. jer krokodil je i osmisljen kao ultra jeftina zamena za cist heroin koji mladjani rusi nemogu sebi da priuste svaki dan. sama aktivna supstanca kod `krokodila` jedna je od najjacih narkotika trenutno i u cistom obliku ima veoma zanimljiva svojstva i osobine .. moguce ga je uzeti u americi .. farmaceutske cistoce i kosta poprilicno para .

treba da razgranicite u svojim mozgicima DROGE i supstance za rezonodu ..

heroin, meth ko je probao - moja sucut .. to su uizasno teske droge koje izazivaju fizicku zavisnost i jednom kad se organizam promeni usled uzimanja tih OTROVA nema nazad ..

codein (krokodil) u toj meri se vezuje za organizam da je nemoguce skidanje sa njega i u 100% slucajeva ubija domacina ukoliko prekine uzimanje ... nijedan pokusaj ciscenja koje traje 2-3 x duze u odnosu na skidanje sa heroina , nije uspeo .. kao mali alien u 8 putniku .. jednom kad ti udje mrtav si .

=========================================================

sve ostalo su rekreativne supstance koje se koriste ko HOCE da ih koristi i vise voli izmenjeno stanje svesti od obamrlosti mozga koje izaziva alkoholno trovanje ..

ja licno ne volim alkohol , uzasan je rad , popijes litru vodke ili radze i dalje mozes da sabiras i mnozis u glavi jedino nemozes da odsetas do table i ispises rezultat jer te noge neslusaju

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

extazi - divna lilula , odlicna za rejv partije , after partije hmmm, sex u 3je , ma moze i sam , nikad ne uzimati vise od 2 pilule za noc .. jer nema smisla rad nije jaci i moze da se zezne debelo crevo jer podize temperaturu zeludca preko 60c ..

opste je poznato da izaziva stvaranje rupa u mozgu .. i sa tim podatkom vas plase .. naravno za tako nesto potrebna je konzumacija 10-20 tableta za noc/4 x nedeljno/ 6-10 godina u kontinuitetu ..

isto tako kad bi jeli razeni hleb svaki dan/5-10 g u kontinuitetu - dobili bi rak debelog creva u 70% slucajeva .. a hleb je kao zdrav :) .. cisto malo poredjenje ..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

amfetamin sulfat - u narodu poznatiji kao speeeed .. hmm .. veoma zanimljiva stvar ... odjednom je droga i zabranjena supstanca ..

zanimljivo je da se 80tih prodavao u svakoj apoteci i da su vam roditelji zavrsavali fakultete upravo na speed-u ... tzv tablete za ucenje i pripremanje ispita .. popijes 2 i nema spavanja 48-96h uz neverovano povecanje koncetracije i moci pamcenja !!!

jedno vreme su prodavali bombone u limenoj kutiji za vozace kamiona , bombone filovane speed-om za voznju do IRAKA i nazad bez sna i stajanja ..

speed i extazi su marenda vojnim pilotima .. zbog pozitivnih efekata na mozak, jedini negativni efekat je trip da pucas na sve sto se krece pa je otuda i povecanje broja frendly fire.

coca-ine .. sta reci .. stvarno ko nije probao sex na cocainu .. nezna sta je pleasure ... samo za to i sluzi

lsd - kraljica droze .. ali samo 1/2 hoffmana .. nema nezeljena dejstva ukoliko se ne pretera

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

kanabis - je vise lek nego droga .. stvarno leci i regulise gomilu bolesti koje zapadna farmakologija nije u stanju jeftino da napravi

- - - - - - - - - - - -

sintetika ili vestacki kanabionidi .. uzas .. uzas i ako nisam napomenuo UZAS ..

THC iz kanabisa pogadja 5-6 raznih receptora u mozgu i pojacava flux (protok elektrona na receptorima - osecaj) za 150% .. zatoje osecaj blago hebeno dobar .. ali netraje dugo 60 min

SINTETIKA pogaca 1-2 receptora .. pojacava flux 600 % .. ako ti ne pregori ganglija dobro si prosao .. traje i do 6h u talasima , paranoja ukoliko si u prirodi ..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

plazma keks , odlican u kombinaciji sa toplim mlekom , moze da se konzumira u dvoje, kad je troje onda je vec svadja i borba kasikama za zadnju mrvu , kao narkomani, izaziva povecanje masnih naslaga i tup pogled kokainskog zavisnika posle samo 1/2 kg kozumiranja

Shomiman `Moje prvo `drogiranje` u zivotu bilo je kada sam bio u Dubai-u.` 21.12.2013. 11:28 #533134

broj poruka: 1187
`Neki naučnici smatraju da je pivo, a ne hleb, razlog zbog kog su ljudi prihvatili društvo zasnovano na poljoprivredi pre oko 10.000 godina, što je predstavljalo ključni moment u evoluciji čoveka.`

“Sa sadržajem alkohola od četiri do pet odsto, pivo je moćna medicinska supstanca koja utiče i na mozak”

`There`s someone in my head, but it`s not me?`

operator re 21.12.2013. 11:35 #533135

broj poruka: 4262
@codeus
Auuu, pa nigdje nisi dao dokaze.
Treba te streljati.
:P
P.S Jesi to pokupio sa obuke ili si samo incijativno se informisao ?

Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
vladats Poceli hemicari da se javljaju ... 21.12.2013. 11:44 #533138

Mozete samo da se tesite da postoje lake I teske droge.
Svaki narkotik stvara zavisnost.
Uzmi kupuj svaki dan cokoladicu,pa ces se navuci na secer a kamoli narkotici.
codeus Re: re 21.12.2013. 11:47 #533140

licno i personalno , volim da prostudiram ono sto hocu da uzmem .. ponekad .. kad sam bio mladjani 20to godisnjak ... sad sa 35 vise sam za nemacku nutelu i mlevenu plazmu .. iako znam da to nije dobro za zdravlje

:: @codeu
:: Auuu, pa nigdje nisi dao dokaze.
:: Treba te streljati
:: :
:: P.S Jesi to pokupio sa obuke ili si samo incijativno se informisao
::
:: Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
tartek Junkye nest 21.12.2013. 12:20 #533148

broj poruka: 227
http://ow.ly/rYFOB

Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king

┏━━━┓╋╋╋┏┓╋┏┓┏━━━┓
┃┏━━┛╋╋╋┃┃┏┛┗┫┏━━┛
┃┗━━┳┳━━┫┗┻┓┏┫┗━━┳━━┳━┓
┃┏━━╋┫┏┓┃┏┓┃┃┃┏━━┫┏┓┃┏┓┓
┃┃╋╋┃┃┗┛┃┃┃┃┗┫┃╋╋┃┏┓┃┃┃┣┓
┗┛╋╋┗┻━┓┣┛┗┻━┻┛╋╋┗┛┗┻┛┗┻┛
╋╋╋╋╋┏━┛┃

MaliAbner Re: ... 21.12.2013. 17:11 #533181

broj poruka: 7769
Cistra kontorla uma...
Kad to uzmes vise nisi svoj, ne mozes da razmisljas kakok si razmisljao pre konzumiranja...

Ko razume shvatice ko ne zeli neka se drogira... a mozda se i drogira zato sto je shvatio da nema mentalnu snagu da se bori sa zivotom...

Zanimljiva stvar je da su razne vrste narkotika postale popularne od 80tih na ovamo... a to se nekako poklapa sa pocetkom propasti monetarnog sistema koji naravno ne umire odjednom nego postepeno...

Sirokim masama treba suziti razum i otupeti cula kako bi bile poslusne...

Mislite o tome !!!

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: narkotici .. gadan naziv .. sa tim se plase deca .. i treba da se plas
:: kod krokodila zapravo neubija droga vec prljavstine i teski metali koji se ne odstranjuju prilikom sintetizovanja .. jer krokodil je i osmisljen kao ultra jeftina zamena za cist heroin koji mladjani rusi nemogu sebi da priuste svaki dan. sama aktivna supstanca kod `krokodila` jedna je od najjacih narkotika trenutno i u cistom obliku ima veoma zanimljiva svojstva i osobine .. moguce ga je uzeti u americi .. farmaceutske cistoce i kosta poprilicno para
:: treba da razgranicite u svojim mozgicima DROGE i supstance za rezonodu .
:: heroin, meth ko je probao - moja sucut .. to su uizasno teske droge koje izazivaju fizicku zavisnost i jednom kad se organizam promeni usled uzimanja tih OTROVA nema nazad .
:: codein (krokodil) u toj meri se vezuje za organizam da je nemoguce skidanje sa njega i u 100% slucajeva ubija domacina ukoliko prekine uzimanje ... nijedan pokusaj ciscenja koje traje 2-3 x duze u odnosu na skidanje sa heroina , nije uspeo .. kao mali alien u 8 putniku .. jednom kad ti udje mrtav si
:: ========================================================
:: sve ostalo su rekreativne supstance koje se koriste ko HOCE da ih koristi i vise voli izmenjeno stanje svesti od obamrlosti mozga koje izaziva alkoholno trovanje ..
:: ja licno ne volim alkohol , uzasan je rad , popijes litru vodke ili radze i dalje mozes da sabiras i mnozis u glavi jedino nemozes da odsetas do table i ispises rezultat jer te noge neslusaju
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: extazi - divna lilula , odlicna za rejv partije , after partije hmmm, sex u 3je , ma moze i sam , nikad ne uzimati vise od 2 pilule za noc .. jer nema smisla rad nije jaci i moze da se zezne debelo crevo jer podize temperaturu zeludca preko 60c ..
:: opste je poznato da izaziva stvaranje rupa u mozgu .. i sa tim podatkom vas plase .. naravno za tako nesto potrebna je konzumacija 10-20 tableta za noc/4 x nedeljno/ 6-10 godina u kontinuitetu ..
:: isto tako kad bi jeli razeni hleb svaki dan/5-10 g u kontinuitetu - dobili bi rak debelog creva u 70% slucajeva .. a hleb je kao zdrav :) .. cisto malo poredjenje .
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: amfetamin sulfat - u narodu poznatiji kao speeeed .. hmm .. veoma zanimljiva stvar ... odjednom je droga i zabranjena supstanca ..
:: zanimljivo je da se 80tih prodavao u svakoj apoteci i da su vam roditelji zavrsavali fakultete upravo na speed-u ... tzv tablete za ucenje i pripremanje ispita .. popijes 2 i nema spavanja 48-96h uz neverovano povecanje koncetracije i moci pamcenja !!!
:: jedno vreme su prodavali bombone u limenoj kutiji za vozace kamiona , bombone filovane speed-om za voznju do IRAKA i nazad bez sna i stajanja .
:: speed i extazi su marenda vojnim pilotima .. zbog pozitivnih efekata na mozak, jedini negativni efekat je trip da pucas na sve sto se krece pa je otuda i povecanje broja frendly fire
:: coca-ine .. sta reci .. stvarno ko nije probao sex na cocainu .. nezna sta je pleasure ... samo za to i sluzi
:: lsd - kraljica droze .. ali samo 1/2 hoffmana .. nema nezeljena dejstva ukoliko se ne pretera
:: kanabis - je vise lek nego droga .. stvarno leci i regulise gomilu bolesti koje zapadna farmakologija nije u stanju jeftino da naprav
:: - - - - - - - - - - -
:: sintetika ili vestacki kanabionidi .. uzas .. uzas i ako nisam napomenuo UZAS .
codeus ... 21.12.2013. 17:36 #533185

hebi ga abner .. droza radi bas suprotnu stvar .. siri razum i pojacava cula .. sagledavas svet iz totalno drugacijih uglova

alrad 21.12.2013. 17:43 #533186

broj poruka: 4829

Jedino lekovito svojstvo narkotika, koliko mi je poznato, je da marihuana pomaze kod multiple skleroze, sto je zvanicno priznato i dozvoljeno, te se u odredjenim slucajevima i prepisuje. Naravno, ne kod nas.

@codeus
Leba ti, otkud ti te ideje o stetnosti razanog i ostalog hleba, bas me zanima?
Po tebi je zdraviji duvan od leba :p

pajsgudgud @abner 21.12.2013. 17:57 #533188

broj poruka: 3742
Čovek, droga nije izmišljena pre sto godina. Hiljadama godina postoji i koristi se isto koliko i sada uz dodatke ovih sintetičkih zezalica...

Monetarni sistem i droga...jeeeesteeee.

Stičem utisak da nisi konzumirao narkotike čim pišeš sledeče:

`Kad to uzmes vise nisi svoj, ne mozes da razmisljas kakok si razmisljao pre konzumiranja...`

to se podrazumeva ali izmenjena svest ne znači samo loše stvari. Dragi nam pokojni Stiv Džobs jeo eside...

Osuđivati nekoga zato što koristi drogu kao lošu osobu...pa jebeš ga onda 90% ljudi su loši :).

Lično nemam ništa protiv ljudi koji konzumiraju drogu, a ne ugrožavaju sebe i okolinu.

Gori su mi pijani agresivni idioti nego troje četvoro koji umiru od smeha...

Lično sam u AMsterdamu iz radoznalosti (a gde drugde :), pojeo pečurke jer me je živo zanimalo da li ću stvarno halucinirati (kako grozna reč). Tih četiri sata sam se ludo proveo i ne žalim.

Sad me zbog toga deklariši kao narkomana, a što sam sinoć i preksinoć sašio litru ipo rakije na slavama me ne čini alkoholičarem :D.

Nemoj da misliš da te napadam, čak mislim da si jedan od normalnijih ovde, samo eto kao da optužuješ iz nepoznavanja materije. Pozdrav

@codeus, a ti...primetio sam da si uvek raspoložen na berzi...c c c :P
support normality

GA 990XA - UD3, AMD fx8320, Excelram12GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Nvidia 9800GT 512Mb, puno prašine.

codeus Re: 21.12.2013. 18:17 #533191

japanci dosli do saznanja posle 20godisnjeg iztrazivanja

radi se o tome da integralno brasno pored zrna koje je zdravo sadrzi i ljusku , koja je pektin (nokti) i mi ne posedujemo enzim za rastvaranje istog te isti protrci kroz telo , posto se ne rastvara u telu jednostavno grebe zid debelog creva , sto je dobro ako se trosi jednom nedeljno, oseres se ko covek i okacis sliku na facebook

ali ukoliko to radis redovno svaki dan, dolazi do ostecenja unutrasnjeg zida creva i u kombinaciji sa baktrijama iz creva dobijes ceste upale debelog creva, pa doktor toplo preporuci jos koju veknu razenog/integralnog , sto na kraju dovede do raka debelog creva

samo je to problem ... ljuska

te ljuske kad bacis svinji ona nece da jede ... a ako svinja nesto nece da jede onda deff ni covek nebi trebalo

:: Jedino lekovito svojstvo narkotika, koliko mi je poznato, je da marihuana pomaze kod multiple skleroze, sto je zvanicno priznato i dozvoljeno, te se u odredjenim slucajevima i prepisuje. Naravno, ne kod nas
:: @codeu
:: Leba ti, otkud ti te ideje o stetnosti razanog i ostalog hleba, bas me zanima
:: Po tebi je zdraviji duvan od leba :
:: _____________________________
:: The finest AV http://goo.gl/aradKv
cokla koliko stručnjaka, jebote 21.12.2013. 18:35 #533194

broj poruka: 756
postoji razlog zbog kojeg bi članovi foruma trebali da se pridržavaju tematike. svako ko se bavi informacionim tehnologijama zvuči glupo (onom ko nešto zna o živom organizmu) dok se folira svojim znanjem o...recimo psihoaktivnim supstancama i njihovom dejstvu na organizam.
ali, kad je gdin codeus spomenuo šta svinje vole, a šta ne vole...
pih!
vladats ... 21.12.2013. 18:47 #533195

Nece da jede ljuske a pojede coveka za pola sata.
Ona je svastojed,moze da pojede i masnu banderu bre.

A to za gudru.
Ima leka.
Radni logor bato,budak i kramp u ruke pa da vidis kako se isteruju otrovi na znoj.

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs