Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Intervju (od juče) Emira Kusturice ruskoj verziji BBC-a (RT-u)
STRANA 1 OD 4  
PhatPhuck Intervju (od juče) Emira Kusturice ruskoj verziji BBC-a (RT-u) 17.12.2013. 10:25 T55968

status: user
broj poruka: 1886
O ovom intervjuu nećete čitati u našim `slobodnim`, `prozapadno-orijentisanim` medijima, kao što su BLIC, B92 i ostali koji mrze Ruse:

http://www.youtube.com/watch?v=Q9nM2cHmbjk

Govori o NATO-u, o pridruživanju Evropskoj Uniji, o onome što se sada dešava u Ukrajini (a nama se dešavalo 2000.-te, kad nas je CIA `radila` preko `Otpora`), itd...

`As Brussels goes into a renewed push to bring more countries into its fold, the divisions between nations in fact go deeper. The call for European integration rings on Kiev squares - and some fear it will turn into western expansion. Who knows what`s for the best? Today we look at the picture not through the eyes of experts or politicians. We ask a great artist about the changes in the air: Emir Kusturica - filmmaker, actor, writer, and musician is on SophieCo.`

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Shomiman RE: ... 17.12.2013. 16:24 #532298

broj poruka: 1187
Niko se ne oglasava... `Zombilend`, druze... Valjda ti je sve jasno..? Ne nerviraj se... Nista neces postici... 99,9% su smradovi... Koji ti je..? `Kuckaju na PC berzi... Ma daj...

`There`s someone in my head, but it`s not me?`

sashai Odusevljen sam! 17.12.2013. 16:32 #532302

broj poruka: 417

A slobodni mediji u Rusiji? Za nase znamo kakvi su, ali trebalo bi se malo raspitati o slobodama medija u bratskoj nam Rusiji, o vladavini zakona da ne pricam.
Kusturica autoritet za bilo sta osim za sedmu umetnost? Zanimljivo. Podseti me njegovo gostovanje u Rusiji na slicna gostovanja na nasoj nacionalnoj televiziji za ratnih godina. Dodje neki mediokritet, inostrani naravno, i palamudi ono sto mu je od strane domacina recheno da palamudi, jelte.
Ocigledno je da je vecina u Ukrajini za ulazak u EU, dok manjina dupeuvlakacha predemokratskoj Rusiji koji su na vlasti, nogama i rukama kopa i rije ne bi li vratila Ukrajinski narod na liniju ljubavi i chinjenju svega u korist vlastodrzaca u Rusiji, ne zaleci da u tom procesu pogine i po koji gradjanin.
Naravno da Ukrajina nece nikada uci u EU. Rusija ima dovoljno tenkova a ako oni krenu, nece biti dovoljno gradjana Ukrajine za ulazak u tamnicu naroda, EU naravno.
Verovatno je Kusta procenio da nije njegov nivo da gostuje u nekom reality programu, pa je prihvatio, bar na prvi pogled chasnije zaradjivanje para.

Pozdrav Fetku a i normalnim chlanovima foruma.

Shomiman Eeee, 17.12.2013. 16:34 #532303

moj Sasa...

sashai Re: Eeee, 17.12.2013. 16:39 #532305

Izvoli, za chim si?

:: moj Sasa..
::
:: `There`s someone in my head, but it`s not me?
Shomiman Re: Re: Eeee, 17.12.2013. 16:43 #532306

`Izvoli, za chim si?`

Eeeeee, moj smradu... ...

sashai Re: Re: Re: Eeee, 17.12.2013. 16:44 #532307

Izvoli, u cemu je problem? Ko je tebi drmao kavez? Jedini kavez koji sam drmao je Fetkov. Imas neki problem sa tim ili sa bilo cim?

Smrad kao argument? Jesi ti to svrsheni moskovski student?

:: `Izvoli, za chim si?
:: Eeeeee, moj smradu... ..
Shomiman Nisi dostojan 17.12.2013. 16:46 #532309

teme rodjace... Ti si nista... Smrad... Odstupi... :-)

sashai Re: Nisi dostojan 17.12.2013. 16:49 #532313

Moguce je da sam ja nista, a ti si totalno nista. Sta sam ja to pogresno napisao? Imas neki kontrashki argument? Bio ikada u Rusiji na duze vreme i video kolicinu demokratije i postovanja zakona u toj prelepoj, bratskoj zemlji?
Sa chim si ti u svadji od onoga sto sam napisao?

:: teme rodjace... Ti si nista...
Shomiman Nista ti nisi video, eeee, moj Sasa... 17.12.2013. 16:51 #532314

Neki nikad ni ne progledaju, a to ih ne apstinira...

sashai Re: Nista ti nisi video, eeee, moj Sasa... 17.12.2013. 16:54 #532316

Kakav divan nacin da povecas broj postova nista ne pisajuci, zalazuci se za nesto nichim.

:: Neki nikad ni ne progledaju, a to ih ne apstinira...
Shomiman `nista ne pisajuci,` 17.12.2013. 17:04 #532320

Eeeeee, moj Sasa... Sta te `uopce` dotaklo da se glupiras u ovoj temi..? Sky ima ordinaciju za ta`ke...

alrad 17.12.2013. 17:07 #532321

broj poruka: 4829

Bio je Kusta skoro na B92 kod Olje Beckovic, pricao sat i po sta god je hteo.
U jednoj stvari je potpuno u pravu. Slobodan strelac moze da prica sta hoce, politicar ne moze.

I tako treba. Kamo lepe srece da se ove dve stvari vise nikada ne pomesaju i ne spoje.

Shomiman Eeeeevo ga, rekonvalescent.... 17.12.2013. 17:10 #532323

`U jednoj stvari je potpuno u pravu. Slobodan strelac moze da prica sta hoce, politicar ne moze.`

Sta reci..? Ko ume da `cita`, `svje` ce mu biti jasno...

sashai Re: `nista ne pisajuci,` 17.12.2013. 17:18 #532327

Sky? To onaj chlan shto uvek ima najnovije komponente i ne gotivi proizvode odredjenih kompanija? Hvala na savetu, ali ne hvala. Ostacu samo svoj, pacijent dabome.
Ne glupiram se nego izrazavam svoje mishljenje. Izvini sto nisam nadaran za haiku kao ti, ali eto, to je moj nacin. Siguran sam da Fetko uziva u mojim povremenim javljanjima. Siguran sam da je omladinac kome ne smeta drugacije mishljenje.

:: Eeeeee, moj Sasa... Sta te `uopce` dotaklo da se glupiras u ovoj temi..? Sky ima ordinaciju za ta`ke..
SkyFire Ubacise me ljudi u polemiku ni krivog a ni duznog .. 17.12.2013. 17:27 #532330

broj poruka: 18472
Sky? To onaj chlan shto uvek ima najnovije komponente i ne gotivi proizvode odredjenih kompanija?

Sto sam popularan jeeeee..

Ova recenica karakterise odredjen vid ljubomore i odbojnost ili ti negodovanje iz razloga jer zastupam stavove koji se razlikuju od tudjih.

Problematika ove vrste je veoma slozena iz razloga jer individua smatra da je ona u pravu i da je njeg pogled na svet i desavanja unutar tog sveta ispravno rezonovanje a da je sve ostalo pogresno..

Da, pored novih komponenti koje UVEK imam a hvala Bogu imacu i dalje ja VERUJEM i u vanzemaljce ..Sta cemo sad ?

= > Ancient Aliens
Shomiman `Siguran sam da Fetko uziva u mojim povremenim javljanjima.` 17.12.2013. 17:34 #532333

Takooooo brate, rodjace, da i mi budemo sigurni... Paaaaaa, `Fetko`, javi se ... ... ... Uzivas li i ti s` doticnim, kada, gde, koliko..?

Zig-hajl, SkyFire ®

sashai Re: Ubacise me ljudi u polemiku ni krivog a ni duznog .. 17.12.2013. 17:45 #532337

Sky, ne poznajemo se i ti si za mene ono sto sam napisao i nema razloga za ljutnju sa tvoje strane, ako je iste i bilo. Nemam razloga da budem ljubomoran ili odbojan. Fazu kupovine novih komponenti sam odavno proshao, a mogu ti reci da ni tada nisam divljao. Sada vozam prastari q6600 i ostace jos koju godinu u kanti. Graficku ne smem ni da pomenem, posto je od onih...
E, sada bih mogao da polemishem zbog gledanja emisije Ancient Aliens, ali aj... Ako bi me neko, pod pretnjom smrcu naterao da se odlucim izmedju Ancient Aliens i Farme, mislim da bih izabrao Ekrema i ostale Looney Toons junake sa Farme. Inache, odgledam ponekad A Aliens kada mi zatreba malo smeha u zivotu.

:: Sky? To onaj chlan shto uvek ima najnovije komponente i ne gotivi proizvode odredjenih kompanija?
:: Sto sam popularan jeeeee.
:: Ova recenica karakterise odredjen vid ljubomore i odbojnost ili ti negodovanje iz razloga jer zastupam stavove koji se razlikuju od tudjih
:: Problematika ove vrste je veoma slozena iz razloga jer individua smatra da je ona u pravu i da je njeg pogled na svet i desavanja unutar tog sveta ispravno rezonovanje a da je sve ostalo pogresno.
:: Da, pored novih komponenti koje UVEK imam a hvala Bogu imacu i dalje ja VERUJEM i u vanzemaljce ..Sta cemo sad
:: = > Ancient Aliens
alrad 17.12.2013. 17:52 #532339

broj poruka: 4829

Nisam gledao Ancient Aliens. Jel to neka danikenstovina? Mada, vidim da je History channel u pitanju pa bi trebalo da ima nekog smisla. Da li da se trudim da skidam i gledam? Vidim da ima vec pet sezona.

sashai Re: 17.12.2013. 17:58 #532340

Probacu pre Sky-a, ako uspem. Gomila gluposti, suludih teorija, suludih uchesnika. Dodushe, ne videh ni jednog sa alufolijom na glavi, ali verovatno ih skidaju pre snimanja emisije. Skoro svaka emisija je ista - prvo je izlaganje struchnjaka za temu emisije (obicno neki profesor koji govori o temi, niti jednom rechju ne pominje vanzemaljce), emisija dobija na tezini (koliko toliko), onda freak show pochinje. Smatram sebe normalnim chovekom i emisija je takva da te u pochetku tera da plachesh, a kada vidish da je obichna sprdachina u pitanju, bude tu i smeha, josh kako. Skidaj ako imash previshe vremena.

:: Nisam gledao Ancient Aliens. Jel to neka danikenstovina? Mada vidim da je History channel u pitanju pa bi trebalo da ima nekog smisla. Da li da se trudim da skidam i gledam? Vidim da traje vec pet sezona
:: __________________
:: http://goo.gl/yP3b6
SkyFire Re: Re: Ubacise me ljudi u polemiku ni krivog a ni duznog .. 17.12.2013. 17:58 #532341

broj poruka: 18472
Ok vidim da je vreme za detaljnu analizu ..

To onaj - vec sam pocetak recenice jasno pokazuje nepostovanje prema kolegi i meni kao licnosti.

Sa drugog aspekta ovo je i potcenjivanje a i dvolicna osobina druge strane jer je ista sa mnom vodila mnogo puta razgovore kao i cinjenica da sam ovde najmanje 10 godina i da me i vrapci do sad znaju..

`shto uvek ima najnovije komponente`

Izraz nezadovoljstva , prekor i vid ljubomore koji je izbio na povrsinu..

i ne gotivi proizvode odredjenih kompanija?

Ne prihvatanje razlicitosti izmedju stavova vec postavljanje standarda na osnovu svog licnog shvatanja..

Ja bih ovako mogao do sutra..
A ti dragi moj kolega umes i te kako suptilno da uvredis coveka i pored svega umes da budes naporan u forsiranju svojih stavova i misljenja kao jedinstvenih i jedino ispravnih!

Komponente su ovde najmanje bitne , a sto bi mene uopste interesovalo sta ti radis u svom zivotu ?!
Divljao , prosao , prerastao .. Opet impliciras da je tvoj nacin razmisljanja ispravan a da ja u necemu gresim ?

Dobro je kad si recenicu poceo sa ne poznajemo se pa se pitam kolega odakle pravo da me osudjujes ? Nemoj molim te reci da to ne radis , vrati se na sklop svojih recenica i analiziraj njihovo znacenje..

Inache, odgledam ponekad A Aliens kada mi zatreba malo smeha u zivotu.

Naravno kolega , mi koji taj serijal shvatamo malo ozbiljnije mi smo veoma primitivni a i glupi..Pitam se samo kad se jednog dana sve obelodani ko ce biti zakljucan ?!

I tako..

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

:: Sky, ne poznajemo se i ti si za mene ono sto sam napisao i nema razloga za ljutnju sa tvoje strane, ako je iste i bilo. Nemam razloga da budem ljubomoran ili odbojan. Fazu kupovine novih komponenti sam odavno proshao, a mogu ti reci da ni tada nisam divljao. Sada vozam prastari q6600 i ostace jos koju godinu u kanti. Graficku ne smem ni da pomenem, posto je od onih..
:: E, sada bih mogao da polemishem zbog gledanja emisije Ancient Aliens, ali aj... Ako bi me neko, pod pretnjom smrcu naterao da se odlucim izmedju Ancient Aliens i Farme, mislim da bih izabrao Ekrema i ostale Looney Toons junake sa Farme. Inache, odgledam ponekad A Aliens kada mi zatreba malo smeha u zivotu
sashai Re: Re: Re: Ubacise me ljudi u polemiku ni krivog a ni duznog .. 17.12.2013. 18:10 #532346

Ne mogu da raspravljam o strasti, niti protiv nje, i tu sam u startu napravio gresku upustajuci se u to. Izvini ako sam te uvredio, ili bilo sta slicno.

Ancient Aliens smatram uvredom za ljudski intelekt. Ne znam koju si ti dubinu tamo pronashao i bice da sam nesposoban da je dosegnem, ali ne dozivljavam to previshe tragichno. Kao sto rekoh, kada zelim da se nasmejem ja gledam A A ili Pajtonovce (s tim sto su ovi drugi umetnost, AA je samo freak-geek show i nista vise od toga). Ipak, ko nije gledao neka odgleda.
Nadam se samo da pravi vanzemaljci (ako ih ima) nece doci u posed ove emisije jer ce celu planetu unishtiti misleci da je leglo kretena i ludaka, a mozda i nije, mislim Zemlja.

:: Ok vidim da je vreme za detaljnu analizu .
:: To onaj - vec sam pocetak recenice jasno pokazuje nepostovanje prema kolegi i meni kao licnosti
:: Sa drugog aspekta ovo je i potcenjivanje a i dvolicna osobina druge strane jer je ista sa mnom vodila mnogo puta razgovore kao i cinjenica da sam ovde najmanje 10 godina i da me i vrapci do sad znaju.
:: `shto uvek ima najnovije komponente`
:: Izraz nezadovoljstva , prekor i vid ljubomore koji je izbio na povrsinu.
:: i ne gotivi proizvode odredjenih kompanija?
:: Ne prihvatanje razlicitosti izmedju stavova vec postavljanje standarda na osnovu svog licnog shvatanja..
:: Ja bih ovako mogao do sutra.
:: A ti dragi moj kolega umes i te kako suptilno da uvredis coveka i pored svega umes da budes naporan u forsiranju svojih stavova i misljenja kao jedinstvenih i jedino ispravnih
:: Komponente su ovde najmanje bitne , a sto bi mene uopste interesovalo sta ti radis u svom zivotu ?
:: Divljao , prosao , prerastao .. Opet impliciras da je tvoj nacin razmisljanja ispravan a da ja u necemu gresim ?
:: Dobro je kad si recenicu poceo sa ne poznajemo se pa se pitam kolega odakle pravo da me osudjujes ? Nemoj molim te reci da to ne radis , vrati se na sklop svojih recenica i analiziraj njihovo znacenje.
:: Inache, odgledam ponekad A Aliens kada mi zatreba malo smeha u zivotu.
:: Naravno kolega , mi koji taj serijal shvatamo malo ozbiljnije mi smo veoma primitivni a i glupi..Pitam se samo kad se jednog dana sve obelodani ko ce biti zakljucan ?
:: I tako.
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud
:: :: Sky, ne poznajemo se i ti si za mene ono sto sam napisao i nema razloga za ljutnju sa tvoje strane, ako je iste i bilo. Nemam razloga da budem ljubomoran ili odbojan. Fazu kupovine novih komponenti sam odavno proshao, a mogu ti reci da ni tada nisam divljao. Sada vozam prastari q6600 i ostace jos koju godinu u kanti. Graficku ne smem ni da pomenem, posto je od onih..
:: :: E, sada bih mogao da polemishem zbog gledanja emisije Ancient Aliens, ali aj... Ako bi me neko, pod pretnjom smrcu naterao da se odlucim izmedju Ancient Aliens i Farme, mislim da bih izabrao Ekrema i ostale Looney Toons junake sa Farme. Inache, odgledam ponekad A Aliens kada mi zatreba malo smeha u zivotu
:: ::
:: ::
Miskonius Pa Emir Kusturica je samo covek koji je relavantan da kaze bilo sta o bilo cemu... 17.12.2013. 18:15 #532348

broj poruka: 4420

Olos koji iako ume da napravi dobre filmove (mada ne u skorasnje vreme) je poput parazita koji ide sa domacina na domacina, nesposoban da opstane kao jedinka.
Vlastoi koje su dosle posle tog 5. Oktobra su bile sponzorisane od strane CIA-e, temiste vlasti su mu dale sopstveni feud na Mokroj Gori da radi sta mu padne na pamet plus ogrmne pare da trosi. E posto je s kraduckanjem preterao i nije znao za dosta morao je ode i da nedje novog domacina i gle evo ga kod brce Rusa.
Samo daj neku pristoju cifru i prodace taj i sopstvenu majku. ako vec nije...
Naiskrenije mislim da ljudi koji njega uzimaju za ozbiljno bi trebali da odu da im se pregleda mozak.
Shomiman `...Ne znam koju si ti dubinu tamo pronashao i bice da sam nesposoban da je dosegnem...` 17.12.2013. 18:17 #532349

Daj sky, `пушти га `, neće više...

sashai Re: `...Ne znam koju si ti dubinu tamo pronashao i bice da sam nesposoban da je dosegnem...` 17.12.2013. 18:20 #532351

Shomi, drago mi je da se javljash. Sada ce master Sky, ne brini.

Imash josh neshto da dodash?

:: Daj sky, `пушти га `, neće više..
Shomiman `Imash josh neshto da dodash?` 17.12.2013. 18:23 #532352

Da. Ne budi krelac, sine. Nema tome `mjesta`... `Odje`...

STRANA 1 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs