...pa da li one imaju ogledalo u kuci? Ma ne,nisu one glupe! One su bre STVARNO ubedjene da su dobre ribe..... Ovo samo majka moze da voli,utorkom od 12 -14.00.... Od ove dve i zemunci beze....horor.
:: Jel moguće da ima retarda kojima su ovakve spodobe lepe :: :: Poslednji komentar na njenoj prvoj slici na profilu: Prelepa! :: :: Jebeni facepalm.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
... i bije ih po glavama dok ih ne pretvori u bezobličnu masu.
To je jedini logičan ishod ovakvog izgleda, ono - da Svemir prestane da se ljuti i da se 4 fundamentalne sile ponovo uravnoteže.
Ja zaista ne znam koji majmun, koji idiot, koja seljačina može ovo da šeta ulicom, da uđe u bilo koji lokal ili radnju - a da ga instant ne bude sramota.
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Ja jos uvek ne mogu da verujem sta sam video. Strasno je kad zene ne vide k*rac jedno 20 godina pa odlepe skroz...
:: Mene samo interesuje sa koje planete je ovo bice :: Nisam zapazio da su je predstavili u serijalu Ancient Aliens. :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://youtu.be/q6RZZf6HMzo
Mozda i nisi svestan koliko na planeti ima izopacenih umova. Ovo je mozda samo jedna od najblazih formi .. Covek je jedna velika zivotinja i sve vise ima ludaka i poremecenih osoba..
Mi realno zivimo po malo i izolovano i da kazem u zdravijoj sredini. Sta sam sve video na zapadu uzas a jos je kod njih to normalno.. Zamisi taj poremeceni sistem vrednovanja .. Ma katastrofa.
A ova dlakava Jeta ne daj Boze ..Plete bez gaca hahahahaahah!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: :: Ja jos uvek ne mogu da verujem sta sam video :: Strasno je kad zene ne vide k*rac jedno 20 godina pa odlepe skroz.. :: :: :: Mene samo interesuje sa koje planete je ovo bice :: :: Nisam zapazio da su je predstavili u serijalu Ancient Aliens. :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://youtu.be/q6RZZf6HMzo
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.