E prvi put nisam mogao da gledam od sramote, ali znate onaj osecaj, kad vam je glupo zbog drugog, i samo mlatis i okreces glavom, ovaj lik je psiho jebeni molim vas pogledajte ova dva klipa prvi i drugi deo do kraja, ali bas do kraja, koji je ovo aaaa..... Mada me i ove voditeljke nerviraju...
Normalno da ce da ispadne glup. Ne samo dva puta vec i svaki sledeci put. Utripovao da stvarno vodi nekakvu skolu i da je to sto radi veoma ozbiljno. Samopouzdanje mu je veoma nisko a razlog za to je neznanje. Takvih je kod nas koliko hoces i uzimaju pare narodu na blef, samo sto su islifovani pa deluju ubedljivo. Ili sto kaze lik gore, imaju nekog jakog iza sebe pa ne dolaze u neprijatne situacije u emisijama ovog tipa. Treba ogromno znanje i praksa da bi bilo sta ozbiljno radio u zivotu a da ucis druge i prenosis znanje je tek poseban pojam.
Baki u dve recenice objasnio sustinu ahahahahha.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
mene lično, obe mame na felacio, čemu gubljenje vremena na zavođenje, kad oćeš samo cjelivanje bludiše. verujem da je i `instruktor` slično mislio, samo nije imo srca da to kaže pred kamerama, jer je je gospodin.
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
U tekstu koji je napisao gliga79 slazem se sa njim 100 posto...
A vi koji na neki nacin branite ovog coveka je neumesno, jer se vidi da je lik duduk i jos se naljutio i ponizio ...
Mislim to bi bilo isto kao kada bi ste doveli profesora matematike i on krenuo da prica kako je to super predmet a onda mu neko postavi pitanje ili da resi neki zadatak i on zataji.
Ja sam lajik u zavodjenju odprilike ko on bi se mozda ponasao...
Po nekom mom misljenju kuvar je bio veci zajebant i opusteniji zavodnik :)
Emisija je pre svega zabavnog uz to ima i komercijalni karakter. Prijave se licnosti koje zele da se izreklamiraju ili da izreklamiraju firmu, skolu, sopstveni talenat itd. Naprave kratku prezentaciju istog kroz salu i naprave ekstra reklamu koju ce da vidi veliki broj ljudi preko TV-a. Ove dve voditeljke su taj deo odradile maksimalno dobro. Pevac nesto odpeva, muzicar odsvira, kuvar spremi neki specijalitet i emisija prodje, svi zadovoljni. Covek se prijavio i trebao je da izreklamira skolu u 5 min. Medjutim videlo se da nema sta da prikaze (da je bar rekao da je teoreticar pa bi prosao ekstra ali hoce da ispadne mangup ) i sam je sebi jamu iskopao.
Na kraju drugog klipa vrata ne moze da pogodi ahhahahahaah
Blef u zivotu ne postoji, sve ispliva na povrsinu pre ili kasnije.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: U tekstu koji je napisao gliga79 slazem se sa njim 100 posto.. :: :: A vi koji na neki nacin branite ovog coveka je neumesno, jer se vidi da je lik duduk i jos se naljutio i ponizio .. :: :: Mislim to bi bilo isto kao kada bi ste doveli profesora matematike i on krenuo da prica kako je to super predmet a onda mu neko postavi pitanje ili da resi neki zadatak i on zataji :: :: Ja sam lajik u zavodjenju odprilike ko on bi se mozda ponasao... :: :: Po nekom mom misljenju kuvar je bio veci zajebant i opusteniji zavodnik : :: :: ::
Ne pada mi na pamet da branim nekog uobrazenog krelca, samo zelim da ukazem na priblizno isti IQ svih aktera. Jos su trebali da dovedu i Ekrema da im demonstrira razmnozavanje. :-)
Lik drzi casove zavodjenja/prodaje maglu i uzima pare nekome, nevezano sto su voditeljke ovakve ili onakve.
Totalno je nesnadjen i opet se izblamirao. Sramota me je bilo njegove sramote, a i smejao sam se par puta posteno. Nastavnik matematike ne zna mnozenje i deljenje, sto neko rece...
Lik drzi casove zavodjenja/prodaje maglu i uzima pare nekome, nevezano sto su voditeljke ovakve ili onakve.
Totalno je nesnadjen i opet se izblamirao. Sramota me je bilo njegove sramote, a i smejao sam se par puta posteno. Nastavnik matematike ne zna mnozenje i deljenje, sto neko rece...
Wlado ako citas ovo pravac u skolu po diplomu zavodjenja kod hitmena!
bog te jebo, stvarno netreba komentarisati IQ njegov ili voditeljki ali mene bre vise zanima sta on prica tim panjevima u njegovoj skoli, e to bi voleo da vidim...
Ma sta on prica i ajd nekako, nego ko su ti panjevi koji idu kod njega na casove, jbt?
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: bog te jebo, stvarno netreba komentarisati IQ njegov ili voditeljki ali mene bre vise zanima sta on prica tim panjevima u njegovoj skoli, e to bi voleo da vidim.. :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp :: :: :: ::
Ja sam hteo da odem na cas kod njega, uzasno me zanima sta on prica tim ucenicima. Verovatno samo neka random teorija i proseavanje bez icega konkretnog i bez primera.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.