Nesto mi govori da su prototipi bili operativni pre bar 10god. Raji, umeren i kontrolisan napredak, a za sebe zadrzavaju hologramske varijante. Neka fala, preskocicu ga...
Zamjena za EDO memoriju se trazi vec skoro 20 godina. MRAM je jedna od opcija. Cini mi se da ima vise od 10 godina, kako je izraelska tvrdjava trazila zamjenu za EDO RAM. Krokus ili nesto slicno je trazila od patentnog zavoda usvajanje specifikacija oko 2000 godine. To je sve sto znam o tome. @alrad NIsi slikao !
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
Samo 64 MraV-a? Kako si od cele kolonije mrava bas nasao 64 komada? Ja imam Termite jel moze to da sluzi kao zamena ili da ih menjam za MraVe? :P You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Koncept racunarske logike preuzet je iz zivotinjskog carstva, i to bas od mrava. Zbog toga CPU stoji prema memoriji u ekvivalentnom odnosu kao matica prema svojim mravljim podanicima, a opste je poznato da se mravlje kolonije organizuju po sistemu power of two. Shodno tome, na novoj ploci zadrzali smo taj poredak, s tim sto je kapacitetni pomak unapredjen na 64 MRaVa.
Ja radim sa mravima jer su pitomiji i manje jedu, ali vi mozete pokusati i sa termitima.
A ja se uvijek pitao otkud ti nick alrad. Od ono Almrad. M si ostavio za MraVa. Da sam znao da uzgajas, poklonio bih ti jedan mravinjak. Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Pa ti ne prestaješ sa bulšitovanjem!! Kakva crna `izraelska tvrdjava` i kakav jebeni `Krokus`, alooooo???? Ajde leba ti objasni sve to što si napisao! Naravno da ne možeš jer lupaš ko otvoren prozor!! Kako samo izmisliš sve te gluposti da mi je znati....??? Hahahaa, traži sliku čovek koji nikad ništa nije uslikao! (što je i normalno jer laže ko ker pa nema šta ni da uslika)
:: Zamjena za EDO memoriju se trazi vec skoro 20 godina :: MRAM je jedna od opcija :: Cini mi se da ima vise od 10 godina, kako je izraelska tvrdjava trazila zamjenu za EDO RAM :: Krokus ili nesto slicno je trazila od patentnog zavoda usvajanje specifikacija oko 2000 godine :: To je sve sto znam o tome :: @alra :: NIsi slikao !
Operater je baron kakvog nema, a u tripu je da smo svi mi ovde veverice, doduse prevario je ponenog neiskusnog clana PC berze sa Omicron 5870 koju je NARAVNO zaboravio da slika, tj hard na kom su mu bile slike se samounistio...
Jezive su to price sa pogleda sta taj covek ima u svom mozgu, ali u istu ruku i zabavne iz ugla nekog ko se smeje klovnu koliko lupeta i laze...
:: Operater je baron kakvog nema, a u tripu je da smo svi mi ovde veverice, doduse prevario je ponenog neiskusnog clana PC berze sa Omicron 5870 koju je NARAVNO zaboravio da slika, tj hard na kom su mu bile slike se samounistio.. :: :: Jezive su to price sa pogleda sta taj covek ima u svom mozgu, ali u istu ruku i zabavne iz ugla nekog ko se smeje klovnu koliko lupeta i laze.. :: :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: :: :: ::
Wekersona, Omicrona, WEX-a, katane iz filma Gorstak...ma covece bilo cega :DD prihvatamo cak i sliku implanta, oziljka, kibernetickog ekstremiteta naseg dragog, druga clana
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Ma bukvalno, bilo šta, Alien-Torx, LS Drive, ambasadorovog sina, bilo koga i ostaviću ga na miru. Ovako je najebo!! Jbt, sad kad pogledam kakve nazive čovek izmišlja pa to nije normalno. Ne može baš svako ni da lupa ovoliko. :)
:: Wekersona, Omicrona, WEX-a, katane iz filma Gorstak...ma covece bilo cega :DD prihvatamo cak i sliku implanta, oziljka, kibernetickog ekstremiteta naseg dragog, druga clan ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.