Momci imam problem, polio sam iphone vodom i nece vise da se upali, pa bih vas molio da mi kazete kolika je sansa da se izvuce i gde su najbolji servisi kod nas za to??
ali popravka ce sigurno biti skupa. trazice se neki mrtav ip4 pa ce da se prebudzi. letos riba donese ip5 u servis kaze upao u bokal i crko, a kad ga je majstor otvorio vidimo neki zelenis kao mahovinu haha. ja cu u toku nedelje ici do radnje kod enjuba na nbg. ima jedan boske sto pegla samo iphone pa da pitam. jbg nemam kontakt od coveka. sretnem ga ponekad. a mozda ti se neko ovde javi. evo skar se mota po forumu pa mozda ima savet.
pa pre bih tel ako moze, u svakom slucaju hvala vam momci, jer ja se bas nimalo nerzumem u telefone, ako je 50:50 onda neka bude ja cu ga odneti u servis najblizi pa sta bude 10x
Zakaci ga na komp i preko itunes probaj da ga sinhronizujes ili jos bolje uradis Bekap. Cesto moze da se im se pristupi, iako su sjebani (tipa rikno ekran ali se dize iOs i sl...)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
za pocetak pozuri u servis dok se ne osusi skroz...pogotovo sto ne mozes mu ti raskaciti bateriju da ga odvojis od napona.... ...samo bi falilo jos struje da mu dodas kad ga nakacis na kabal, to bi jako pametno bilo
popravka ne mora uopste da bude skupa ako telefon proradi...a prebudzivanje nije uvek potrebno...kazem sve zavisi
ako ides kroz indjiju ili neko prolazi od tvojih mozes mi poslati fon da probamo da resimo....
I jednom za svagda da upamtimo: prva stvar koju treba uraditi...
27.11.2013. 00:00
status: user broj poruka: 10998
to je odvajanje baterije od ostatka aparata (vadjenje, kod normalnih telefona odnosno srafcigerisanje i odlemljivanje kod ajdfona, hatecea i slicnih fensi kurtona). Kako rece adam x2, najgora stvar koju mozemo da ucinimo je pokusaj koriscenja telefona, odnosno njegovo ``stavljanje pod napon`` dok je jos mokar...
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.