Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Peticija za Winamp
STRANA 1 OD 1
Srdjanc Peticija za Winamp 23.11.2013. 00:31 T55611

status: user
broj poruka: 3106

U peticiji se zahteva da AoL nastavi rad Winampa ili da ga pusti kao Open Source.

Znam da ce ovde biti reci kako ovo nece promeniti odluku, i ja verujem tako, ali zelim ipak da se ovo nastavi.

Ko zeli neka ide na link:

http://www.change.org/en-AU/petitions/aol-keep-winamp-alive-or-let-it-go-open-source
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
knele88 jedino 23.11.2013. 08:14 #527670

broj poruka: 450
da ga postave da bude Open Source, što ne bi bilo ni loše....

Sve je na nama, da li pobednik ili gubitnik...

hecate malo teže... 23.11.2013. 08:34 #527677

broj poruka: 472
Čak i da ode open source, plug-inovi tipa DSP efekata i sl, sigurno neće, tako da moša. Već je dostupna gomila ekvivalenata tipa `audacious` u open source-u, mada orginal bi bilo lepo videti na delu, bez upotrebe wine-a i sl. vratolomija...
Gare87 Re: jedino 23.11.2013. 13:30 #527703

broj poruka: 4706
+1

Drugacije nema svrhe da nastave da ga prave

AMD Phenom II 960T 3.5Ghz
MSI 870S-C45
Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz
WD10EARS 1TB
ST31000340AS 1TB
Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 8.1 RTM 9600 64-bit

:: da ga postave da bude Open Source, što ne bi bilo ni loše....
::
:: Sve je na nama, da li pobednik ili gubitnik..
aco Re 23.11.2013. 14:20 #527715

broj poruka: 2788
Kruže vesti da će Microsoft da kupi Winamp...

tortojed Ma, nek` ide s milim b0gom... Lepo je bilo, dok je trajalo. Voleo 23.11.2013. 14:21 #527716

broj poruka: 10998
sam ga, neko vreme, bio mu malo po malo neveran i, tamo negde 2002-3 pozeleo mu fare thee well...

@aco: e, sad mu nije nista - ubio ga Bili k`o zeca!
Shomiman `Dinkić pozvao Winamp da dođe u Kragujevac` 25.11.2013. 09:59 #528003

broj poruka: 1187
`KRAGUJEVAC, 21. novembar 2013. Lider URS-a i bivši ministar finansija u Vladi Srbije Mlađan Dinkić pozvao je Winamp da svoju proizvodnju preseli u Kragujevac.

On je ovu ideju izneo nakon što je svetom odjeknula vest da popularni muzički plejer nakon 15 godina prestaje da postoji.

Dinkić je rekao da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se izbegne scenario „stavljanja katanca“ na ovaj popularni softver.

- Meni lično bi bilo nezamislivo da neko moju muziku sluša preko nekog programa koji nije Winamp. Na Tviteru sam menšnovao vlasnika Winampa, kompaniju AOL, i napisao im da su dobrodošli da svoju proizvodnju presele u srce Šumadije – rekao je Dinkić.

Lider URS-a, koji tvrdi da još uvek ima jake veze u Fijatu, kaže da je došao na ideju kako da motiviše ovaj poznati muzički servis da baš u Srbiji obnovi proizvodnju.

- Predložiću rukovodstvu Fijata da cela naredna serija fijata 500L ima ugrađen Winampov muzički plejer. Kao kontrauslugu, zamolićemo čelnike Winampa da neki deo softvera bude posvećen Srbiji. Recimo onaj uvodni sempl „Winamp, bičuje laminu zadnjicu“, mogao bi da se promeni u nešto što je prikladnije domaćem podneblju, recimo u „Winamp, bičuje centralizaciju“, a za tu svrhu, mogu im ustupiti svoj glas besplatno – rekao je Dinkić.

Kako Njuz nezvanično saznaje, Dinkić je već pokrenuo inicijativu da pored krsta i Fijatovog logoa, Kragujevac na ulazu u grad dobije još jedan prepoznatljiv simbol u vidu velike munje.`

Miroslav Vujović

Read more: http://www.njuz.net/dinkic-pozvao-winamp-da-dode-u-kragujevac/#ixzz2le7W45oL

Read more: http://www.njuz.net/dinkic-pozvao-winamp-da-dode-u-kragujevac/#ixzz2le7OkVeM

`There`s someone in my head, but it`s not me?`

Srdjanc ... 25.11.2013. 14:59 #528069

Ovo sa Njuza je više vređanje sad. Mislim Winampa ne Dinkica.

Shomiman Ooooo 25.11.2013. 15:33 #528075

broj poruka: 1187
misliš..?

`There`s someone in my head, but it`s not me?`

Srdjanc ... 03.02.2014. 09:18 #539975

http://www.winamp.com/

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs