Evo ko nije gledao samo jedan horor da preporucim mojim forumasima, meni je bio bas bas onako strasan i zanimljiv, jer su prevazidjeni nozevi ubice, krv, creva, klanja, ovo je jebeno bolesno!....
OK je film. Mada je meni Dead Silence bio strsniji. Ali ovaj ima utemeljenu pricu u stvarnosti
daj jos novih naslova za 2012/2013/2014. Od starih sam odlgedao skoro sve sto je iko mogao odgledati :D a inace sam ljubitelj i ozbiljan poznavalac horor/scifi/psycho/thriller zanra.
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Gledao film u 1080p pre mesec dana jos. :-) Dobar je horor jer u nizu bullshita koji se snimaju I prikazuju ni nema nista bolje. Mama je isto ok horor film. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Gledajte Carrie 2013, ko ima mogucnosti, bilo bi pozeljno u bioskopu. U Takvudu se jos uvek daje, cena karte je 270 din. Pogotovo je dobar za onog ko voli horore a nije gledao originalnu verziju (ovo je rimejk).
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
a dobro conjuring film je zanimljiv, a to crkva djavoli,bogovi nisam ni ja neki fan, ali ovo je istinita prica barem kako oni kazu o toj lutki, e sad mozda je to da se stekne veca popularnost filma, ali tesko jer je ovo pisano pre filma a to je citat koji kaze: http://badassdigest.com/2013/07/23/the-true-story-of-annabelle-the-haunted-doll-from-the-conjuring/ jer ipak takvih i slicnih stvari na ovom svetu ima, to je u ovoj temi http://goo.gl/HJCwoj a to sto nevidis i sto se nekome ne dogodi to neznaci da nepostoji!
a ajde evo jos nekih dobrih horora, ali da su na ovu foru a ne vadjenja utrobe sto je jako dosadno i prevazidjeno
windchill iz 2007 room 1408 The Skeleton key The others The Messengers 2007 shrooms
to su neki neki dobri neki losiji, ali prva cetri vredi bas pogledati....
Neki filmovi se vrte i 3 meseca, a neki budu mesec dana, (oni gledaniji naravno) pa se sklone sa repertoara, neko vreme, pa opet budu jos mesec dana. Ne znam kako je kod tebe u tvom mestu, ali je tako bar u Pancevu i BG-u...
Ako te nervira forum nemoj da dolazis da mracis, stedi zivce za bitnije stvari.
:: Neki filmovi se vrte i 3 meseca, :: a neki budu mesec dana, (oni gledaniji naravno :: pa se sklone sa repertoara, neko vreme, pa opet budu jos mesec dana. :: Ne znam kako je kod tebe u tvom mestu, ali je tako bar u Pancevu i BG-u.. :: :: Ako te nervira forum nemoj da dolazis da mracis, stedi zivce za bitnije stvari :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
kod mene u Sabaji,nisu hteli da odrze predstavu nekog tamo filma,navodno nije bilo dovoljno gledalaca u nekom malom neudobnom `kinu` :) ,i ortak i ja hvatali ljude po ulici,kao falilo 3-4 coveka,i uspemo da odradimo,samo iz prkosa,onaj cika izgoreo,ja lezao na 2 sedista zapalio pljugu,dodje neka seljanka,kao izadji napolje,ja samo ticu..naravno takav stunt ne bih izvodio u pravom kinu,jer i ne secam se kad sam zadnji put isao u BG bioskop :3)
Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.