Re: Da li znate online besplatne kurseve za GPDL i 3DPS ?
12.11.2013. 15:52
status: user broj poruka: 5704
Moze, ima pomoci - znam ja jednog dobrog doktora :)
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
:: Potrebna mi je nadogradnja, ali ne mogu da nadjem ni jedan besplatni online kurs :: Da li mi moze neko pomoci :: :: :: Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
1.Omicorn Ploca sa zavareniom DDR4 memorijom 2.Japanac poklanja tvom dedi katanu. 3.Ispiralite jer si pojeo mnogo sladoleda pa si smrso 15kg. 4.Salje ti japanac delove iz Japanja sa potpisom Omicron 5.Prko tebe ide nabavka NV GTX 470 za 150e kada su pocelom gradu kostale 300e 6.Trazisi antene sa vecim dometom I placas 600-700e po komadu a treba ti 10 kom. 7. Kuujes Omicrion 5870 za maloga Japnaca kome je tata ovde ambasador 8.Itd
Ovo si ti sve izjavio a ima toga jos gomila. Ovih 7 stavki je dovoljno da covek shvati da sa tobom debelo nije nesto u redu. Ali ti ne odustajes, tebi najiskrenije treba strucna pomoc ti si patoloski lazov koji laze bez ikakvog logicnog razloga. Sta covek drugo da pomisli kada naleti na tvoje teme? Ti ili imas neku psihozu ili si prosto neostvarena licnost koja svojim lazima pokusava da se ostvari, tako ja vidim tu stvar. U glanom ti imas jako ozbiljan problem, ali to nije ono najgore najgore je od svega sto ispadas smesan i diokazujes svojim budalastinama da si totalna budala. :: @MACHIN :: Pa nije valjda da se odrices svog doktora !? : :: Ako ti taj nije pomogao, potrazi boljega :: Preporucujem Karl Ruprecht Kroenen : :: :: @Dexter01 :: Nije valjda da i tebi treba ! :: PA ovo neka najezda :: Svi traze doktore, a nema im pomoci :: :: @dautovi :: Pozdravi mi Krasnicija, kad se sljedeci put vidite :: Nadam se da je dobro, sto i tebi zelim :: :: Ako neko ima nesto pametno na ovu temu, bio bih zahvalan :: :: @MACHINE & Dexter013 & dautovi :: Svoje lekice i doktore, ako vam pomognu, javite :: Uvijek se radujem vasim dogodovstinama. :: Zato nam je tu i PC Berza :: :: Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni. :: ::
@vuk125 Vidim da pratis teme, ali nikada ne odgovaras na njih, adekvatno. Ocigledno, imas previse slobodnog vremena. Kupujem od To si jedino pogrijesio. Sad si postao i advokat. Nastavi svoje neostvarene zelje. A ko je budala, vidi se u nastojanju. Uzivaj.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
Na ove gluposti nema sta da covek odgovori. Slobodno vreme? PA ti ga ovim sto pisses imas na pretek, reklp bi se. Ajde pogledaj logicno, sta covek da pomisli kada procita ove stvari koje ti ovde napises. Ove tvoje teme ni pisac Sf romana ne bi izmislio. Ovih 7 koje sam nabrojao bisera koje si ti pisao ovde je dovoljno da covek dodje do zakljucka da ti ne da imas slobodng vremena nego I puno praznog prostora u tintari. Ja tvoje teme citam jer mi je totalno fascinantno da moze da postoji neko kao ti, kako neko kao ti moze da egzistira uopste u svojoj nenormalnoj biti. To mi je totolano fascinantno. meni je jasno da ti nisi glup covek ali mi nije jasno zasto se unistavas ovakvim glupim izjavama. Ti ii mrzis sebe ili si poremecen trece nema :: @vuk12 :: Vidim da pratis teme, ali nikada ne odgovaras na njih, adekvatno. Ocigledno, imas previse slobodnog vremena :: Kupujem o :: To si jedino pogrijesio :: Sad si postao i advokat :: Nastavi svoje neostvarene zelje :: A ko je budala, vidi se u nastojanju :: Uzivaj :: :: Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni. :: ::
Secam se kad sam bio mali, bese to 1843 godine, pradeda je imao parni camac ciji je motor pokretao gasni kriptonit. Jednog suncanog jutra, zaputili smo se rekom Dunav do Afrike da posetimo jednog njegovog prijatelja arheologa koji je izucavao prezivele dinosauruse. Secam se da je bilo jako vruce i jako dosadno jer su na dedinom iStone-u solarne celije bile prazne pa nisam mogao da gledam prenos Lige sampiona. Ubrzo zatim preko reke Amazon uplovili smo u Atlanski okean i za cas smo stigli do New York-a i Tajms Skvera gde mi je deda kupio tri para Air Max-a za dolar (bila je akcija tri za dolar). Jedan par nosim i danas, dok mi ostala dva stoje kuci u kutiji. Posto me je pradeda uvek ucio da budem humanitarac i veliki covek, obzirom da Dexter nema obucu jer je izgubio mamine cizme, poklonicu mu jedan par Air Max-a koje mi je kupio pradeda. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
@OPERATOR, ti si jedna od ikona ovog foruma, kontam da niko ovde ne bi voleo da ti porestanes da piskaras.
Kao sto rekoh ti si baron sa stilom, nenametljiv, nisi vulgaran, jednostvno iznosis na forum u vidu postova i legendarnih tema, svet koji se nalazi i tvojoj glavi. Zadovoljstvo i uzivanje je citati tvoje postove, molim te nastavi u istom maniru...Hvala ti sto delis sve svoje najlepse fantazije sa nama... Evo i dexter i bobi su krenuli tvojim stopama...sjajno, prelepo, a ne samo da se svadjamo i sukobimo cija je grafika bolja...
Legenda si kakve nema, nemoj se vredjati jer nema zbog cega, ja te iskreno gotovim i zelim ti sve najbolje u nastavku tvoje profesionale karijere.
Na zalost nije. U pitanju je 3d prepoznavanje signala bez obzira na kojoj se lokaciji , udaljenosti i visini nalazi.
Primjer, ako je osoba pod snijeznim nanosom, cak i kad je telefon iskljucen, moguce je odredjivanje lokacije. Primjer 2, djete je kidnapovano, pa pozicija za trazenje, a ima implant u tjelu.
To mi je potrebno. Nije mi problem hardver, nego softver na tu temu. Sa hardverom sam upoznat i vise nego sto zelim.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
Nikada se ne smejem tudjoj neesreci i bolesti, taman posla.
:: @Bobi zauvek vjeke vjekov :: Spilberg place za tobom :: :: @vuk12 :: Jos samo da znas ko sam :: Umro bi od smijeha :: :: :: Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni. :: ::
Pa sta ce ti kurs za to, ubacis samo neki vid transmitera koji odasilja i kod sebe imas receiver i na taj nacin lociras
:: @imarkovi :: :: Na zalost nije :: U pitanju je 3d prepoznavanje signala bez obzira na kojoj se lokaciji , udaljenosti i visini nalazi :: :: Primjer, ako je osoba pod snijeznim nanosom, cak i kad je telefon iskljucen, moguce je odredjivanje lokacije :: Primjer 2, djete je kidnapovano, pa pozicija za trazenje, a ima implant u tjelu :: :: To mi je potrebno :: Nije mi problem hardver, nego softver na tu temu :: Sa hardverom sam upoznat i vise nego sto zelim :: :: Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni. :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.