Prvo Nitro a sad i ti, nama talentovani ljudi zaista izviru na sve strane.
Sviđa mi se i spot, a i pesma, podseća na neka vremena koja su bila nekad crna a nekad bela.
Pun si besa ali se posle nekog vremena pomiriš sa situacijom i oguglaš na sve. S vremena na vreme se onda setiš šta se dešava i bes ponovo proključa a ti nemoćan...
Glas je smirujuci i iskrena je pesma, meni se svidja, podseca na moje metal dane, mir Boziji za mene :)... Da ste metalika, trajala bi pesma 7 minuta :)... ali mozda je taman nesto oko 5min ipak, brzo je prosla, sto znaci da valja...
Pa vidis kako mi se oci sklapaju pri nekim delovima :) Toliko je piva popijeno XD
Samo da vam objasnim, ovo je moj solo projekat, ubacio sam svoj bivsi bend u spot cisto da bi imalo jaci efekat. Inace sve sam komponujem, snimam... Hvala na komentarima!
Sve je dobro odradjeno.I zvuk i video.Vidi se da je dosta truda ulozeno. Uvek kad se NESTO uradi treba biti ponosan na to.To je i sustina naseg postojanja,iako to mnogima nije jasno! Pozdrav i samo napred !
Naravno, ponosim se ja svojim radom, ali kod nas se ovo bas ne ceni, nazalost, pogotovu ova vrsta muzike, svi beze od nje :) Bavim se bas dugo muzikom, cak sam i tezgario 3 godine(Ada, Corba kafe, Danguba...) i ljude jedino interesuje da cuju ono sto se vrti na radio stanicama zadnjih 20 godina. Retko gde sam mogao da pevam, sviram autorske stvari a da ljudi stvarno slusaju, cene i postuju tudji rad i to je uglavnom bilo van Beograda. Zato mi je sada i cilj da preko neta malo pridobijem ``publiku``, da ovaj projekat ima neki smisao, pricu i znacaj. Da se malo podigne svest kod svakog, pogotovu nas mladih, koji smo se ocigledno uspavali...dok sam studirao retko koji protest smo izgurali do kraja, nijednom nismo dobili ono sto smo trazili, zadovoljavali smo se onim sto nam ponude na kraju. Ovako mogu u nedogled, ali eto, mislim da svako od nas moze da se pronadje u spotu i pesmi.
Koga ne mrzi na ovom linku moze da glasa da spot Full Of Rage udje na Top 10 Listu! Juce je spot premijerno prikazan na RTV1 http://gruvanje.rtv.rs/gruvanje/predlozi
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.