Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Hemijski Tragovi
STRANA 1 OD 1
vuk125 Hemijski Tragovi 12.08.2013. 09:18 T54199

status: user
broj poruka: 2929
http://goo.gl/A3BF9l

Nisam bas neki paranoik ali sve vise ovakvoh i slicnih informacija vrlo uznemirava.
Iskreno me ne bi iznenadilo sa se odabrana `elita` igra Bogova.
Tehnplogija i nauka u pogrsnim rukama...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alrad 12.08.2013. 14:57 #508587

broj poruka: 4829

`Posted by kosovka`...
Lujone ... 12.08.2013. 15:47 #508597

broj poruka: 200
Geoiznenjering traje vec 30tak godina u americi I siri se na ostatak sveta. Pre koju godinu to je priznao I savetnik americkog predsenika za nauku.

i5-2500K, P8Z68 V-Pro/Gen3, Win7 Enterprise x64.
Gigabyte GTX 560ti OC, 1920x1080 Dell 2312HM.
WD Caviar Black 500GB, Kingston V+200 60GB SSD.

nenika2009 ... 12.08.2013. 16:51 #508608

broj poruka: 1083

Evo sada sta rade

Mijenjaju chemtrailse sa chembombama

http://bit.ly/1c6QHHd

nenika2009 NEMAČKA JAVNO PRIZNALA DA SE ATMOSFERA NAMERNO TRUJE OPASNIM OTROVIMA 27.02.2014. 17:22 #543905

http://bit.ly/1jDspoN
ddim Chemtrails i haarp i zlatne ribice... 27.02.2014. 17:49 #543911

broj poruka: 214
To su GMO virusi koje su iluminati i masoni zbog rata sa tajnim jevrejskim drustvima uveli kao odgovor na HAARP koji su tajne americke sluzbe napravila za kontrolu uma i pravljenje cunamija i drugih nepogoda. Tajna je u strogo cuvanom ruskom projektu baziranog na energiji vakuuma sa nano cesticama iz Sibira. Iranci su to otkrili i pokusavaju da zaustave propast sveta tako sto skupljaju dovoljno teske vode za proizvodnju tamne materije ali ih sabotira vatikan sa svojim CERN projektom i bozjom cesticom koja im je na domaku pedofilske ruke. Kinezi rade na opstem prosvetljenju, zaustavljaju ekonomski rast, okrecu se kulturi, umetnosti, duhovnosti i polako ulaze u kolektivnu Nirvanu i stapaju se sa univerzumom uz jarku blavu svetlost indojske boginje Shive.

Ajde nenika i ekipo, dopunite .... :-)

luda kuca.
nemamo problem `odliva mozgova` nego problem `doliva nemozgova`.

edit: sve hoce da nas otruju i istrebe!
nenika2009 .. 27.02.2014. 19:50 #543923

Ne mozemo mi tu mnogo sta da uradimo.Samo meni u dvoristu su Ameri bacili MORGELLONSE,pa sam se zarazio.Ali sam za mesec dana ocistio organizam.Sada imam i sve lekovite biljke:ehinace,aloje veru,steviju,bosiljak,maticnjak,goji,aroniju,borovnicu i jos nekoliko vrsta.Da ne zaboravimo jos i beli luk,crni luk,ribizle, crvene i crne,ren.djumbir, pelin itd.Ozon i srebrnu vodu.
Ne znam sta da dopunim,pa ajde da kazem ja sta koristim da budem zdrav.
Ozon i srebrnu vodu bi trebalo svi da imaju i sto vise biljaka koje dizu imunitet i ubijaju razne viruse,bakterije i gljive.
Ako je Gorbacov rekao da je dosta dvesta pedeset miliona da zivi na zemlji, onda nasi na vlasti upotno cute u vezi Chemtrailsa,Nikola Aleksic ne moze sam da uradi nista, ali i da svi izadjemo na ulice, malo bi tu nesto promenuli.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs