Nemojte ovde da krece rasprava o bilo cemu ili razni razgovori za pecanje, o kolima i slicno. Napisete vic ili foru i to je to.
Dosla ekipa kod papucara da g apokupi da gledaju finale lige sampiona On kaze cek malo samo da pitam zenu Vraca se posle 5 minuta sav besan i crven i pocne da se dere: MA KO JOJ JEBE MATER! Idite vi...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Zena koja ima dve tezge spojene i prodaje samo ruchne satove, hiljade i hiljade ruchnih satova i nishta vishe.
Lik -` Poshto kuvalo? ` Prodavachica - Samo ga blago pogleda i ne odgovara nishta lik -Zeno poshto kuvalo? Prodavachica -Ama choveche ti vidish da ja imam dve tezgze samo sa satovima Lik(iznervirano) - Ama zeno mani me satova za kuvalo te pitam !!!!
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Kako se pozdravljaju kompjuteraši nacisti? Zip fajl!
Koliko je potrebno programera da bi zavrnuli jednu sijalicu? Nijedan - to je hardverski problem.
Šta urade fudbaleri Srbije kad pobede Brazil? Ugase playstation!
Traži informatičar pozajmicu od kolege: - Ajde, majke ti pozajmi mi 1000 eura. - Evo ti 1024 da zaokružimo.
Uhvati Bill Gates zlatnu ribicu i kaze mu ona: - `Molim te baci me natrag u vodu.` I baci nju Bill natrag pa nastavi pecati. Kaže ribica: - `A, želja?` Bill: - `Ma, ajd dobro! Reci.....`
Prska narkoman nekom fajtaricom po betonu, i prilazi mu deda...
Deda: Sta to prskas sine moj? Narkoman: Prskam protiv krokodila cale... Deda: Pa sine moj, to je beton, tu ne nema krokodila?! Narkoman: PA NEMA, KAD PRSKAM!!
Razgovaraju dva programera: - Juče sam u noćnom klubu upoznao prekrasnu plavušu. - Uh! - Predložio sam joj da odemo do mene na kafu i ona je pristala. - Uuh! - Čim smo ušli u stan zavapila je: `Skini me!` - Uuuuh! - Skin`o sam sve s nje, na kraju i gaćice i stavio je onako potpuno golu na radni sto do PC! - A, imaš PC kod kuće? A koji procesor imaš?
Piroćanac pita gosta: Koliko kašičica kafe stavljaš u kafu? Kod kuće jednu, a u gostima dve - odgovori gost. Dobri moj, osećaj se kao kod kuće - kaže domaćin.
Bili brat i sestra i smorili se do jaja i uzmu malo da se ka***u i kaze mu sestra jao bato ti to radis bolje od tate, a on kaze znam, i mama tako misli :D
:: evo nesto malo bolesno : :: :: Bili brat i sestra i smorili se do jaja i uzmu malo da se ka***u i kaze mu sestra jao bato ti to radis bolje od tate, a on kaze znam, i mama tako misli : ::
1. Kako ciga raskida sa devojkom? Zvacu te kad se okupam!
2. Pita covek prodavca u mesari:` Imate li rep od kobile, znate, treba mi za violinske strune` Prodavac:`Nemamo, ali imamo picku od mazge za usnu harmoniku :)))
3. Ulazi muz u kucu i drekne: “Zeno pakuj se, dobio sam na lotou!” “Da se pakujem za more ili planine? “Nije vazno, samo odjebi odavde!
Zvone dvojica likova ortaku na interfon: -Ajde malo napolje -Ne mogu... -Ajde brate necemo dugo -Ma ne mogu bolestan sam -A sta ti je -Evo je*em sestru.
Zove zena muza i dere se: Gde si idiote? Muz: Draga,znas onu zlataru gde si se skroz zaljubila u onu ogrlicu za koju sam rekao da ce jednog dana biti tvoja? Zena: Daaaa... Muz: E ja sam u kafani preko puta!
1. Takmičili se Buš, Gorbačov i Sloba ko ima najvernijeg vojnika. Buš: • Sada ćete videti šta je marinac SAD. Džone • Da, ser. • Idi ti lepo skoči sa one kule tamo za svoju državu i za nezavisnost. • Ali ser, imam ženu, decu, familiju... • Bruko jedna, obrukao si i sebe i mene i Ameriku. Gorbačov: • Sada ćete videti šta je prava ruska beretka. Vladimire! • Da, druže predsedniče • Idi ti lepo skoči sa one kule za našu državu i druga Lenjina... • Ali druže, imam ženu, decu, familiju... • Bruko jedna, obrukao si i mene i sebe i celu našu zemlju. Sloba: • Sada ćete vi da vidite šta se zove vojnik. Živorade! Dolazi ovamo! • Šta je, bre? • Vidiš li onu kulu tamo? • Vidim! • E nemoj slučajno da skočiš sa nje... • Je li? E ti ćeš da mi kažeš!
2. Vratila se Karla del Ponte iz posete Beogradu, pa sretne Olbrajtovu i kaže joj: • Pa nisu oni Srbi tako loši momci kako si ti meni rekla. Mnogo su ljubazni i predusretljivi, samo što su mi stalno ponavljali da sam mnogo muškobanjasta. • Ma šta te boli kurac, to su i meni govorili - uteši je Olbrajtova.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.