Kakva inteligencija, kakvo poznavanje istorije, geografije...I pominju nekakve ratne zločine, genocid...Hmmm, Indijanci? Bizoni? Japan? Vijetnam? Gvatemala?Panama? Kuba? Laos? Indonezija? Somalija? Afganistan? Irak X2? Libija? ........itd itd....A ova ćurka ako zna da pokaže na karti sveta gde je Evropa...ma opet bi radila govnjiva motka Fiat iustitia, et pereat mundus
Pa dobro sad. To je šou. A ko da ameri znaju de je srbija i 99 posto ostalih zemalja(culi za francusku italiju englesku i još po neku zemnlju. Njima je svet Amerika i ništa više). Za njih smo svi istocna evropa,zabit,divljaci i ko zna sta vec.Inace i naši cesto ismejavju amerikance pa šta. Neznam, ne vidim ništa toliko strašno u ovome.Inace vido sam ovo pre neki dan.
Na poslu sam trenutno tako da cu kod kuce da odgledam, Ameri su skotovi ali bogati i mocni skotovi.
Da li mi znamo ili nas interesuje neki iran irak izrael palestina i slicno , culi smo nesto, niti znamo ko koga niti zbog cega, puca se i to je to. Barem znamo da nadjemo te zemlje na karti za razliku od njih. Ali i oni imaju slicn stav, samo jos vise nadrkan jer im se naravno moze...
Kao otkud Srbima struja internet fejsbuk...
Alo seko Evropa , kolevka civilizacije , Srbi su bar postojali kada je naseljavanje Amerike razno raznim olosem tek krenulo...
Neznanje i arogantnost kad se spoje jako veselo...
To što je ta Američka kvočka uradila prema nama upravo dokazuje koliko je Amerikancima usađena mržnja prema Srbima. Mi smo za njih maltene krvoločni divljaci koji jedu sirovo meso.
I zemlje zapadnog dela EU nas ne mrze baš toliko kao Amerikanci ali nas i ne vole. U suštini i oni nas mrze više nego što nas vole.
Tek za jedno 20 godina možemo da se nadamo da će ta mržnja prema Srbima da ih popusti.
Gluposti poput ovih smo na televiziji izjavljivali o njima? Ne bih se slozio sa tobom
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Pa dobro sad. To je šou. A ko da ameri znaju de je srbija i 99 posto ostalih zemalja(culi za francusku italiju englesku i još po neku zemnlju. Njima je svet Amerika i ništa više). Za njih smo svi istocna evropa,zabit,divljaci i ko zna sta vec.Inace i naši cesto ismejavju amerikance pa šta. :: Neznam, ne vidim ništa toliko strašno u ovome.Inace vido sam ovo pre neki dan :: :: ::
da su nasi ismevali amerikance...pogotovo ne ovi pederi na vlasti, jer ne ivlace glavu iz njihovih dupeta...Ameri su prema nekim istraživanjima od 1950 do 2009. pobili bar 8 miliona civila u raznim `intervencijama` tako da mislim da je svaki komentar suvisan Fiat iustitia, et pereat mundus
Takva je to americka nacija, pricaju o necemu o cemu nemaju pojma, aj kapiram ja takav humor, ali ne moze tako o nekoj drugoj naciji da se govori o kojoj nemaju pojma istorijski sta je bilo, eto to je problem sa ovom emisijom i sa ovom debilnom voditeljkom, uhvate se da slepo veruju u ono sto im Americka drzava plasira....... uvek ce biti zatucana nacija USA......
Pazi, i mi smo sad malo kao ova voditeljka- ne mozes tako da generalizujes, nije ona predstavnik americke nacije pa da su sad odjednom svi takvi. To je njen minus i ne treba to generalizovati, kao i da su svi amerikanci glupi. Tolko su glupi da su visestruko razvijeniji od nas. A da su im mediji bezobrazni, to stoji.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Takva je to americka nacija, pricaju o necemu o cemu nemaju pojma, aj kapiram ja takav humor, ali ne moze tako o nekoj drugoj naciji da se govori o kojoj nemaju pojma istorijski sta je bilo, eto to je problem sa ovom emisijom i sa ovom debilnom voditeljkom, uhvate se da slepo veruju u ono sto im Americka drzava plasira....... uvek ce biti zatucana nacija USA..... :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: ::
Ne mogu da kazem da im je nacija retardirana ali za ovu da nazovem voditeljku jeste. Gledao sam 2-3 njene emisije i tolko je bolesno da mi je krivo sto sam potrosio 2-3h svog zivota na to. _______________________
OOO Jane Vrati se, OOO Jane Vrati se, OOO Jane Vrati se, Jane Jane Vrati see
ajde da budemo realni,mi o njima mislimo 3x gore jel tako?a da nije pametna to stoji ali ni nase voditeljice nisu bas puno pametne(new now)zato treba gledati stvari realno to je talk show isto kao sto je pokojni minimaks prozivao sve redom,toga je bilo i bice i mene uopste ovo nije dotaklo i nerazumem sto ste se toliko uzjebali,svasta,pa ovakvih gluposti ima u svakoj zemlji ali mi mislimo da smo nebeski narod(uvek u pravu,najjaci) i niko nesme da nas pipne fizicki a ni verbalno jer cemo u suprotnom svakom razbiti p....( a uvek smo dobili po p....kad smo to pokusali)moze im se cuti i trpi,jaci ker j...uvek bilo i bice
Odgledah emisiju i... ovaj tekst na blicu ispade duzi od onoga sto je bilo u emisiji. Kako je bilo predstavljeno imao sam utisak da su sat vremena pricali o Srbiji, a ono mozda 3 minuta. U tekstu kazu kako je voditeljka iznenadjena da se u Srbiji koristi Fejsbuk, a ona to nije rekla. U tekstu kazu da je Sutanovca nazvala boljsevikom, a ona je rekla da je Dragan cesto boljsevicko ime. Ne mogu jos da se setim teksta. Treba pogledati. Treba razumeti da je u pitanju komicni sou, americko poznavanje istorije i geografije je tanano, ali toliko da se mogu praviti humoristicne opaske. Za njih smo zemlja treceg sveta, sto u sustini i jesmo, samo mislimo da smo daleko ispred ostatka sveta. Mozda bi se i Kazahstanci uvredili sto smo u onoj opasci stavljeni ispred njih. Nikad nisam bio u Kazahstanu, mozda su oni po `snazi` ispred nas. Ako nista, imaju Bajkonur, a mi imamo Vincu...
Ma, mislim... tema je bezveze. Treba razumeti americki humor.
:: ajde da budemo realni,mi o njima mislimo 3x gore jel tako?a da nije pametna to stoji ali ni nase voditeljice nisu bas puno pametne(new now)zato treba gledati stvari realno to je talk show isto kao sto je pokojni minimaks prozivao sve redom,toga je bilo i bice i mene uopste ovo nije dotaklo i nerazumem sto ste se toliko uzjebali,svasta,pa ovakvih gluposti ima u svakoj zemlji ali mi mislimo da smo nebeski narod(uvek u pravu,najjaci) i niko nesme da nas pipne fizicki a ni verbalno jer cemo u suprotnom svakom razbiti p....( a uvek smo dobili po p....kad smo to pokusali)moze im se cuti i trpi,jaci ker j...uvek bilo i bic ::
http://sve.rs/ AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
:: Ne mogu da kazem da im je nacija retardirana ali za ovu da nazovem voditeljku jeste. Gledao sam 2-3 njene emisije i tolko je bolesno da mi je krivo sto sam potrosio 2-3h svog zivota na to :: ______________________ :: :: OOO Jane Vrati se, OOO Jane Vrati se, OOO Jane Vrati se, Jane Jane Vrati se :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.