Ovaj link sam dobio od administratora Bencmark foruma od jutros, treba nam 4000e, da sakupimo za jednog clana Bench-a kome je 22 godisnja ceraka bolesna i treba urgentna operacija Molim administratore da mi ne zamere ako tema nije stavljena na pravo mesto, ali sam resio da to spomenem i ovde, da bi se proces sakupljanja novca jos vise ubrzao.
Molim administrtore ako nekako moze da ova tema bude prioritet tj. da je ne potisnu ostale koje se pokrecu kako bi svi u svakom momentu koji dodju na sajt mogli odmah da je uoce. Veliko hvala i napred. VUK
koliko mu malo treba da bude covek. Dajte 1, 2, 5, 10 EUR, koliko ko moze. Neko spominje tamo odvajanje od usta - pa 40 dana treba da odvajas od usta da bi bio zivotno ugrozen. A ova devojcica/devojka (ne znam kolika je) je zivotno ugrozena. Znaci jedna pakla cigareta manje (ko pusi), ili tako nesto, pa puta hiljadu i znacice. Ja sutra uplacujem svoj skromni doprinos.
PS. I kad sam na faxu imao platu ~120EUR, uplacivao sam za obnovu izgorelog Hilandara. Mnogo puta po malo mnogo znaci.
Ova devojka ima 22godine, a ima i bebu. Tako da milsim da nam je ljudska duznost da pomognemo. Koliko ko moze, radi se o jednom malodm zivotu, prakticno dva mlada zivota, a zivot i u ovom slucaju pa i u bilo kom drugom nema cenu. 4000e resava problem nadam se da cemo sakupiti na vreme. Hvala svima koji su obratili paznju na ovu temu. I hvala administratorima koji su boldovali ovu temu na moj zahtev i time pomogli da oana bude uocljivija. pozz Vuk
Svaka cast na ovoj temi i ovde kod nas.. I ja sam dobio mail i danas nestigoh da odem da uplatim a sad nisam kuci tako da u ponedeljak planiram da odvojimjedno 10 eur ili ti 1000 din da uplatim coveku.. Svako bar malo moze da se odvoji od jednog dela novca tako da ljudi budite plemenitog srca i pokazite da u vama ima ono pravog covecnog.Izadjite u susret onima kojima j pomoc preko potrebna!Vasa mala paznja nekom ce mnogo znaciti!
P.S.Ova tema bi trebala da bude najaktivnija i da se javi svako ko zeli da ucestvuje..
Naravno, i ja ću sutra uplatiti 1000 dinara, krećem od toga da svakome pa i meni `sutra` može da zatreba nečija pomoć, budimo solidarni, budimo ljudi!!! Pozdrav svima!
Ceo kolektiv crvene sekte i raznoraznih filozofa,trovaca i zlonamernih likova znaju da kenjaju kad se slucajno pomene nvidia vs ATI i slicne teme da se pljuje po ljudima i podsmeva se ,tu su najaktivniji a sad ih nema nigde,ni od korova!Sad se pokazite kao pravi ljudi,ovde treba da ima tema veliki odziv u realnom i pravom zivotu! Prst na celo!!!
Pusti sad to, ovde to nije vazno. Samo sto pre da dodjemo do tih para to je ono najznije i da se devojka sto pre operise i da se taj tumor sto pre odstrani. Svaki sec je bitan. Svako ko podrzi i da bilo kakav doprinos, pa cak i da tema ostane na vrhu u prvih 10 znaci. U ovom momentu svaka podrska znaci. Ja se nadam da ce mnogi procitati temu i izaci u susret kako najbolje znaju i umeju to mi je izmedju ostalog i bio cilj kada sam je postavljao.
VS,VS,VS,VS,VS...Ja bih se zapitao gde im je ta pamet?Jel lepo da se prave ludi?!To mi je krivo!Umesto ovde da se angazuju i pokazu svoju ljudskost!Bitno je da svi ucestvuju a ne da se prave ludi kao da je ovaj problem tek tako,jedan zivot je u pitanju.Sramota!
The Way It`s Meant To Be Played
:: Pusti sad to, ovde to nije vazno :: Samo sto pre da dodjemo do tih para to je ono najznije i da se devojka sto pre operise i da se taj tumor sto pre odstrani. Svaki sec je bitan :: Svako ko podrzi i da bilo kakav doprinos, pa cak i da tema ostane na vrhu u prvih 10 znaci :: U ovom momentu svaka podrska znaci. Ja se nadam da ce mnogi procitati temu i izaci u susret kako najbolje znaju i umeju to mi je izmedju ostalog i bio cilj kada sam je postavljao :: :: ::
Ja cu pokusati nesto da ustedim i uplaticu, da radim kao vi i da imam posao i da zaradjujem novac kao vi uplatio bih vecu sumu. Ovo je akcija kojoj svi forumasi treba da se odazovu.
Ljudi, tema je do sada pročitana preko 790 puta. To što neko nije odgovorio na temu ne znači da neće uplatiti niti znači da će onaj ko je odgovorio stvarno i uplatiti.
Nemojte i ovu temu da upropastite prepucavanjima. Stvarno nije ni vreme ni mesto !!!
... niti je bitno ko će uplatiti više a ko manje, bitno je da svako uplati po nešto.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.