:: Baxtercek,ajde suni jednu Passthepopcorn na giguligu@yahoo.com :: :: Castim IPtorrent!Kome treba neka ostavi mail :: :: P.S Moze i vopi: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :
Imam 7 temporary torrents invite za hd-torrents.org. Vaze jos koji dan, pa ne bih da propadnu, nemam kome da ih prosledim.
Ako nekoga zanima, neka hitne e-mail.
Nista ne trazim zauzvrat, s tim da bih bio zahvalan za invite na neki tracker koji osim download ratio-a nema uslove poput stalnog prisustva ili stalnog downloada, dakle samo ratio koji cu naravno ispostovati.
jel na tom HDtorrent-u ima sekcija za igre ili je on pretezno za filmove itd..? Jel ima freeleech, i da li zahtevaju `park` kada nisi prisutan, seed itd?
:: :: Imam i ja 7 komada za hd torrents, ko hoce nek se javlja na mai :: ::
Samo HD materijal je tamo, filmovi, serije, emisije. Freeleech-a ima jako malo, uglavnom je partial freelech, na bluray-u je 75% a na internal encodovima je 50% ili 25%.
onda mi ne treba, HD ima na svakom koraku, da ne gomilam, fala ti dex
:: Samo HD materijal je tamo, filmovi, serije, emisije. Freeleech-a ima jako malo, uglavnom je partial freelech, na bluray-u je 75% a na internal encodovima je 50% ili 25% ::
nema igre, samo hd filmovi i serije, za ovo drugo nemam pojma, niti me zanima, ako me razumes...
@Dexteru poslao sam
:: jel na tom HDtorrent-u ima sekcija za igre ili je on pretezno za filmove itd..? Jel ima freeleech, i da li zahtevaju `park` kada nisi prisutan, seed itd :: :: :: :: :: :: Imam i ja 7 komada za hd torrents, ko hoce nek se javlja na mai :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.