* veliki broj reci (vise od 130.000), * odlican sistem za pretrazivanje, * siroke mogucnosti podesavanja, * odlican sistem za upisivanje novih reci, * potpuno reseno pitanje nasih slova, * help sistem izradjen po Microsoft standardima.
Nemam opticku vidljivost za Wireles, a najbliza antena je na 4-5km u Vrcinu, ostaje mi jedino da cekam da sagrade avalski toranj pa da probam odatle da uhvatim signal. Nije problem cena wireles opreme, da kosta i 3x vise bih platio posto sam stalno na internetu...
Ista stvar kod mene.Mrtvi telekom neda ADSL. Black Wolf
:: Nemam opticku vidljivost za Wireles, a najbliza antena je na 4-5km u Vrcinu, ostaje mi jedino da cekam da sagrade avalski toranj pa da probam odatle da uhvatim signal :: Nije problem cena wireles opreme, da kosta i 3x vise bih platio posto sam stalno na internetu.. :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.