Ima sve vise super likova, puno pitanja i dobrih odgovora...cini mi se da nisam nesto preko potreban, zato cu se i odmoriti jedno vreme od foruma. To ne znaci da mi necete nedostajati i da necu citati originalne komentare. Eto, nema ni VMARC-a i jos dosta likova, sto me nekako rastuzuje. Nadam se ce se celo drustvo okupiti. Voleo bih da do tada ADMINI konacno uvedu neko nivelisanje forumasa po nekim kriterijumima o kojima smo pricali (zvezdice, leveling,...). Zato se unapred zahvaljujem i njima. Sve najbolje!
P.S. potrudite te se da prebacite moj broj postova, glupo je da ja imam najvise :-) Pozz
:: Ima sve vise super likova, puno pitanja i dobrih odgovora...cini mi se da nisam nesto preko potreban, zato cu se i odmoriti jedno vreme od foruma. To ne znaci da mi necete nedostajati i da necu citati originalne komentare. Eto, nema ni VMARC-a i jos dosta likova, sto me nekako rastuzuje. Nadam se ce se celo drustvo okupiti. Voleo bih da do tada ADMINI konacno uvedu neko nivelisanje forumasa po nekim kriterijumima o kojima smo pricali (zvezdice, leveling,...). Zato se unapred zahvaljujem i njima. Sve najbolje :: :: P.S. potrudite te se da prebacite moj broj postova, glupo je da ja imam najvise :-) Poz :: :: :: - A N G E L -
RavenLord je davno koresceni alias na prastaroj mIRC platformi, star vise od 5 godina. Presrecan sam sto sam se sa njime oslobodio velikog tereta. ANGEL je nesto sasvim drugacije, nesto novo ali isto tako i iskonsko. Moram da nastavim dalje, bez osvrtanja u proslost, to mi je veliko olaksanje...
Eto, imate i Saskea (skidam kapu kolegi), nadam se da ce se cesce pojavljivati i legendarni geloso, shone, servispc, MaliAbner...ostali dobri ljudi su vec aktivni, znate ko ste i sve vas postujem iz svakog aspekta pa cak iako sa nekima ne delim politicku orjentaciju (znate vec)...neobicno mi je drago sto su tu cesce i ddragoljub i Zmajko sa kojima sam u pocetku bio na krv noz a ispali su nekako cool likovi i njima se jos jednom izvinjavam na teskim recima. E, pa srecno, pa se vidimo, nadam se uskoro...cim nekako sredim zivot i sve legne na svoje mesto...do tada, pozdrav svim dobrim ljudima!
- A N G E L -
:: potreban si i treba da nas pratis! ... a otkud sad ovaj preobrazaj :: __________________________________ :: :: Sijamska mačka jede masline i supu... ponekad, bar ova moja :: :: ::
Srecno sa ti sredjivanje zivota.. I da, mozda ce neko da stigne broj tvojih postova, ali mogu da se kladim da po kvalitetu odgovora nece moci ni da primirisu tvojim, koji su bili, u najmanju ruku iscpni i sa dosta vise informacija nego sto su i trazene.. Sve najbolje..pozzz
jer sam imao dosta emocionalnih i psihickih problema, sto je rezultovalo narusavanju zdravlja. Skapirao sam da se moram osloboditi negativnih emocija kako bih pomogao sebi. Nadam se da to uspevam. Vracam se radu, nauci, rekreaciji,....nekada sam bio vaterpolista, mogao da dignem i po 100kg iz bencha na moju masu od 80kg, bio sam fizicki spreman kao specijalac prirodno misicav i jak ali sam 3 godine lencario od kojih 1 skroz...sto nije dobro...tako ne mogu da se oslobodim crnih misli...zato okrecem drugi list. Hvala na podrsci!
@Dyco...ne zelim da budemo lascivni, hvala na misljenju, ako sam se ikada ponasao nadmeno ja se unazad izvinjavam. Ovde ima podjednako dobrih kadrova...
Ovo je, najozbiljnije, blago zabrinjavanjuce. Sad se ne shalim, nije sprdnja ni zezanje ali neshto ovde nije u redu. Machine, nemoj pogreshno da shvatish pa da se naljutish ili uvredish ali ovaj oblik tvog socijalnog ponashanja nije dolichan jednoj zdravoj odrasloj osobi. Problem u tvom stavu ,kako ja to vidim a i majka mog prijatelja koja je psiholog i kojoj sam upravo pokazao tvoj post, je sledeci : postavljash se za centralnu figuru ove forumske komune, postavljash situaciju kao da ostali na neki nachin zavise od tebe, da ostale zanima da li ce(mo) ti nedostajati... POstavljash sebe za `guru-a` ili kojekakvog duhovno- znanstvenog vodju koji ima pravo i znanje da oceni shta su to dobra pitanja i dobri odgovori. Potreba o informisanju chlanova foruma o tvom `oslobadjanju od velikog tereta` i potreba za nechim `novim, ali isto tako iskonskim` prevazilazi granice zdravih socijalnih odnosa. To je potreba za paznjom (pa makar i nepoznatih ljudi sa foruma), obichno usled nedostatka paznje od strane zeljene osobe ili osoba. Machine, za neke stvari oko poznavanja hardware-a ti skidam kapu.Za neke skidam 2 puta :-) Nikada nisam dovodio tvoje znanje u pitanje, ali mi stav vrlo chesto smeta. Nije lako objasniti tachno shta (mada ono `moje ogromno znanje i iskustvo mi dozvoljava da neke stvari aksiomiram bez objashnjenja` govori sasavim dovoljno za sebe) u tvom stavu ne valja, ali evo sad uz malu pomoc struchne osobe uspevam da koliko-toliko parafraziram. Nadam se da se ne ljutish, i da cesh se potruditi da zaista shvatish svrhu ove poruke. Broj postova nije merilo kvaliteta. Lichno, na pcberzi sam mnogo duze od tebe a pogledaj koliko manje postova imam... Ne volim lichno eksponiranje, ali sam u poslednjih godinu dana uvideo da ipak mogu neshto za uchinim za druge chlanove ako kliknem na `Odgovori`. Kada bi svi zapochinjali teme tipa `e, smor, ostavila me devojka` ili `e odoh malo da odmorim ` imali bi slichan broj postova tvom...nije to za `zvezdicu` ili shta god vec. Btw tolika potreba da dobijesh `zvezdicu` mi je takodje neobjashnjiva ( za moje socijalne standarde barem).
Ne ochekujem odgovor, ovo je odogovr na tvoju temu ( da li je ovo tema uopshte ili monolog)... I opet, nadam se da cemo i ubuduce lepo da se druzimo (struchno) a da lichne zivote ostavimo za neke druge forume ili velikog brata ... Pozdrav, i lep odmor zeli dragoljub
Bane sine jel ides u fabriku da radis...(Grlom u jagode) Ne okreci se sine... (film i fraza) Ma samo otpljuni i teraj dalje... (decko koji obecava) Sve su one iste... (ispred samiske)
E sad koji ti je moj necu da te pitam ali zasto bre !?!?! Sta nas koj moj teras na kolektivno tesenje i odvracanje od odluke.
Ako ides preko da radis imas podrsku 100%, jer ovde leba bez sedam kora i preko sedam ruku nema.
Izadji iz bedaka i to ti je to.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: jer sam imao dosta emocionalnih i psihickih problema, sto je rezultovalo narusavanju zdravlja. Skapirao sam da se moram osloboditi negativnih emocija kako bih pomogao sebi. Nadam se da to uspevam. Vracam se radu, nauci, rekreaciji,....nekada sam bio vaterpolista, mogao da dignem i po 100kg iz bencha na moju masu od 80kg, bio sam fizicki spreman kao specijalac prirodno misicav i jak ali sam 3 godine lencario od kojih 1 skroz...sto nije dobro...tako ne mogu da se oslobodim crnih misli...zato okrecem drugi list. Hvala na podrsci :: :: :: @Dyco...ne zelim da budemo lascivni, hvala na misljenju, ako sam se ikada ponasao nadmeno ja se unazad izvinjavam. Ovde ima podjednako dobrih kadrova.. :: :: - A N G E L - :: ::
ddragoljube, ovoga puta nisi u pravu...samo sam iskazao da mi je drago sto ovde ima sve vise OK likova...to je JEDINI smisao ove teme i ne postoji drugi. Ovde je mnogo pre mene bilo slicnih likova. Nisam ja rekao da sm guru, vec saske...kakva crna zvezdica...samo sam hteo da podelim neke misli i reci sa virtuelnim drustvom, nista vise...a po tebi ispada kao da sam predsednik komune. Izvini, ali u ovome silno gresis. Ovo nema nikakve veze sa bilo kakvom paznjom...naprotiv. Zaista ne mogu da razumem odakle si sve to iskomponovao, ali neka ti bude. Dakle, PCberza mi je bila neka `sigurna kuca` kada mi je bilo tesko...a tako sam i sve vas doziveo...ako je to nesto lose, onda je ocito problem u meni. Obecavam, nema vise ovakvih tema - samo strogi IT. Pozz
Ja ne vidim ništa loše u tome da neko ovde nešto iskreno od srca kaže, pa nismo od olova ?! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......
ali ja sam slicne teme postavljao u par navrata pre godinu dana kada se radilo na forumu. Ne secam se da sam ikoga tom prilikom uvredio. Bas suprotno, nije mi bilo tesko da poimence navedem svakoga ko mi je bio `drag`. Naravno, sada se taj broj udvostrucio i sve je vise slicnih ljudi. Dakle, nije poenta u tome da ja odredjujem da li je neko pitanje na mestu ili proveravam da li je neciji odgovor bio korektan, daleko od toga. Poenta svega ovoga je da iskazem moje iskreno divljenje sto ava komuna raste iz dana u dan, sto ima i dosta kvalitetnog kadra, bilo oni skolovani ili ne, bilo freelanceri ili `robovi` sefova...ako je to greh, onda JAVNO molim administratore da uklone ovu temu kako ne bi doslo do nepotrebnog trvenja i nerazumevanja. Sve najbolje!
Uzeli ga ovi iz Hare Kriška(zato je on hepi). Eeee moj ti šta ti uradi žensko!!! Nije rekao dal ide na neko putovanje spiritualno(deeper in zen). Aj lepo se provedi i nemoj da praviš sran*a.
Ma, nije ovo zbog zenske, bre!!! Hteo sam jos da dodam da sam presrecan sto sam clan ovako velike i fine `porodice` :-)
- A N G E L -
:: Uzeli ga ovi iz Hare Kriška(zato je on hepi) :: Eeee moj ti šta ti uradi žensko!! :: Nije rekao dal ide na neko putovanje spiritualno(deeper in zen) :: Aj lepo se provedi i nemoj da praviš sran*a :: :: a sta ti ja znam.. :: ::
Ipak sekta:P Do juče, ova ploča ona ploča, ovaj kondezator onaj kondezator, a sada odjednom sve vas volim svi smo mi porodica xe xe.:P :))) a sta ti ja znam...
:: Ma, nije ovo zbog zenske, bre!!! Hteo sam jos da dodam da sam presrecan sto sam clan ovako velike i fine `porodice` :- :: :: :: - A N G E L - :: :: :: Uzeli ga ovi iz Hare Kriška(zato je on hepi) :: :: Eeee moj ti šta ti uradi žensko!! :: :: Nije rekao dal ide na neko putovanje spiritualno(deeper in zen) :: :: Aj lepo se provedi i nemoj da praviš sran*a :: :: :: :: a sta ti ja znam.. :: :: :: ::
Ma covek odmori i uzivaj.....necemo mi nikud....i ne znam zasto komentarisete post iz ovog ili onog ugla...Svi mi razne stvari dozivljavamo na razne nacine (subjektvno) i svakome je svoje najteze - najlepse... Strucni saveti na osnovu posta u najmanju ruku su smesni.....bez uvrede... UZIVAJ I ZA NAS.....a javni ako ima sta jaakooo zanimljivo.... U zdravlje!
MACHINE..... Jako mi je zao sto ides.... Ali mi je drago sto sam procitala da si srecan.... Nadam se da ce tako i ostati..... Veeeeeeeeeliki pozdrav... :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.