Daj bre Zeljko ne zezaj! Kako su druge teme osim IT nebitne ??? Problem je sto ljudi ni ne vide te teme! Stavi da budu na prvoj stranici! Viva la alcohol & bitches! :)
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Re: Caffe PC BErza treba da bude na prvoj stranici
27.03.2008. 09:19
status: user broj poruka: 271
Caffe teme me ni najmanje ne zanimaju, kada bi ih forsirali na prvoj stranici samo bi smanjili kvalitet foruma. Ja ovde dolazim pre svega zbog IT tema a za ostalo postoje druga mesta.
:: Zasto bre Zeljko tema sa Caffe-a nema prvoj strani ?? :: Pola ljudi ni nez na za te teme ovako :: Menjaj to tebra :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Svako ima svoje misljenje koje treba postovati.I ako sam ja dao predlog za ovaj thread mislim da je ipak prioritet IT jer bi forum izgubio smisao,mada u neku ruku bi bio i zanimljiviji i mozda poseceniji,ne znam,ja tako mislim!U svakom slucaju bitno je da sve funkcionise kako treba!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Meni je drago sto su ubaceni ti threadovi koje ste hteli i da mozete da pricati o bilo cemu ali mislim da bi bilo preterano i da bi pc berza izgubila svoj smisao kada bi se ubacili na prvu stranu....ovo je IT forum....i neka tako i ostane...uostalom, svi su totalno opusteni, kako clanovi tako i moderatori tako da se u svakoj temi cesto povede razgovor o necem drugom a to nikom ne smeta...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.