Ne mozete mi izbrisati koliko ja mogu puta da postujem!!!!
STRANA 1 OD 1
SkyFire
Ne mozete mi izbrisati koliko ja mogu puta da postujem!!!!
10.03.2008. 01:45
T8659
status: user broj poruka: 18472
Koliko god puta vi meni izbrisali poruku za to vreme ce bar neko videti sta se ovde dogadja tj. kakav bezobrazluk sa vase strane.Zaista sam sad iznerviran i isprovociran!Nikada sebi nebi dozvolio da ovako odreagujem ali pokazali ste nepostovanje prema meni kao korisniku!Evo izbrisite i ovu poruku molim vas!Sta cete time samo postici???!!!!Da li je mozda sledece moje banovanje?!Stvarno sramota!Niste u stanju da date jedan posten odgovor.Cemu sam zasluzio ovako ponasanje?
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Ma samo sam ponovio pitanje da vidim hoce li se onaj moj predlog realizovati ili ne!Znaci samo sam trazio odgovor i nista vise!Dva puta mi je poruka samo bez reci obrisana!Dva puta sam postovao,ovo je treci!Znaci krajnje nepostovanje!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
...sigurno ima logicno objasnjenje. Sacekaj moderatora i sugurno ces dobiti objasnjenje.
Koliko je meni poznato iz prethodne teme, tvoj predlog je usvojen u određenom obliku i ostala je samo realizacija. Tačan datum ne možemo da ti damo zbog mnogobrojnih vaznijih obaveza ali ovih dana.
Ljudi citaju tvoje predloge pa ne moras da ih ponavljas svaki drugi dan. Svidela se i meni ideja, ali ne virtuelno, vec kad bi moglo stvarno. Kafic, dodjes, i uz kafu i pice razglabas o raznim aspektima IT...
Problem je što ne mogu ja da pročitam tvoj mail umesto tebe !!!
Da si pročitao mail sve bi ti bilo jasno. Odmah posle postavljanja teme odgovorio sam ti na mail. Napisao da će to biti urađeno i obrisao temu da ne širim bez veze raspravu oko nečeg što je već rešeno.
Mail mi je blokiran na adresi koju sam ostavio za pc berzu tako da poruke ne mogu ni da citam!Trebali ste bar da ostavite tu jednu poruku i nagovestite da cete temu izbrisati...Ja bih u toku dana svakako to procitao tj. procitao bih odmah.Ali nije ni bitno,zeleo sam samo da doprinesem boljlitku berze a u neznanju tj. neinformisanosti jer nisam dobio odgovor sam se malo iznervirao ali ajde...Cica -mica i gotova prica
:: Problem je što ne mogu ja da pročitam tvoj mail umesto tebe !! :: :: Da si pročitao mail sve bi ti bilo jasno. Odmah posle postavljanja teme odgovorio sam ti na mail. Napisao da će to biti urađeno i obrisao temu da ne širim bez veze raspravu oko nečeg što je već rešeno :: :: E sad ... što baja ne čita mail .. :: :: Srediću to u toku današnjeg dana !! :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Željko Arnautović :: PC Berza d.o.o :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.