Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Zeljko obrati paznju na moj predlog!
STRANA 1 OD 1
SkyFire Zeljko obrati paznju na moj predlog! 07.03.2008. 16:28 T8603

status: user
broj poruka: 18472
Niste se oglasili gospodine Zeljko u opste na moj veoma zanimljiv predlog o caffe pc berza i jos vazniji thread gde ce da se iznose vesti testovi i sl. stvari!Procitajte molim vas moj prethodni post!

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psihoyu re 07.03.2008. 17:31 #46933

broj poruka: 1191
Pa kazem ti da ga boli patka za to, samo mu daj kesaza reklame!

Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict 6000 07.03.2008. 17:38 #46934

broj poruka: 4515
Zeljko ocu reklamu kod tebe!

RiJANA rULZ

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zmajko ... 07.03.2008. 18:15 #46938

broj poruka: 1228
Evo da se i ja oglasim ovde.
Nisam bas siguran da ovde treba jos `threadova` posto ih vec ima i previse po mom misljenju... Neki threadovi imaju manje od 20 tema sto je smesno.

Ono sto mogu da zamerim Zeljku i Misi jeste zalaganje u postavljanju tema kojima bi nas forumase animirali da postujemo. Manje-vise sve je jednolicno i redovno je dovoljno da covek malo progugla i da odmah shvati odgovor na pitanje tako da uopste ne mora da se cima da ga ovde postavlja i da rizikuje da ga neko ispljuje zbog neznanja ili loseg pravopisa.

To je po meni vise bitno od samog softvera koji se koristi za forum mada je ovo stavka odmah iza ove prve. Dakle, neki bolji forum, a ima ih dosta i - besplatni su.

Trece, ovde ima bas dosta forumasa koji znaju i mogu ali ih valjda mrzi da doprinesu poboljsanju nekim interesantnim temama ili je onaj prvi uslov (zalaganje samih admina) povukao ovo za sobom. Bedak je i to sto ovde nema nekih zanimacija za zezanje kao sto su neke neobavezne teme ili `igrice` tipa `osoba iznad mene je..........` gde bi se kulturiska provaljivali i smejali. Ja sam probao ali je tema odmah obrisana =[

Medju nama mozda postoji ekipa koja bi se razbijala od para kada bi se udruzili kao tim ali ja licno na pr. nemam pojma ko se cime bavi, a kamo li nesto vise tipa da vidim neke njegove radove, da se mozda konsultujemo medjusobno i tako te sitnice.
Ja blejim na jednom stranom forumu i bedak mi je kad ga uporedim sa ovim ali mi je ovaj uvek tu negde u nekom tabu...

Nema ovde mnogo posla u principu ali je izgleda najveci problem taj mali nivo samokriticnosti koji svi ponaosob posedujemo.

Pozdrav!
Zmajko ... 07.03.2008. 18:18 #46939

Evo ga jedan od mnogih clanaka koji lepo i jednostavno objasnjavaju put ka uspesnom forumu:
http://www.entrepreneurs-journey.com/41/building-a-forum-community/
Ognjeni Re: Zeljko obrati paznju na moj predlog! 07.03.2008. 18:46 #46943

broj poruka: 4518

Ajd uzdravlje :)

:: Niste se oglasili gospodine Zeljko u opste na moj veoma zanimljiv predlog o caffe pc berza i jos vazniji thread gde ce da se iznose vesti testovi i sl. stvari!Procitajte molim vas moj prethodni post
::
:: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
:: @PCBeast@

milojko ko ti rekao da ti je zanimljiv predlog :) ...cutanje je znak odobravanja i potvrde tako da....ocekuj realizaciju svog predloga u skorije vreme .)

ajd uzdravlje :)
misa nevezano za temu ali vezano za suštinu... 07.03.2008. 22:13 #46986

status: admin
broj poruka: 876

Tvoj predloj nije loš i mogu reći da smo razmišljali u istom smeru. Na jednom novom projektu koji treba da postavim za koji dan, odrađeno je upravo nešto u fazonu kao što si naveo. Kad se postavi projekat javiću Vam pa da vidimo ako to zadovoljava da to prenesemo i na pc berzi.

Inače, u planu imam nešto još mnogo bolje, u kratkim crtama, mesto gde možemo svi da se družimo i zabavimo ali do njegove realizacije biće potrebno još dosta vremena. U svakom slučaju čućemo se

Pozdrav...
zeljkoa Već viđeno ... 07.03.2008. 22:14 #46988

status: admin
broj poruka: 713
Pa to je već postojalo na ovom forumu, ali nikada nije zaživelo pa sam ga uklonio. Ako hoćete, najmanji je problem da zalepim još jednu kategoriju.

Hoćete da u okviru grupe PC Berza ( pri vrhu foruma ) dodam jedan pod nazivom PC Berza Caffe ili mislite da je bolje da dole negde pre svaštare napravimo grupu PC Berza Caffe pa da je razbijemo na nekoliko diskusionih grupa ?

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
PC Berza d.o.o.

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zmajko Re: Već viđeno ... 07.03.2008. 22:44 #46991

Meni Svastara zavrsava posao ali posto je SkyFire ipak ugledan clan ovog foruma eto ja ga podrzavam. Mada sam ja vise za malo vise gledanja kroz prste nego za ovo... Ako se neko bude neprikladno ponasao jednostavo se upozori jednom i sledeci put cao. Ne bi trebalo da zbog takvih likova ostali moraju da ostanu bez zezalica koje su uobicajene na drugim forumima.

Eto ja bih se daleko vise ukljucivao ovde kad ne bi bilo sve nekako `hladno` tipa:
pitanje: - koja graficka na ovu konfu?
odgovor: - gf 880gt 512 ddr3

Ako razumete sta hocu da kazem/postignem. Nije moje da mudrujem nekome ko je poprilicno uspesan u svom poslu i radi ga sasvim solidno da ne preteram pa da kazem skroz korektno (sto i mislim) niti to pokusavam da uradim. 6 godina citanja svega i svacega na netu i rada na webu me je opremilo znanjem koje delim, a ne `prosipam`.

Ukoliko se nastavi ovim tempom bar sto se tema i cenzure tice nekako mislim da cu da izgubim volju da kucam ovde kao loodak. Super je to kada se nekome pomogne sa par redova teksta ali malo vise tog osecaja da je tu grupa ljudi, a ne slova samo dodatno motivise...
Ja mislim da ce forumasi sami da naprave `standard` koji podrazumeva lepo ponasanje ali tek kada se malo vise medjusobno upoznaju. Onda je i nama bedak da se pljujemo medjusobno, a tek novopridoslicama... Ili mozda gresim...

Poboljsanje foruma i krpljenje rupa koje imate na sajtu sto se sigurnosti tice i nije neka stavka jer to niko za sad ne zloupotrebljava niti ce taj neki `fancy` izgled uticati bitno na moje ucesce jer ovo ipak ima neki shmek (iako mi fali smajli koji se kezi)... =D

Znam ja dobro sta znaci manjak vremena pa zato i razumem vase drzanje po strani sto i nije tako lose.

Eto opet ja preterah sa kolicinom teksta... Valjda se rezumemo.

Pozdrav!

:: Pa to je već postojalo na ovom forumu, ali nikada nije zaživelo pa sam ga uklonio. Ako hoćete, najmanji je problem da zalepim još jednu kategoriju
:: Hoćete da u okviru grupe PC Berza ( pri vrhu foruma ) dodam jedan pod nazivom PC Berza Caffe ili mislite da je bolje da dole negde pre svaštare napravimo grupu PC Berza Caffe pa da je razbijemo na nekoliko diskusionih grupa
:: - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Željko Arnautović
:: PC Berza d.o.o
SkyFire Re: Već viđeno ... 08.03.2008. 01:25 #47032

broj poruka: 18472
Bolje pri vrhu ali bih vas zamolio da prilepite i onu drugu VESTI, TESTOVI I NOVITETI NA TRZISTU ili tako nesto slicno jer ako ste primetili bas cesto svako od nas izbaci neki test,novost i sl...

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

:: Pa to je već postojalo na ovom forumu, ali nikada nije zaživelo pa sam ga uklonio. Ako hoćete, najmanji je problem da zalepim još jednu kategoriju
:: Hoćete da u okviru grupe PC Berza ( pri vrhu foruma ) dodam jedan pod nazivom PC Berza Caffe ili mislite da je bolje da dole negde pre svaštare napravimo grupu PC Berza Caffe pa da je razbijemo na nekoliko diskusionih grupa
:: - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Željko Arnautović
:: PC Berza d.o.o
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs