Pa cestitam! =) Jel se spremate za polaganje ispita (AdWords Professional ili Individual ne daj boze)? .) Ove reklame su mi mnogo bolje od onih ludackih u flashu ili gifu koje znaju da zakucaju cpu na preko 60% ali jos jedna pohvala toga ovde nije bilo iako ima ludih reklama (recimo G1g@tr0n). Lepo lepo!
Iskren da budem, ovo sam postavio iz čiste znatiželje. Hoću da malo proanaliziram statistiku i da uporedim neke stvari koje me zanimaju. Ovde je i onako bilo slobodnog prostora pa reko da vidim šta i kako ... Ne garantujem da će to ovde i ostati.
Ma ne vidim ni ja (Firefox + ADBlock Plus .) ) ali sam samo dao pozitivan komentar posto dosta ljudi koristi IE, a pored ovoliko reklama tesko je da procesor ne zabaguje.
Pitam se da li su oni radili banere u flashu i gifove ili...
Firefox rules!
Pozdrav!
:: Ne vidim ništa : :: :: >Firefox + Adblock Plu :: :: Nepismenim i polupismenim ljudima treba zakonom zabraniti upotrebu tastature! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.