O hvala bolgu..... Zeljko, kako si uradio ovo sa strucnog aspekta...posto kao ucim web programiranje pa me interesuje....naravno ako nije poslovna tajna.....ipak se ovde mlati lova!?
:: :: znao sam da se nesto sprema cim sam video :: prognozi sa sutra 16 stepen :: :: fala ..... za plavi meni, :: sad se ne osecam vise kao Ferdinand sa ovim cveticim :: :: uzdravlje
:: New TimeStamp: 02.02.2008. 02:53 T7930 - 02.02.2008. 02:53 T7930 - Ver. 2.2 :: :: :: P.S. Ne znam da li je bug ili ne ali naprosto mi u najmanju ruku deluje neverovatno da postoje teme sa po 4000 pregleda???!! :: :: - R a v e n L o r d - :: ::
Lepo, korisno, kome treba, kome ne nece mu ni smetati. A sad` pitanje: Razmislja li se mozda o mogucnosti dodavanja slike (slika) prilikom postovanja, bilo bi korisno u resavanju nekih problema.
update. Eto, dole je sređeno, ali gore yok. Ali, napredak je vidan, a ovo sa bluelandom mi se naročito dopada jer je bilo smisao i suština jedne od mojih primedbi (kad čukneš reply, nema gi vrćanje već ponovo učitavaš sajt). Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.