predlog da se na sajt postavi konfigurator u kojem bi bile najpovoljnije cene sa informacijom o najboljem ponudjacu za odabrani komad hardvera.Mislim da bi to doprinelo svima,mozda bi cak i cene pale da bi se firme vishe puta nasle na konfiguratoru.I naravno da se postavi opcija za prijavu svih koji daju lazne cenovnike,a mi ih mozemo bojkotovati ili pljuvati na forumu ili sta vec! Ovo je samo ideja,mozda bi se moglo prikaciti josh stogod kao neki predlozi za best buy od strane forumasha ili informacije gde ima josh povoljnije nego sto je u konfiguratoru.Znam da ovo zadnje mozda nece odgovarati adminima ,ali ako bude i ovo drugo prihvaceno mnogima ce pomoci u odabiru komponenti i prodavaca istih. Pozdrav svim forumasima i administraciji!!!
Da se postavi `rating` sistem (nesto kao YouTube ali sa recimo 10 zvezdica) za firme... Recimo sa ocenama iz oblasti:
- tasnost/azurnost cenovnika (samo se u Srbiji cenovnik na sajtu azurira na kraju). - usluga. - garancija/servis. - nemam pojma sta jos... Mozda koliko su povoljni generalno...
ti je dobra. Samo, pitanje je da li je to izvodljivo obzirom da se cene bukvalno dnevno menjaju Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
http://www.bug.hr/ pogledaj dole desno barometar cena. Mislo sam ovako nesto.
:: ti je dobra. Samo, pitanje je da li je to izvodljivo obzirom da se cene bukvalno dnevno menjaj :: Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policij :: ::
...koji prate temu ali sačekaćemo još malo da se tema razvije a, zatim dobijate informacije kada i koje promene možete da očekujete. O mnogim promenama smo i sami razmišljali a, prioritet imaju promene koje se poklapaju sa Vašim predlozima.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.