Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
@ZeljkoA
STRANA 1 OD 1
markopvict @ZeljkoA 15.01.2008. 14:24 T7549

status: user
broj poruka: 4515
Da li bi mogao da ubacis opciju Prikaži nepročitane poruke od moje poslednje poseteil na engleskom :
Recent Unread Topics?

Sve sem ovih 10 poslednjih tema pada u zaborav.
Na pr: Ja sam od skoro poceo da pratim forum redovno iz razloga sto sam dobio par odlicnih saveta. Na forumu imas stvarno kvalitetne ljude. Kada neko ubaci 5 glupih tema obicno one dobre nestanu sa one liste i padnu u zaborav. A ja recimo nisam bio tu par dana i kako cu ja da znam koja je tema prosla,dosla.... a mozda sam imao sta da kazem iz oblasti koju poznajem dobro.
Probaj da ubacis na Home Page 20 poslednjih tema ili ovu opciju, dosta bi mi olaksao pracenje Foruma.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zeljkoa Pa skoro da imaš tako nešto ... 15.01.2008. 14:28 #39436

status: admin
broj poruka: 713
Kada sli logovan, vidi se koje su teme i koje poruke nove. Imaš sa strane cvetiće u bojama. Pogledaj dole u footer-u foruma, imaš objašnjenje šta koja boja znači.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
PC Berza d.o.o.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni ..... 15.01.2008. 15:09 #39438

broj poruka: 4518

trebalo bi da se ubaci da teme koje imaju manje od 5 odgovora ili npr 50 ljudi koji su ih procitali....da ispadaju sa top 10 liste posle kraceg vremena od ovih drugih tema.......koliko je samo bilo puta da se pocne rasprava o necemu i da neka tema ima preko 20-39 odgovora a ona `zastari` i nestane sa liste...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict Re: Pa skoro da imaš tako nešto ... 15.01.2008. 16:24 #39445

broj poruka: 4515
Xexe nisam ni primetio da tako nesto postoji... evo tek sad....ali cini mi se da ovo nije bas najsrecnije resenje... ali dobro. Verovatno si se maltretirao da to napravis...

:: Kada sli logovan, vidi se koje su teme i koje poruke nove. Imaš sa strane cvetiće u bojama. Pogledaj dole u footer-u foruma, imaš objašnjenje šta koja boja znači
::
:: - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Željko Arnautović
:: PC Berza d.o.o
::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs