Da podsetim, sve one dobre volje i znanja, da povremeno postuju teme koje njima leze a koje ce objasniti funkcionisanje, upotrebu...nekog parceta hardware-a ili software kako bi usmerili i edukovali novopridosle forumase, da ostane za neka buduca pokoljnja, da se setimo kako smo prizemno i primitivno razmiljali kada isto prelistamo za deceniju-dve...u svakom slucaju, smo pre izvesnog vremna postavili slicnu tematiku i okviru Tips&Tricks pa ko ima vremena i volje neka napise nekoliko redova ili pak strana iz oblasti ITa koju voli...eto, izmamih od Saske-a fin odgovor o particijama i defragmentacionim alatima i njihovoj prakticnoj primeni, pa se iskreno nadam da ce jos neko `samoinicijativno` postovati jos ponesto univerzalno sto bi evetualno svima bilo od koristi
na cesto progutanim/visak slovima, recima ili recenicama !!! Delom je zbog toga kriva bezicna (RF) Logitech tastatura, bunker iz koga postujem i koji nema domet mob.mreza ali i moja Alchajmerova demencija koja je pocela nesto ranije da me `vata, u 26-oj...
Slazem se sa predlogom i to smo trebali odavno da uradimo ALI ..uveko ima neko ali.....dok se amdinistrator ne ubaci sticky topic totalno je apsurdno da mi pisemo po pola strane i ubijamo se objasnjavajuci kada ce ta tema zastariti za par sati, a 99% ljudi ne koristi search ...a pogotovu od novih forumasa....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.