Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Dal je moguce.....
STRANA 1 OD 1
markopvict Dal je moguce..... 15.12.2007. 23:19 T7013

status: user
broj poruka: 4515

Od skoro sam aktivan ucesnik ovog foruma i ima jedna stvar sto me uzasava.........
Svaki put moram da se LOGUJEM !!!
I zato kad sam voljan da Postujem .... to izbegnem.....
Koliko sam primetio ovaj sajt... i forum imaju Ogromnu posecenost... i samim tim mislim da zasluzuje da se na njemu omoguci ovako nesto....

Zivimo u Eri WEBA 2.0 a vi ovako nesto ne mozete da namestite....
Nije sramota ako nekoga ko zna da izmeni skriptu zamolite da to uradi umesto Vas!

Mislim da ovo sto sam napisao ima smisla....
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Dal je moguce..... 15.12.2007. 23:35 #36050

broj poruka: 18472
Koristi Operu i resices problem.U mesto kuckanja kliknes samo jednom na wand na toolbar-u i odmah te uloguje!

::
:: Od skoro sam aktivan ucesnik ovog foruma i ima jedna stvar sto me uzasava........
:: Svaki put moram da se LOGUJEM !!
:: I zato kad sam voljan da Postujem .... to izbegnem....
:: Koliko sam primetio ovaj sajt... i forum imaju Ogromnu posecenost... i samim tim mislim da zasluzuje da se na njemu omoguci ovako nesto...
:: Zivimo u Eri WEBA 2.0 a vi ovako nesto ne mozete da namestite...
:: Nije sramota ako nekoga ko zna da izmeni skriptu zamolite da to uradi umesto Vas
:: Mislim da ovo sto sam napisao ima smisla....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zandarm Re: Re: Dal je moguce..... 15.12.2007. 23:37 #36052

broj poruka: 1454

:: Koristi Operu i resices problem.U mesto kuckanja kliknes samo jednom na wand na toolbar-u i odmah te uloguje

Ili ako imas neki drugi browser, oznaci mu da pamti lozinke i usernam-ove.

MaliAbner Nista ja tebe ne razumem... 15.12.2007. 23:42 #36054

broj poruka: 7769
Kako to mislis svaki put moras da se logujes...

Pa ne moras ali si trebao da dozvolis veb citacu da zapamti lozinku za ovaj sajt pa bi svaki put kad ga postis automatski bio logovan.

Meni je opera desetinu puta ponudila da upamti user i pass za ovaj sajt i ja sam je otkacio jednostavno moj je izbor hocu li ili necu biti logovan kad posetim sajt, mada iskren da budem u poslednje vreme mislim da dignem ruke od njega.
Preovladjuju pitanja vezana za hard probleme skoro da nema nikoga da se interesuje za podesavanja sistema (odnos 10:1).
Sve je vise usijanih lobanja koji su to takodje i nekulturni likovi koji postavljaju jedna te ista pitanja (uglavnom hardverske prirode tipa kako moja graficka i proceosr ne mogu da se klokuju kad sam ja procitao na mrezi da mogu... koliko cd/dvd printable diskova mogu da odstampama sa jedim ketridzom) i kad ne dobiju odgovor koji su ocekivali budu cinicni, vredjaju i pametuju a postavljaju IDIOTSKA pitanja.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

markopvict Re: Re: Re: Dal je moguce..... 15.12.2007. 23:44 #36055

Niste razumeli.....
Postoji opcija na mnogim forumima (cak i na onim losim)

LOGIN FOREVER
`znaci kad god pristupis https://www.pcberza.co.yu pise Hi Milojice`

Posto sam pocetnik u web design svetu pretpostavljam da se to radi pomocu kolachica(cookies).

:: :: Koristi Operu i resices problem.U mesto kuckanja kliknes samo jednom na wand na toolbar-u i odmah te uloguje
:: ::
:: Ili ako imas neki drugi browser, oznaci mu da pamti lozinke i usernam-ove
zandarm Re: Re: Re: Re: Dal je moguce..... 15.12.2007. 23:48 #36058

:: Niste razumeli....
:: Postoji opcija na mnogim forumima (cak i na onim losim
:: LOGIN FOREVER
:: `znaci kad god pristupis https://www.pcberza.co.yu pise Hi Milojice
:: Posto sam pocetnik u web design svetu pretpostavljam da se to radi pomocu kolachica(cookies)
:: :: :: Koristi Operu i resices problem.U mesto kuckanja kliknes samo jednom na wand na toolbar-u i odmah te uloguje
:: :: ::
:: :: Ili ako imas neki drugi browser, oznaci mu da pamti lozinke i usernam-ove

Znaci, ti ne bi da ti browser zapamti lozinku, nego sajt?
SkyFire Re: Re: Re: Re: Dal je moguce..... 15.12.2007. 23:50 #36059

broj poruka: 18472
Znam na sta mislis,tako radi na benchmarku...Nemoze ovde tako...Vrlo je prosto ali ipak nisu to odradili...Sta ces,moraces malo i da se pomucis,smrsaces malo...

:: Niste razumeli....
:: Postoji opcija na mnogim forumima (cak i na onim losim
:: LOGIN FOREVER
:: `znaci kad god pristupis https://www.pcberza.co.yu pise Hi Milojice
:: Posto sam pocetnik u web design svetu pretpostavljam da se to radi pomocu kolachica(cookies)
:: :: :: Koristi Operu i resices problem.U mesto kuckanja kliknes samo jednom na wand na toolbar-u i odmah te uloguje
:: :: ::
:: :: Ili ako imas neki drugi browser, oznaci mu da pamti lozinke i usernam-ove
markopvict Re: Re: Re: Re: Re: Dal je moguce..... 15.12.2007. 23:58 #36063

100x mi se desilo da hocu da nekom odgovorim i onda se setim da moram da se vracam na homepage da kliknem LOGIN (naravno upamceni user i pass)

Vec sam navikao tako...

@zandarm .... pa dal mislis da bih postavio tako glupo pitanje...
MACHINE Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dal je moguce..... 16.12.2007. 00:13 #36064

broj poruka: 5704
Za to je potrebno implementirati cookie u skriptu. POsto toga nema imas wand u Opera ili u Firefoxu ti sam popuni pa potvrdis. Za IE imas posebne 3rd party toolbarove

- R a v e n L o r d -

:: 100x mi se desilo da hocu da nekom odgovorim i onda se setim da moram da se vracam na homepage da kliknem LOGIN (naravno upamceni user i pass)
:: Vec sam navikao tako..
:: @zandarm .... pa dal mislis da bih postavio tako glupo pitanje...
zandarm Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dal je moguce..... 16.12.2007. 00:14 #36065

:: @zandarm .... pa dal mislis da bih postavio tako glupo pitanje...

Morao sam da pitam
Pisko Smara ali... 16.12.2007. 07:36 #36093

broj poruka: 6645
Stvarno ponekad smara, ali, prelazi u naviku i onda tu nema priče. Ne mora da se odlazi na početnu stranu da bi se logovalo, jel, SAM te baci kad si odlučio da ogovoriš pa pritisneš login....
A ono sa konkurentskog sajta(va), da, simpatično je... ako si moron. Mene isp*zdi kad vidim da mi neko prati korake, dahće za vrat... ja kao virnem nepoznat, a on kaže: `đe si Pisko! Srećan rođendan, častiš turu (a ja bez love....) stvarno, smorno...
Miša Florijan, jesam li te ubedio da nam to popraviš? Mislim, kad napipamo admina kako nešto prčka i podešava na sajtu, zaliva cveće , onda.... nikad kraja, jel? A i koliko imam godina? Sve manje i manje, potkradate mi penzijski staž na sajtu....

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

misa Re: Smara ali... 16.12.2007. 10:23 #36095

status: admin
broj poruka: 876
`đe si Pisko! Srećna ti jubilarna 1000-tu poruka, častiš turu (nemoj samo da kažeš da si bez love....)

Srdačan pozdrav...

::Stvarno ponekad smara, ali, prelazi u naviku i onda tu nema priče. Ne mora da se odlazi na početnu stranu da bi se logovalo, jel, SAM te baci kad si odlučio da ogovoriš pa pritisneš login...
::A ono sa konkurentskog sajta(va), da, simpatično je... ako si moron. Mene isp*zdi kad vidim da mi neko prati korake, dahće za vrat... ja kao virnem nepoznat, a on kaže: `đe si Pisko! Srećan rođendan, častiš turu (a ja bez love....) stvarno, smorno..
::Miša Florijan, jesam li te ubedio da nam to popraviš? Mislim, kad napipamo admina kako nešto prčka i podešava na sajtu, zaliva cveće , onda.... nikad kraja, jel? A i koliko imam godina? Sve manje i manje, potkradate mi penzijski staž na sajtu...

::Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!

mijo CESTITAM I JA :) 16.12.2007. 12:48 #36098

broj poruka: 17

e cestitam ti i ja 1000ditu poruku pre nego sto ukucas 1001 :)
zeljkoa Naravno da je moguće ... 16.12.2007. 14:35 #36104

status: admin
broj poruka: 713
Iskreno, kao što neko napis, ja nešto nisam ljubitelj sajtova koji prate i pamte moje kretanje po netu. Mogu ja to da namestim, ali mi se nekako čini suvišnim. Sve to možete i sami kroz browser da rešite.

U svakom slučaju, ako Vam baš zapinje, biće odrađeno !!!

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
PC Berza d.o.o.

P.S.
Pisko, srećna hiljadita ...
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Hvala... 16.12.2007. 20:21 #36147

broj poruka: 6645
Otkad imam kartice, nikad nisam shwortz.
Samo još na site da implementirate onaj mali, simpatichni, banner: PayPal.... i častim, šta da se radi....

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs