Interesuje me ovaj sajt,kako bi mi obicno korisnici mogli da ga poguramo,odnosno kako se naci na pola puta izmedju koristi vlasnika i korisnika.Moze li neki odgovor na tu temu ako autor cita komentare..Da li bi on dozvolio da mi obicni korisnici postavljamo besplatne recimo oglase-mioslim na fizicka lica i da ga nezvanicno recimo promovisemo a da on to dopusti normalno besplkatno ili uz neku normalnu naknadu.Dab li on ima resursa za to i da li bi smeli da to radimo-mislim zbog njega.(recimo klasika hocu nesto da prodam kao gfizicko lice i preporucim sajt drugarima i ostalima pogledajte me na tom i tom sajtu-normalnio vlasnik bi postavio uslove koriscenja.Molim njegovo misljenje.(npr, mozes staviti nedeljno 3 oglasa besplatno ili 5 placenih- sa nekom slikom i recimo br karaktera i slicno.D ali bi smeli da to radimo i da predjemo sa nekih drugih platformi-da mu ne napravimo problem,.Ako moze odgovor, hvlala
Željko možda hoće razumeti, ali ja iskreno ne shvatam na šta ciljaš.
Nisam registrovan pa ne mogu i sam da proverim, ali šta te trenutno sprečava da postaviš svoj mali oglas kao fizičko lice? Evo primera u vezi kog čisto sumnjam da je u pitanju plaćen oglas (uzimajući u obzir stanje i vrednost oglašene robe, ali moguće je da nisam u pravu): https://lisica.rs/mali-oglasi/jetion-gaming-mis/mo-1515-181
Isto tako, ne vidim zašto bi bilo ko imao problem sa promovisanjem sajta koji služi upravo ovakvim stvarima, bilo to u širokim javnim ili manjim/većim privatnim krugovima ljudi...sve dok nije u lošem kontekstu, naravno. Posao je legalan (transparentno prikazan naziv firme, PIB, matični br.), pa cela ideja valjda i jeste da što više ljudi zna za postojanje istog - u suprotnom, manja posećenost=manji promet=manja zarada.
Naravno, nije isključeno da ja sve to posmatram s neke pogrešne strane...
Interesuje me kako sajtovi tog tipa funkciobnisu-odnosno niko se nije pozabavio sta koji nudi-onako polustrucni presek. Recimo imas sajtove a,b,c i d i rewcimo neko napravi presek ako sme-sajt a je diobar za te te i poslove,sajt b moze za to ti to i ne treba ti sajt a za tvoje potrebe,za nekoga je dovoljan i sajt c.To me interesuje taj tajni deo za obicne korisnike(i fiz lica i posl korisnici).Pretpostavl.jam da su ti sajtovi mali delovi neke vece firme ili cega vec..Konkretno na primer zasti svi moramoda idemo recimo na sajt A a ne na sajt c,interesuje me taj deo -jer izgleda je velika nesrazmera u sajtovima tog tipa-prosto sta a sajt nudi recimo obilnom korisnoklu sto sajt c ne ispunjava.Onako laicki pretpostavljam da su resursi u pitanju.Ako si iz te oblasti da malo pojasnis.
Broj postavljenih tema: 60412. Broj poslatih odgovora: 647571. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.