U poslednja tri dana, kretanje kroz ovaj sajt i otvaranje stranica je gotovo nemoguce. Kliknem bookmark tab pcberze, odem skuvam kafu, zapalim cigaru i on i dalje nije otvorio home stranicu. Inace mi sve ostale adrese i sve internet stranice rade normalno, samo ovaj sajt koci do bola. Ne znam da li jos neko ima ovakvih problema, ali mene izlude.
Zeljko,na zalost covek ima pravo. Prvo ucitavanje sajta traje i suvise dugo(bilo na Firefox-u ili Explorer-u) Ostali domaci sajtovi mi rade besprekorno Pozdrav P
Na ADSL-u sve radi, manje više podnošljivo, takovog zaglupljivanja je bilo nekoliko sekundi, ali, snošljivo. Ne znam šta se dešava na dial-up-u, jer, ni sa adsl-m se ovaj sajt uglavnom ne učitava ništa brže nego nekad na dial-up-u najbrže stranice, ali nije baš toliko spor server?
Mislio sam da je do moje konekcije, ali ja sam imao iste probleme kao zandarm.Dva puta nije hteo da mi se uloguje.Otvarao je stranice po pola sata i kad ih otvori nema banera vec stoji samo marketin pc berza uokviren.U okviru gde su najsvezije teme izbaci prozor the page could not be oppened itd.Kad otvorim temu nema slika usera ustv. samo bela pozadina i tekst. a sta ti ja znam...
Nije bas da mi otvara pola sata ali za 1024 kb adsl, otvara nenormalno sporo...oko 10-15 sekundi treba da otvori main page....dok se ostali sajtovi , odmah otvaraju(i to sa vise slika )
Pisko 1.Koristim link od 1 Mb, 2.Ne zivim u Srbiji,isto mi se desilo kada sam otisao do prvog komsije - da probam sa njegovor racunara(8 Mb link) 3.Probleme sa sajtom sam poceo da imam pre par dana,do tada je sve radilo savrseno 4.Jos jednom ponavljam:bilo koji domaci sajt mi radi OK i na prvom ucitavanju
i kod mene sa 1536kb/s je isto. problem je evidentan.
:: :: :: :: Nije bas da mi otvara pola sata ali za 1024 kb adsl, otvara nenormalno sporo...oko 10-15 sekundi treba da otvori main page....dok se ostali sajtovi , odmah otvaraju(i to sa vise slika )
Pa sve je savrseno normalno.Ne postoje nikakvi problemi.
09.12.2007. 18:26
status: user broj poruka: 2909
Sad sam merio.Za Refresh ove strane trebalo je 77 sekundi,a ovo je sasvim normalno...naravno samo za ovaj sajt. Inace imam kablovski internet (1Mb/s) ovaj sajt je ubedljivo najsporiji.Za bilo koju drugu stranicu mi ne treba duze od 3-5 sekundi. Da ne pominjem da mi samo ovaj sajt `puca` na pet minuta. Je*i ga,strucnost osoblja Zandarme...vidis da ti nije receno da sve radi kako treba i da nema problema sa brzinom sajta ti bi jos mislio da sa sajtom nesto nije uredu...
Ja inace imam adsl od 1536kb/s, sve stranice na drugim sajtovima su super, ali ovde... Sto rece DaSick, Refresh je prva liga, trebalo mi je pola minuta od kako sam kliknuo na odgovor, pa dok nisam mogao da kucam.
Slazem se, sajt se sporo otvara katastrofalno, ja do sada mislio da je do mog neta, kad ono... ...a da mi sve ostale strane otvara trenutno, i to je istina...OSIM pc berze :) ...nesto se tu desava sto se nikako ne slaze...
Ja sam sada probao preko nekog WiFi-ja od 512K da priđem sajtu i prva trana se otvara za nekih 4 - 6 sekundi. Refresh isto tako.
Hajde navedite koje provajdere koristite, da vidimo da li je u pitanju neki zastoj između Verata i drugih provajdera, nešto što ja ne mogu da vidim odavde?
Kao što rekoh, problem sigurno nije u serveru, on ima sasvim zadovoljavajuću brzinu za ovakav sajt. Po gotovo do problema ne može doći danas, kada je nedelja i kada je poseta osetno manja nego radnim danima.
Jedini mogući problem je zastoj u međuprovajderskim linkovima, što Veratu zna po nekad da se desi.
U svakom slučaju, hajde da pratimo šta se dešava pa ako to stvarno nastavi da pravi probleme i da ne radi, učinimo nešto po tom pitanju.
sve isto kao kod zandarma samo meni traje duze vreme konkretno ja sam na neobee-ju i u kombinaciji sa operom sajt se do pre 6 dana otvarao normalno a sad nikako par puta sam odustao ,svi ostali sajtovi rade ok,posebno mi je cudno to sto se vase vesti najsporije menjaju pa bi samim tim trebao sajt da bude medju najbrzima ,nesto ste zeznuli od prelaska na novi brzi server nadam se da cete srediti.
Ja sam kod Sezampro-a. Problem sa ovim sajtom traje neka 3 - 4 dana. Otprilike isto toliko dana od kako ste presli na taj brzi server, sve je radilo dobro, ali od pre par dana je katastrofa. Ponavljam da ni sa jednim drugim sajtom nemam problema, samo sa ovim.
sa ovim sajtom,tj.samo sa ucitavanjem ovog sajta,sve ostalo mi radi kako treba.Kazu prebacili su se na brzi server kad ono ,radi kao baba od sedamdeset godina. Imam ADSL kod telekoma 512Mb Dali mogu ovo nekako administratori ovog sajta da rese a ne samo da kazu kako je sve uredu.
* Pcberza.co.yu has a traffic rank of: 15,920 (up 8,590) * Speed: Very Slow (96% of sites are faster), Average Load Time: 9.5 Seconds * Other sites that link to this site: 4568 (sala naravno =)
pa dobro da malo i pozitivno kazemo...ADSL 1 Mbit ... Telekom Srbija...nema problema....svitka...koj sekund gore dole...radi odlicno...ima neko usko grlo kod provajdera...Pozdrav !!!
Telekom adsl 512,veoma sporo u zadnjih par dana,ponekad ok,ali najcesce je sporo.Cesto ispise THE PAGE CANNOT BE DISPLAYED!Sve ostalo otvara brzo i bez ikakvih problema.Samo PC BERZA zeza.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.