forum nije nikad lepse izgledao, kroz bar 2 vpn-a i plus proksi :)
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Povuklo iz cookies i stavilo samo na pcberzu, ni jedan drugi sajt? O cemu pricas.. Vidis logo, vidi sliku ispod. Forum to generise. Inace `cookies` i `history` su uvek obrisani prilikom izlaska iz browser-a. Na PirateBay je barem bilo uvek nesto simpa..
Koristim ja blocker naravno, sa tim nema niceg, a sta je sa ljudima koji to ne koriste.. Moraju da gledaju ovo..
@micika, bas lepo i `skladno`. Verovatno koristis neki browser tipa Palemoon, sa njim je berza sva iskrivljena.. Fali ti jos jedan proxy za svaki slucaj.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: Da nisi malo visio po nekim `sajtovima`, pa ti povuklo iz cookies :: :: ::
:: Meni izbacuje samo reklame kao što su mister d i gorenje, ne moraš sada da fleksaš na nas zbog toga što si kupio premium PC Berza nalog : :: :: Black Wolf :: ::
Sto joj izlaze takve reklame dok trazi recepte za jela na netu. Odgovorio joj da je to zbog forwardovanja ip adrese i da mi se svidja njena nova friziura. Vise me nije zapitkivala a reklame mi nisu izlazile par dana.
Ovako to izgleda već par godina. https://ibb.co/Th3QBhw @al te radi Sapuna više da koristiš u ustima. Korisno je. A ni turbofolka manje i sve u redu.
Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Tek sada sam i video o čemu se radi. Stvarno je kriminalno, ali ne čudi me. Bilo je i ranije sličnih reklama u banerima - upravo zbog toga sam i počeo da koristim bloker na ovom forumu...
@limanac: Ma, ne foliramo se - evo, ja prvi priznajem da volim tako da filujem... @vex, hitno da menjaš avatara i turiš sliku Rona Džeremija (``Deepthroat``) umesto slike ove mamine maze...
:: :: Jel si meni nešto reko :: :: :: ``Drug Član (Foruma) će stajati (stojati?) kao kamen``. Ili barem sedeti, u igri zvanoj ``kameno lice``.. :: :: :: :: :: ::
( X3 black band: 60–150+ lbs (27–68+ kg) as a single loop (cucnjevi), then doubled over, 300+ lbs (136+ kg) (bench + dedlift + listovi) )
za exxxtra junacenje:
X3 Elite band : (sold separately, for those who need it) 110–300+ lbs (50–136+ kg) as a single loop, then doubled over, ** than 600+ lbs** (272+ kg)
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Početkom ili polovinom ove godine, prilikom prelaska na drugi browser video sam berzu bez gaća... Tako da miran sam sad još deceniju.... ili dve.
:: Ugasi blocker ako smes : :: :: “La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”. :: :: :: Ovako kod mene izgleda: https://i.imgur.com/4Tu25fQ.pn :: ::
Tuga... Ne znam da`l smem da pitam za implementaciju da moze slika da se paste-uje direktno umesto linka.
:: Početkom ili polovinom ove godine, prilikom prelaska na drugi browser video sam berzu bez gaća... Tako da miran sam sad još deceniju.... ili dve :: :: :: :: Ugasi blocker ako smes : :: :: :: :: “La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”. :: :: :: :: :: Ovako kod mene izgleda: https://i.imgur.com/4Tu25fQ.pn :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647037. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.