Da li neko mozda zna da li postoji i koji model unutrasnje wifi kartice odgovara za laptop tako da podrzi ac tj. 5ghz wifi mrezu? i da li uospte moze da se zameni interna kartica ili ce morati usb stick.... citao sam o nekim whitelistama da ne dopustaju menjanje hardvera
Vidi brzina neta na laptopu dosta zavisi i od rutera na koji se kacis... ako je AC standard on ce lagano da izgura max na toj kartici ako je N pomiri se sa 50 MBPs...
Ja sam dosta gledao po netu i nisam nasao nisto sto bi mi odgovaralo...
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
:: Pozdra :: :: Da li neko mozda zna da li postoji i koji model unutrasnje wifi kartice odgovara za laptop tako da podrzi ac tj. 5ghz wifi mrezu? :: i da li uospte moze da se zameni interna kartica ili ce morati usb stick.... citao sam o nekim whitelistama da ne dopustaju menjanje hardver :: :: Hval ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.