Treba mi preporuka za solidan/kvalitetan blender/sokovnik za voce/povrce za sokove i kase. Nesto nalik na Nutribullet ali da je neki kvalitetniji, sto se jednostavno odrzava i bitno je da je posuda od oko 1l zapremine (dnevna doza za dvoje)
aparat u okviru onih ``sofisticiranih``, u sluzbi obrade hrane. Ako ikako mozes, pronadji nesto iz asortimana firme Moulinex. http://1clickurls.com/d5imok8
Moja bivsa supruga je svojevremeno nasledila jedan slican (ali to je vec odavno ``vintage`` model), kupljen u Francuskoj, 1970 i neke godine, i ziv je i dan-danas (i sada ga, ponekad, koristim kada mojoj bivsoj dodjem u goste, he, he, he). Masivno staklo, noz od nerdjajuceg vidijum- celika, neunistivi motor, sposoban da vrti mesalicu za beton. Naravno, u novija vremena, sve se pokvarilo, pomalo, ali firma je, kako sam cuo, ostala veoma ``uracunljiva`` u smislu kvaliteta onoga sto nudi, za novac koji trazi...
Gorenje ne bih najgorem neprijatelju preporučio, sve što sam kupovao od njihovih proizvoda ima neku falinku.
Ono što tražiš je multipraktik aparat koji ima sokovnik, blender i mixer u jednom. Ako hoćeš najbolje, onda ili Kenwood ili Moulinex ali spremi se da platiš od 300 evra pa na gore.
za vatazu lazu 600w je, ima neku jebu kada bude mnogo gusto i ne moze da vrti dalje iskljuci se, prethodni to nisu imali pa sam ih redovno spaljivao
ima i za meljazu zrevlja sto radi sasvim ok, pod uslovom da ne preterujes kao ja ( trpao sam i do 19 vrsta zrnevlja )
sve u svemu radi ok, staklo + neki lim/metal, tako da pravda cenu solidno
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Дере за све паре, још сам га платио у Техноманији 5900, има два додатка један велики за свашта, сецка и цвеклу и шаргарепу лагано а у малом додатку има сецко за језграсто воће који користим као млин за хељду. 1000w се поиграва, а ви му препоручујете неки од 500w.
I na kineskim litijum-jon baterijama pise ``6800 mAh`` a realno, kapacitet je nesto manji od 2000mAh. Gorenje je otislo u moj kur, odavno. Svi uredjaji su im u kucistima od kikiriki ljuska-plastike koja puca pre isteka garantnog roka, koji pomenutu plastikanu ne pokriva. Rucke na friziderima i vratancima masina za pranje rublja otpadaju/lome se, usisavaci pregorevaju i ``surle`` im se kidaju u roku od odmah... ZAOBILAZITI, izbegavati, zaboravljati...
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647037. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.