Tih noctuinih i nema nesto u ponudi...Gleado sam malo po internetu ove 2 sto sam naveo...u sutini tu su negde po `performansama` samo kod CM-a ubace maramicu i kasicicu i to je 600 din razlike, tako da cu uzeti mx-4. Hvala svima na odgovorima!
Pazario sam mx4 i mogu vam reci da sam prezadovoljan... Doduse nije je bilo pa sam cekao da mi isporuce koji dan. Na laptopu mi je idle temp opao za nekih 10ak stepeni + sam nabavio i CM Notepal XL kuler tako da kada ukljucim hladnjak na max temperatura je nekih 45-46*C a bez hladnjaka je oko 52-53*C.. Cak mi je i na kompu koji je relativno hladan temperatura opala za nekih 4-5*C u idle... GTX 470 + accelero xtreme plus u idle 29-30*C :DDD a proceor izmedju 26-31*C jedino 4. jezgro mi stalno stoji na 36*C Hvala na preporuci svima!!
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.