Duži niz godina kada hoću da kupim neku komponentu, dođem na berzu, izfiltriram je u hederu i vidim gde je najpovoljnija itd. zadnjih nekoliko nedelja mi ne rade filtri, probao sam na nekoliko računara i uvek isto - kad aktiviram neki pojam za filter pretrage, i refrešujem stranu, javlja mi se bela prazna strana u pretraživaču .Kada reloadujem, javlja mi se form resubmission i ništa...
Jesu li administratori pc berze upoznati sa problemom, pošto mi se čini da je sa strane sajta, probano je na više mesta u gradu
Evo pošalji meni pa da vidimo. Kad pošaljem samom sebi stigne, ne znam zašto ne bi i drugima.
:: Hmm, i ja slao danas i nemam odgovor jos, ranije sam isto slao i nista nije stizalo :: :: Zeljko :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Ko bi ga znao zasto. Ali ok, bar moze da se posalje, vragu briga u koji foder stize. Tako da, Berzovci, proveravajte i spam folder, mojne da ste lenji :D
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.