Mislim da je drugari vise dosadan Canon PIXMA iP2000 na pocetnoj strani !!! Dajte da predstavimo nesto drugo,evo vec mesecima stoji.Gde je tu azuriranje? Mislim da su pocele da kaplju pare pa ste malo zapostavili sajt. Prijateljski savet nista vise.
Priprema se potpuno nova verzija PC Berze, nadamo se bolja i sadržajnija od postojeće i to je jedini razlog što su pojedini delovi sajta trenutno malo zapostavljeni. Trudićeno se da to što pre ispravimo.
U svakom slučaju, hvala na savetu.
----------------------------------- Željko Arnautovic, PC Berza
... je opravdan ovaj Canon pljuckavac,inace jako dobar pljuckavac.. Znam da zivite od reklama i ja sam u slicnim vodama ali kad bi mogo bar malo da se smanji njihov broj,strana bi se ucitavala brze i ja ne bi morao da cekam po 15 sec. sa mojom kucnom dial up vezom,verujem da je slican problem i kod ostatka konzumenata ovog sajta. Sve u svemu, Podravka juha, cekamo novo ruho,pa kad puknu kritike HAHAHAHAHAHAHAH
:: Priprema se potpuno nova verzija PC Berze, nadamo se bolja i sadržajnija od postojeće i to je jedini razlog što su pojedini delovi sajta trenutno malo zapostavljeni. Trudićeno se da to što pre ispravimo :: :: U svakom slučaju, hvala na savetu :: :: :: ---------------------------------- :: Željko Arnautovic :: PC Berz
Nista se ne radi na ovom sajtu,sve ste zapostavili. Odem na odmor,mislim kad se vratim eto ti novog sajta kad ono Canon ponovo na pocetnoj strani,bode mi oci neopisivo,azuriranje nije bili jedno 4 meseca,UZAS... UZAS :: ::
E stvarno sta fali PHP BB skripti? Mislim ako ste ovo sami programirali to je lepo ali nedostaje mnogo stvari, na primer sortiranje teme prema najskorijem odgovoru, markiranje tema.... i jos mnogo sitnica, npr problemi sa refreshom..
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.