Instaliran windows xp i sve radi savrseno kad sam hteo da instaliram win 7 komp uvek zakuca pri kraju instalacije, nakon toga sam probao da instaliram win 8.1 sve prodje ok i win radi skroz ok. Znaci win 7 nemoze nikako da se instalira menjao sam i hard diskove probano na tri harda i uvek isti problem zakuca, zatim sam menjao ram memorije i sa svakom isti problem, nakon toga menjao sam rezace i probao sam sa par razlicitih diskova da dignem win 7 i opet isto zakuca cak sam probo i sa usb-a da instaliram win 7 i opet nece.
Dali je neko imao slican problem da nece win 7 a da ooce win xp i win 8.1? Molim za pomoc ako neko zna u cemu je problem.
Pri kraju instalacije se posebno tweakuju podaci shodno hardweru. Sto se mene tice dao bih ti savet da bukvalno sve zivo pocupas i pogasis u biosu Zvucnu, Lan preostale Sata uredjaje.
Jel uspeo predlog od Srdjana? Ostaje ti da sve tako pogasis, proveris da li ima po neki nabubreo kond na ploci, proveris pinove na CPU socket-u i na kraju pokusas sa zamenom procesora.Ako je i dalje isto, najverovatnije ploca zeza.
Javi se na Skype kad dodjes s posla, pa cu poneti delove i pokusati da resimo ako jos nisi uspeo.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.