Program za forume ne radi lepo parsing texta... Kada uneses znak `manje od` ne prikaze ga, ali ni ostatak poruke iza njega... Mislim da je krajnje vreme da se to malo bolje uradi... Znam da se neke stvari moraju proveravati zbog sigurnosti, ali je bar za ovaj znak lako srediti :)
malopre, pr 1h sam upravo kucao manje i to se desilo. Ne znam zasto nista nisu ispravili, makar te nebuloze sa prelomom texta ako nisu unapredili nista od foruma sto je trazeno a sto su obecali.
Malo pocinje ovo da me nervira...ja ih pre koj mesec zamolim da podese tako da kada tema ima vise strana,i kada ja odgovorim,da se ne vracam na pocetak teme,vec da me vrati na kraj,gde sam ostavio post..I rece meni Zeljko bice to gotovo i baci temu pod lock..Sta mislite,jel su ucinili ista po tom ili nekom drugom pitanju???
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.