Imam PII 965BE sa 8 Gb ddr2 i radeon 6670 ddr5. Koja bi grafička kartica bila najbolja za upgrade, a da nije preslaba ili da baš ne košta previše? Napajanje je LC power 460W 80+ gp3. Imam i drogo napajanje na raspolaganju ocz 500 w.
James Bond will return in an adult movie: ` Jenna Jameson Bond has gone wild `
Pitanje je koliko se sada uopšte isplati kupovati postojeću generaciju mainstream grafičkih kartica AMD i Nvidia, kada će se već u prvom kvartalu sledeće godine pojaviti kartce sa HBM (high bandwith) memorojom kod AMD-a i stacked ram-om kod Nvidije. To će biti ogroman korak unapred jer će se uz praktično istu kompleksnost harvera dobiti veliki porast propusnog opsega video memorije (2 i više puta). Prema tome 128 bit-ne kartice će imati bandwith veći nego sadašnje 256 bit-ne. Do sada sam bio poklonik radeon kartica (napredno podešavanje u ATT), ali mi se ipak čini da AMD ne može da uhvati korak sa ovom Maxwell arhitekturom. Šteta je što ne postoji neka 950 ili 960 kartica. To bi bio pun pogodak. Ovako mi se čini da pokušavaju da izvuku što više para od entuzijasta jer pravi 980 košta 70.000 din. To je previše čak i za hardcore gejmere.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.