Pozdrav ljudi reba mi vasa pomoc :D Kada sacekam da se loaduje igrica iznaslova izbacime i ispise nesto tipa *Insufficient storage space. Please mke 5mb of aditional space on your storage drive* tako nesto.. Jel ima neko resenje za to... Imam doduse malo stariju konfiguraciju ali mislim da bi trebalo da radimakarna minimumu :D
AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Gigabyte R9 270 OC SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepower 600 Wati<
:: :: Pozdrav ljudi reba mi vasa pomoc : :: Kada sacekam da se loaduje igrica iznaslova izbacime i ispise nesto tipa *Insufficient storage space. Please mke 5mb of aditional space on your storage drive* tako nesto.. Jel ima neko resenje za to... Imam doduse malo stariju konfiguraciju ali mislim da bi trebalo da radimakarna minimumu : :: :: Q9550 na 3,8gh :: Gtx 47 :: 6gb rama na 1100mhz
verzija sa manje GB je rarovana u partove od po 7xx MB a `teza` verzija je single .iso fajl, otpakovan i spreman za instalaciju. I mene je bunilo ali to je to - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.